Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 iun 2011 - Anul XVI, nr. 132 (4730)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

„Speranţa” şi „Colţ Alb”

„Ajutor la teme”, proiect la final

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Proiectul „Ajutor la teme”, iniţiat de Biblioteca Bucovinei “I. G. Sbiera”, în colaborare cu Centrul de Plasament (CP) „Speranţa” şi Centrul de Plasament de Tip Familial (CPF) „Colţ Alb”, s-a încheiat de Ziua Copilului, cu un spectacol şi o masă festivă pentru toţi participanţii.

În proiect au fost implicaţi 49 de profesori voluntari de la şapte unităţi şcolare din Suceava, trei şcoli generale, patru licee, trei profesori din cadrul Bibliotecii Bucovinei “I. G. Sbiera” şi doi membri din cadrul Organizaţiei English Speaking Union Romania.

„La fel ca în fiecare an, de Ziua Copilului am organizat diverse acţiuni, împreună cu copiii din cele două instituţii, <Speranţa> şi <Colţ Alb>, doar că anul acesta copiii participanţi la proiectul <Ajutor la teme> au fost premiaţi. Grupul ţintă al acestui proiect a fost format din 56 de copii din CP <Speranţa> şi CPF <Colţ Alb>, care au beneficiat de 55 de ore de meditaţii pe săptămână la discipline diferite”, ne-a explicat şefa complexului ce cuprinde cele două centre de copii, Lucia Ştefan.

 

Program artistic şi masă festivă pentru copii

Fiecare copil a primit câte o diplomă de participare, iar cei care s-au remarcat prin obţinerea de rezultate şcolare foarte bune au fost premiaţi. Pentru ca această zi să rămână o amintire plăcută în sufletele şi inimile copiilor, organizatorii au pregătit un mic program artistic, susţinut de un grup de „albinuţe” şi de grupul vocal „Vincero”.

Din program nu au lipsit poeziile, cântecele, dansul – realizat de două tinere care se pregătesc la Clubul „Fly Dance” Suceava.

Elevilor li s-a pregătit şi o masă festivă, urmată de diverse jocuri distractive în aer liber, specifice universului copilăriei.

„Nu doresc să închei fără să mulţumesc invitaţilor, reprezentanţi ai Direcţiei pentru Protecţia Copilului Suceava, ai Primăriei Suceava, ai Bibliotecii Bucovinei, pentru că au ales să fie alături de noi, organizatorii proiectului <Ajutor la teme> şi mai cu seamă cadrelor didactice care au venit în sprijinul acestor copii, oferindu-le din cunoştinţele dumnealor profesionale, şi ce e mai important, chiar, la un moment dat, s-au legat relaţii de prietenie între profesor şi copil şi invers”, a mai completat Lucia Ştefan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Ajutor la teme”, proiect la final.
 Vizualizări articol: 938 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Ajutor la teme”, proiect la final5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei