Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Intervenţie periculoasă

Poliţist lovit cu o piatră în faţă de un scandalagiu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un poliţist a ajuns, ieri, la “Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava, după ce a fost lovit cu o piatră în faţă, în urma unei intervenţii solicitate prin 112, pentru aplanarea unui scandal.

Ieri dimineaţă, la Postul de Poliţie al comunei Vereşti a fost reclamat faptul că un individ din localitate a intrat în curtea unei consătene, o ameninţă cu acte de violenţă şi i-a spart geamurile de la casă.

La faţa locului a mers unul dintre agenţi, care a constatat că cele reclamate se confirmă, scandalagiul fiind un anume Vasile Axinte, în vârstă de 51 de ani.

Când l-a văzut pe poliţistul care-i cerea să se liniştească, au declarat martorii, Axinte a început să-l ameninţe cu bătaia.

Agentul de poliţie şi-a sunat colegul cu care se afla de serviciu, acesta fiind deja în drum spre locul în care avea loc scandalul. Cel de-al doilea poliţist i-a cerut şi el lui Axinte să se calmeze, moment în care acesta a aruncat cu o piatră, lovindu-l pe omul legii în faţă.

Pentru imobilizarea lui Vasile Axinte, individ cunoscut cu afecţiuni psihice, a fost solicitat încă un echipaj de poliţie, de la Fântânele.

Întreg circul s-a terminat cu scandalagiul internat la Secţia de Psihiatrie Burdujeni, poliţistul lovit ajungând la “Urgenţele” Spitalului Judeţean Suceava.

Cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, care a dispus ca agresorul să fie expertizat psihiatric, pentru a se stabili dacă a comis faptele cu discernământ.

Vasile Axinte este cercetat pentru nu mai puţin de cinci infracţiuni: violare de domiciliu, distrugere, ameninţare şi două fapte de ultraj.

 

Un an şi jumătate de închisoare, după ce l-a bătut pe poliţist cu cătuşele 

La începutul lunii aprilie, Judecătoria Suceava a decis condamnarea la un an şi jumătate de închisoare a unui individ, tot din Vereşti, care a bătut un alt poliţist din localitate.

Pe 7 septembrie 2010, Toader-Costel Ifrim (37 de ani) a bătut un poliţist cu cătuşele din dotarea acestuia, iar la audieri a declarat că nu îşi mai aminteşte nimic, dând vina pe alcool.

Scandalul a plecat de la faptul că poliţistul i-a reproşat agresorului că nu are număr de înregistrare la motoscuter.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Poliţist lovit cu o piatră în faţă de un scandalagiu.
 Vizualizări articol: 741 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.83/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.8 din 6 voturi
Poliţist lovit cu o piatră în faţă de un scandalagiu4.856

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 7 iun 2011, 11:09:26
halal stat rrom an 1 ce cauta " nebunu" in libertate si 2 cum e posibil ca un "nebun" sa ameninte agentul fara sa fie impuscat daca era in alte tari acum avea un glont in gamba. asa in loc de racoritoare
2.   2 contra unui nebun trimis de
( 7 iun 2011, 11:31:12
Daca eram in locul vostru mi-ar fi fost rusine sa mai chem un echipaj in ajutor. Nu aveti spray paralizant, bastoane sau arma? Chiar va era atat de frica? Mai dadeati oleak de culoare slujbei voastre, mai trageati 2 focuri in aer etc. Sau cum spunea WHITEANDPROUD un glont in gamba si gata.
2.1  RE: 2 contra unui nebun trimis de
( 7 iun 2011, 12:07:35
Dar cum ti-ar fi cand un avocat l-ar scoate fara discernamant pe nebun si te-ai trezi acuzat de diverse chestii??? Printre care ca l-ai impuscat pe nenorocit in loc sa-l inviti la o cafea, asa cum spun legile noastre? Politistii au arme doar ca sa aiba ce semna dimineata cand intra in tura, ca si asa nu au voie sa le foloseasca! Cel mult impotriva lor, pentru reducerea numarului de angajati din MAI. Iti mai aduci aminte articolul in care un politist l-a impuscat pe unul si ala a ramas fara un rinichi? Daca ai citit si ceva comentarii ai vazut cata lume il caina pe ''bietul'' infractor si cata lume il injura pe politist. Asa ca e usor sa dai cu pietre cand nu esti direct implicat in problema!
2.2  RE: 2 contra unui nebun trimis de
( 7 iun 2011, 16:05:23
Legat de cazul cu politistul care l-a inpuscat pe ala in rinichi , politistul este cercetat acum pentru tentativa de omor, deci se merita sa isi mai faca meseria!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei