Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 mai 2011 - Anul XVI, nr. 110 (4708)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Oportunitate

Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni va recruta şi în acest an 150 de tineri dornici de o carieră în Jandarmerie, preconizându-se, din nou, o concurenţă acerbă pentru aceste posturi. Şcoala Militară a primit aprobare pentru aceeaşi cifră de şcolarizare ca anul trecut, concursurile de admitere urmând să aibă loc în perioada 20 august – 2 septembrie a.c.

În ceea ce priveşte înscrierea candidaţilor, aceştia se vor adresa Inspectoratelor de Jandarmi din Judeţul în care domiciliază, data de la care se vor primi dosarele urmând a fi comunicată în cel mai scurt timp.

„Foarte multe persoane s-au interesat dacă vor mai fi locuri disponibile şi în acest an, iar acum suntem în măsură să anunţăm oficial această cifră de şcolarizare de 150 de locuri, pentru băieţi şi fete”, a declarat locotenentul Irina Ipate, purtătorul de cuvânt al Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, precizând că toţi cei interesaţi de detalii legate de criterii de selecţie, întocmirea dosarelor, modul de desfăşurare al concursului etc., pot accesa http://www.jandarmeriafalticeni.ro/inscriere.php.    

Unitatea, cea mai nouă prezenţă din paleta de instituţii ce asigură pregătirea de specialitate a celor care doresc o carieră în Jandarmerie, a atras numeroşi candidaţi în ultimii doi ani. Au fost circa 700 de candidaţi înscrişi în 2009 şi peste 1.300 în 2010, 10% fiind persoane de sex feminin.

Media de vârstă a candidaţilor a fost de 21 de ani, cei mai mulţi fiind din judeţul Suceava, precum şi din Botoşani, Bistriţa-Năsăud, Vaslui, Iaşi.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 1717 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Începe „bătaia” pentru cele 150 de locuri de la Şcoala de Jandarmi Fălticeni3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Păi măăăăă duseeeeei să trec la Oltî trimis de
(12 mai 2011, 12:48:13
10.000 de kosoni taxa de... pod.
2.   Nu merita! trimis de
(12 mai 2011, 17:35:43
Nu inteleg pentru ce aceasta batalie.Dai cteva mii de euroi sa intri,dupa aia mai dai ceva sa te dea undeva aproape de casa si i-ti da un salariu de 1500 lei pe luna,iar dupa vreo 2 ani , se fac destituiri si ultimii veniti,primii plecati...oricum eu le doresc bafta la concurenti..si poate nu e cum spun eu ,desi m-as mira !
3.   Deciziile ne apartin trimis de
(12 mai 2011, 19:28:35
Cand afirmati ca este necesar sa uzati de "taxa de...pod" si pentru cea care sa "te dea undeva aproape de casa" aveti argumente prin care sa va fundamentati afirmatiile sau doar auziti la intrarea in piata discutiile de la tarabe? Examenul de admitere este cel putin unul la care nimeni nici macar nu-si permite sa favorizeze un candidat, ca sa nu mai aduc in discutie filtrele de neutralizare ale potentialelor brese de diseminare a subiectelor.
3.1  RE: Deciziile ne apartin trimis de
(12 mai 2011, 21:40:44
Mă vidă jandarmerească! aici nu suntem la trebunal să trebuiască să aduc probe. cat a fost zdreanță MIstă intrarea la pompieri? 5000 de coco? da un post la poțilia de border? 10 de euro? cât e o admitere la Al I Cuza? cât e o încadrare ca MAC în M Ap N? dă căutare pe goagăl după cele mai recente scandaluri referitoare la concursurile măsluite. Eu nu am chef să-mi pierd timpul să conving un expresor de cafea din anticamera vreunui șefuț de la jîndari. Iar dacă m-ai enervat peste măsură cu pretențiile voastre de virgine ia de aici: Băga-mi-ai mâna-n sân la Ko-aie și poupa-m-ai în kur prin powlă, boarfă fălticeneană angajată din sursă externă de boul ăla care-ți pupă mizda mizerabilă de țărancă parvenită!
3.2  RE: Deciziile ne apartin trimis de
(13 mai 2011, 21:45:26
Stimate domn, nu pot decat sa va multumesc ca ati reusit, totusi, sa parcurgeti textual comentariul postat de mine si sa va respect parerea. Sunt fericit ca nu ma identific sub niciun aspect in profilul dumneavoastra socio-psihologic si dezamagit de nivelul limitat la care ati ajuns la onorabila varsta ce o aveti sau mai bine zis...o detineti. In ceea ce priveste persoana mea sunt bucuros ca stiti cate ceva, chiar sunt propriul meu sef, care serveste cafeaua de la expresorul de dincolo de (anti)camera in care fac totusi ceva pentru societatea in care dumneata probabil pretinzi si speri ca faci parte. In rest, comentariile sunt de prisos.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei