Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 15 iun 2011 - Anul XVI, nr. 139 (4737)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Nechifor consideră că PD-L „face mişto” de români în privinţa regionalizării teritoriale

Miercuri, 15 Iunie 2011 (16:58:56)

Preşedintele PSD Suceava, deputatul Cătălin Nechifor, consideră că PD-L „face mişto” de români când propune proiectul privind regionalizarea teritorială a ţării. El a arătat că democrat-liberalii încearcă să adopte acest proiect fără dezbatere publică, cu o consultare minimală care pleacă din start de la ideea ca Guvernul îşi va angaja răspunderea pe acest proiect de lege, ceea ce reprezintă un abuz de putere. 

„Emil Boc a intrat în criza bărbatului mic, de vârsta a doua, pentru că uită de la mână până la gură şi caută disperat argumente pentru acţiunile pe care i le impune preşedintele Traian Băsescu. Incoerenţa premierului, care una spune ieri, alta azi şi mâine face exact invers, ne aduce în situaţia în care problemele cu adevărat importante ale României, cum ar fi locurile de muncă sau absorbţia fondurilor europene, sunt lăsate baltă de către PD-L, în încercarea lor de a se agăţa cu orice preţ de putere. Emil Boc uită că în 2004 se lupta cu corupţia alături de Băsescu, Flutur, Falcă şi Ridzi, mai uită, de asemenea, că Băsescu este preşedinte de vreo şapte ani şi e greu de acceptat faptul că acum au descoperit apa caldă”, a declarat Nechifor. În opinia liderului social-democrat,  explicaţiile cum că regionalizarea ar reduce nivelul corupţiei sunt în cel mai bun caz patetice, pentru că, până acum, acţiunea guvernamentală a PD-L nu a convins pe nimeni că s-ar face ceva bun şi pentru români, „ci numai în favoarea propriilor corupţi democrat-liberali”.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Nechifor consideră că PD-L „face mişto” de români în privinţa regionalizării teritoriale.
 Vizualizări articol: 647 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Nechifor consideră că PD-L „face mişto” de români în privinţa regionalizării teritoriale3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   DOAR O PARERE... trimis de
(16 iun 2011, 08:09:20
E clar că adevăratele şi importantele probleme ale României, cum ar fi locurile de muncă sau absorbţia fondurilor europene, sunt lăsate baltă de către PD-L, în încercarea lor de a se agăţa cu orice preţ de putere! E clar că şi românii s-au mai deşteptat şi nu mai inghit orice' PROSTOLOGIE '(cum e cea cu reorganizarea teritorială) pe care guvernul ne-o prezintă ca fiind soluţia cu care vom atrage fonduri europene..vom..vom ..Auzeam la radio zilele astea o ştire potrivit căreia Uniunea Europeana chiar a avertizat guvernul Romaniei să nu mai lanseze zvonuri false, de tipul celor care circula acum "că reorganizarea administrativă- e impusă de U.E. pt a putea accesa fonduri europene..Total fals...Pe U.E. n-o interesează regionalizarea teritorială (organizarea administrativă) a României şi nici a unei alte ţări atunci când aceasta accesează fonduri europene ? Totul depinde de competenţa, de inteligenţa si dorinţa institutiilor abilitate din fiecare ţară de a le accesa .. La noi se pare că in fruntea acestor instituţii se afla persoane care merită nota 2 (corigenti ordinari ) deaorece dintr-un total de 100% fonduri europene ,s-au accesat 21% ...Cifrele vorbesc !Gurile rele spun caă motivul adevărat pt care aceste fonduri nu sunt accesate e acela că nu se prea pot face furtişaguri cu ele ...si doar de dragul poporului ...nimeni nu face nimic...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei