Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Licitaţie

Liftul pericol public de la sediul Primăriei Suceava va fi înlocuit

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Municipalitatea suceveană se va dota cu un nou lift la sediul din Areni, după ce, în ultimii ani, liftul actual a devenit spaima funcţionarilor, dar şi a celor care vin cu diverse treburi pe la primărie.

Acesta nu doar că nu răspunde bine la comenzi, încât cei care vroiau să urce la etajele superioare ajungeau uneori la subsol, dar mai grav, s-a blocat în numeroase rânduri între etaje, fiind necesară intervenţia specialiştilor pentru scoaterea celor blocaţi în lift.

“Liftul actual nu doar că se blochează des, ci este de-a dreptul periculos şi vrem să-l schimbăm cât mai repede. De aceea am organizat o licitaţie pentru schimbarea liftului care prezintă pericol în exploatare, şi au fost depuse şase oferte”, a spus ieri primarul Sucevei, Ion Lungu.

Ofertele depuse de firmele IFMA SA, Elevator SRL, Tosca SRL, Ascensorul SA, Nova Lift SRL şi Coni Ascensor SA sunt cuprinse între 109.480 lei şi 198.000 lei, cea mai bună ofertă fiind de la Ascensorul SA - 109.480 lei.

“Conform legislaţiei în vigoare, oferta lor este sub 85% din costul estimat al investiţiei, încât le-am cerut clarificări, să facă fundamentarea de preţ, să vedem dacă este corectă. Ne dorim să adjudecăm cât mai repede licitaţia, să putem schimba acest lift”, a precizat Lungu.

Municipalitatea suceveană a obţinut şi acordul Consiliului Judeţean pentru schimbarea liftului, acesta fiind necesar deoarece ultimele trei etaje sunt ale CJ, date în folosinţă gratuită Primăriei Suceava pentru o perioadă de 15 ani.

“Am discutat cu preşedintele CJ, Gheorghe Flutur, iar în măsura în care va fi finalizat Centrul Cultural Bucovina vom face o compensare patrimonială între primărie şi Consiliul Judeţean, astfel încât municipalitatea să devină proprietară a întregului spaţiu al fostei Bănci Agricole”, a mai spus primarul Sucevei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liftul pericol public de la sediul Primăriei Suceava va fi înlocuit.
 Vizualizări articol: 976 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liftul pericol public de la sediul Primăriei Suceava va fi înlocuit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(13 mai 2011, 08:23:56
in sfarsit si-au dat seama ca e periculos liftul de la primarie!eram cu coplilul si a fost cat pe ce sa prinda caruciorul intre usi! ffffffffffffff periculos! dar nici liftul de la DSP nu functioneaza prea bine : aceeasi problema-se inchid f repede usile, iar mamele care merg cu copilasii in carucior sau chiar pe jos risca sa fie prinse intre usi, ca doar na au pus laboratorul DSP la etajul 3. Mare grija sa aveti!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei