Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2011 - Anul XVI, nr. 139 (4737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Unul după altul

19 şoferi băuţi, traşi pe dreapta în două zile de controale în trafic

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agenţi ai Serviciului de Poliţie Rutieră Suceava, mobilizaţi în trafic pentru un control ce a vizat depistarea şoferilor băuţi, au tras pe dreapta 19 şoferi care consumaseră alcool. S-a întâmplat la finele săptămânii trecute, sâmbătă şi duminică, acţiunea desfăşurându-se la orele după-amiezii şi după lăsarea întunericului, chiar în intervalele de timp în care, o arată statisticile, pe străzi sunt cei mai mulţi şoferi băuţi.

Conform unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în cadrul acţiunii au fost constatate zece infracţiuni, din care şapte pentru consum de alcool, şi au fost reţinute 21 de permise de conducere, 12 pentru şoferi care băuseră, două pentru depăşiri neregulamentare, trei pentru viteză şi patru pentru alte fapte. În cadrul aceleiaşi acţiuni, poliţiştii rutieri au aplicat 352 de amenzi, în valoare de 54.037 de lei, şi au reţinut şase certificate de înmatriculare.

Şoferi băuţi nu sunt depistaţi însă numai la sfârşit de săptămână. Dovadă în acest sens este prima zi a acestei săptămâni, când pe străzile din judeţ au fost opriţi doi şoferi carte conduceau în stare avansată de ebrietate.

Pe raza comunei Dorneşti, poliţiştii locali l-au depistat pe Dragoş M., în vârstă de 42 de ani, şofer care conducea o maşină având concentraţia de 1,32 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, pe raza oraşului Gura Humorului, poliţiştii l-au depistat pe Ion D., în vârstă de 35 de ani, din Republica Moldova, rezident în comuna suceveană Capu Câmpului, care avea o concentraţie de 1,07 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

În ambele cazuri s-au întocmit dosare penale.

Statisticile Poliţiei Rutiere arată că şoferii băuţi sunt o mare problemă în judeţ. Conform datelor oficiale, în acest an, până pe 8 iunie, în trafic au fost depistaţi 462 de şoferi băuţi, în creştere accentuată faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, când au fost prinşi 378 de şoferi băuţi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 19 şoferi băuţi, traşi pe dreapta în două zile de controale în trafic.
 Vizualizări articol: 1727 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
19 şoferi băuţi, traşi pe dreapta în două zile de controale în trafic5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Leorpăit trimis de
(15 iun 2011, 11:11:54
Lasă naibii maşina acasă dacă ai chef de haltit... Nu e mai lejer să te sui în taxi şi să pleci acasă decât să rişti să faci cine ştie ce accident? Chiar şi dacă intră altul în tine, vinovat iese ăla băut.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei