Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2011 - Anul XVI, nr. 107 (4705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Lângă podul de la Bazar

Tânăr dispărut de acasă de o săptămână, găsit înecat în râul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Descoperire macabră, ieri dimineaţă, pe râul Suceava, la aproximativ 500 de metri în amonte de podul de la Bazar, unde un pescar a dat peste trupul neînsufleţit al unui bărbat. Cercetările ulterioare ale poliţiei au arătat că ar fi vorba de un tânăr în vârstă de 18 ani din cartierul Burdujeni al municipiului Suceava, tânăr dat dispărut de aproximativ o săptămână.

 

Puţin după ora 8.00, un apel la 112 a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Suceava că pe râul Suceava, în zona fostei fabrici de sticlă, la aproximativ cinci metri de mal, plutea un cadavru.

Un echipaj al Detaşamentului de Pompieri Suceava a ajuns imediat la faţa locului, trupul neînsufleţit fiind tras către mal cu ajutorul unei căngi. 

„Eram la peşte, coboram spre pod, iar la un moment dat l-am văzut... era cu faţa în jos, se vedea hanoracul în cap, am început să tremur... am pus mâna pe telefon şi am sunat la 112 ”, povestea la faţa locului Ionuţ Marmuleac, tânărul care a făcut macabra descoperire. Zona a fost asigurată imediat de poliţişti şi de un jandarm, până la sosirea specialiştilor de la criminalistică.

Echipa de criminalişti, condusă de comisarul-şef Ioan Halaicu, şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Suceava, a trecut imediat la cercetări. S-a încercat găsirea unor elemente de identificare a cadavrului, însă acestea nu existau. Paznicii şantierului de la podul de peste râul Suceava nu îl văzuseră pe tânăr prin zonă, iar cel decedat nu părea a fi un om al străzii ori un cioban din zonă.  Poliţiştii au verificat apoi pe la colegii de la subunităţile din zonă dacă nu au persoane date dispărute. Un tânăr în vârstă de 18 ani figura ca dispărut de la finele lunii trecute, însă iniţial nu s-a mers pe această variantă, bărbatul înecat părând a fi mai în vârstă.

După câteva ore avea să se constate însă că era vorba chiar de tânărul în vârstă de 18 ani, trupul său fiind deformat după ce, apreciază legiştii, a stat în apă patru-cinci zile.

 

Nu sunt indicii că ar fi vorba de o moarte violentă

Din ancheta poliţiei rezultă că tânărul decedat este Marius Duţuc, de 18 ani, din cartierul Burdujeni. El era dat dispărut de familie de mai bine de o săptămână, din câte se pare plecând de acasă după o ceartă.

Apropiaţii l-au tot căutat şi au sperat ca acesta să revină la domiciliu.

Necropsia cadavrului, efectuată ieri, nu a relevat urme vizibile de violenţă, astfel că variantele probabile luate în calcul sunt cele ale unei sinucideri ori ale unei morţi accidentale.

De asemenea, s-au recoltat probe care vor arăta dacă tânărul consumase alcool ori substanţe interzise. Anchetatorii de la Poliţia municipiului Suceava continuă ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs decesul şi pentru a exclude varianta unei morţi violente, variantă care momentan nu poate fi scoasă din calcul. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tânăr dispărut de acasă de o săptămână, găsit înecat în râul Suceava.
 Vizualizări articol: 1135 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 5 voturi
Tânăr dispărut de acasă de o săptămână, găsit înecat în râul Suceava4.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Dumnezeu sa-l odihneasca trimis de
( 9 mai 2011, 11:19:55
ar trebui sa se faca cercetari in familie daca nu vrem ca si ceilalti copii sa ajunga la fel,tatal acestora e un monstru ii maltrateaza psihic si ii obliga sa muncesca ptr el ca vezi doamne el e bolnav,are in it 2 fete de la cre le ia si ultimul banut ,acesta este si motivul ptr care tanarul a plecta de acasa nu a mai putut saracul suporta...ma doare sufletul ca exista astfel de parinti...
2.   Offf :(( trimis de
( 9 mai 2011, 16:24:28
il stiam pe Marius... era un baiat deosebit. Toti erau foarte panicati cand s-a descoperit disparitia lui dar nu ma asteptam ca totul sa se termine asa...inca nu-mi vine sa cred ca nu mai este printre noi...crying Condoleante familiei indurerate.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei