Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Măsuri

Autorităţile sucevene pregătesc traseul pe care se va desfăşura Turul Ciclist al României

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Autorităţile judeţene au început pregătirile pentru asigurarea condiţiilor de desfăşurare a Turului Ciclist al României. Evenimentul va avea loc în perioada 4 – 11 iunie 2011, etapa a patra a turului ciclist urmând să se desfăşoare în judeţului Suceava. Cicliştii participanţi la turul României vor concura în judeţul Suceava în data de 7 iunie, pe traseul Siret – Rădăuţi – Câmpulung Moldovenesc – Suceava. Traseul din judeţul Suceava are o lungime de 224 de km, fiind etapa cea mai lungă organizată în turul ciclist al României.

Prefectul judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu, a declarat că în cursul zilei de ieri i-a convocat pe reprezentanţii instituţiile cu atribuţii în organizarea acestui eveniment, respectiv Inspectoratul de Poliţie al Judeţului, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Bucovina” al judeţului Suceava, Direcţia de Sănătate Publică, secţiile de drumuri naţionale Suceava şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Suceava. „În cadrul şedinţei au fost analizate probleme identificate pe traseul etapei. Astfel, au fost stabilite atribuţii clare pentru instituţiile implicate în acest eveniment, astfel încât deficienţele constatate să fie remediate până la startul turului ciclist. Principala noastră preocupare este siguranţa sportivilor pe parcursul traseului, cât şi a celorlalţi participanţi la trafic”, a spus Sorin Popescu.

La etapa din turul ciclist al României care se va desfăşura în judeţul Suceava sunt aşteptaţi să participe aproximativ 130 de sportivi. La finalul cursei, sosirea va fi amenajată în faţa centrului comercial Bucovina din Suceava, în timp ce festivitatea de premiere va avea loc în Piaţa Drapelului, din apropierea Palatului Administrativ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Autorităţile sucevene pregătesc traseul pe care se va desfăşura Turul Ciclist al României.
 Vizualizări articol: 668 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Autorităţile sucevene pregătesc traseul pe care se va desfăşura Turul Ciclist al României3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Hai cu Bucovina trimis de
(12 mai 2011, 14:05:54
Principala preocupare ar trebui sa fie sa nu blocati orasul asa cum a fost anul trecut, cand nici ambulantele cu girofar nu aveau cum treaca, mii de masini fiind blocate pe strazi. Blocajul a durat cateva ore. Avand in vedere ca acest oras minune are o singura strada (cea prin fata magazinului Bucovina), mai bine va gandeati cum faceti sa nu treaca turul ciclist fix prin oras ... Seful turismului bucovinean ce are de spus ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei