Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Rezultate

Performanţe pe mai multe planuri la Direcţia de Finanţe Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Direcţia Generală a Finanţelor Publice Suceava a reuşit să se claseze, în ultimii trei ani, între primele zece instituţii ale Finanţelor de la nivel naţional în ceea ce priveşte veniturile încasate la bugetul de stat. Potrivit şefului DGFP Suceava. Petrică Ropotă, în fiecare an angajaţii instituţiei pe care o conduce au reuşit să depăşească planurile de încasări stabilite pentru instituţia suceveană. De precizat că numai în anul 2010, procentul înregistrat la colectarea veniturilor statului a fost de 104,8% faţă de program. Astfel, în 2010, DGFP Suceava a încasat la bugetul consolidat al statului o sumă totală de 1.164,8 milioane de lei, cu 15,9 milioane de lei mai mult decât în anul 2009.

 

Echipa de fotbal a Finanţelor sucevene, printre primele zece din ţară

Performanţele pe linie profesională ale angajaţilor de la DGFP Suceava sunt completate şi de cele din alte activităţi. Astfel, în urma unui turneu de fotbal care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute la Botoşani, echipa de fotbal a DGFP Suceava a reuşit să se califice la turneul final la care vor participa cele mai bune zece echipe ale Finanţelor la nivel naţional. Echipa finanţiştilor suceveni a terminat la egalitate meciul cu echipa din Botoşani şi a câştigat cu 5 la 0 disputa cu finanţiştii din Covasna. În condiţiile în care meciul dintre echipele din Covasna şi Botoşani s-a terminat la egalitate, iar echipa din Suceava a câştigat cu 3 – 0 meciurile cu echipele din Caraş-Severin şi Giurgiu (echipe care nu s-au prezentat la turneu) finanţiştii suceveni au reuşit să se califice de pe primul loc la turneul final care va avea loc în cursul acestui an.

Turneul de fotbal de la Botoşani a fost organizat de Sindicatul Sed Lex, finanţiştii suceveni având la Botoşani o susţinere masivă din partea colegilor din DGFP Suceava. Galeria echipei sucevene a reuşit la rândul ei să impresioneze, fiecare dintre cei veniţi să-şi susţină favoriţii fiind îmbrăcat în haine în culorile roşu şi negru (culorile oficiale ale echipei) şi având tobe şi steaguri cu emblema echipei. Liderul sindical din DGFP Suceava, Gheorghiţă Tudoscă, a apreciat faptul că angajaţii acestei instituţii au reuşit să demonstreze că ştiu să îmbine utilul cu plăcutul, având rezultate atât în ceea ce priveşte încasările la buget, cât şi la activităţile sportive în care sunt implicaţi în timpul liber.

La rândul său, directorul DGFP Suceava, Petrică Ropotă, a declarat că „am sprijinit această acţiune organizată de sindicat, având în vedere performanţele realizate de către angajaţii Direcţiei de Finanţe Suceava”.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Performanţe pe mai multe planuri la Direcţia de Finanţe Suceava.
 Vizualizări articol: 1582 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Performanţe pe mai multe planuri la Direcţia de Finanţe Suceava3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Salutare bubu trimis de
( 7 iun 2011, 14:48:27
S-a deschis linia fierbinte 0372.777.839 Suceava,DNA, nu se sesizeaza nimeni pentru VACAREAN de la Radauti care are ditamai blocul cu apartamente de vanzare....Seful inspectorilor fiscali pe judet,ce ziceti de unde atata banet,vila,bmw, terenuri,firma contabilitate,s-au sunt toate sub masca CUMATRULUI !!!

VERIFICARE urgenta,CA SE UMPLE PREA TARE PUSCULITA LA EI,SI ASA E CAM PLINA.
2.   La garda la fel trimis de
( 7 iun 2011, 20:07:36
Seful garzii Vartic are siel firma de contabilitate pe numele sotiei langa Kaufland iar sotia lui Vacareanu e angajata la peste 40 firme cu 2 ore pe zi. ITM ce face.
Totul e sub o protectie evidenta a MAFIEI PDL-iste.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei