Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 mai 2011 - Anul XVI, nr. 107 (4705)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Fugă periculoasă

Şofer fugar împuşcat de un poliţist

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Şoferul unei maşini a sfârşit prost în noaptea de sâmbătă spre duminică, după ce a refuzat să oprească la semnalul unui echipaj de ordine publică. Urmărit 50 de kilometri de poliţişti, tânărul a vrut să scape cu fuga după ce-şi abandonase maşina, motiv pentru care oamenii legii au fost nevoiţi să folosească pistolul. Glonţul care l-a nimerit pe fugar a fost aproape să-l omoare, iar medicii care l-au operat au fost nevoiţi să-i scoată un rinichi şi o parte din intestinul subţire pentru a-i salva viaţa.

 

Toată nebunia a plecat de la un lucru aparent banal. În noaptea de sâmbătă spre duminică, o patrulă mixtă de siguranţă publică, patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, care acţiona în zona centrală a municipiului Rădăuţi, i-a făcut semnal regulamentar de oprire şoferului unui autoturism marca Alfa Romeo, înmatriculat cu numere britanice. Şoferul maşinii i-a ignorat pe oamenii legii şi şi-a continuat deplasarea, condiţii în care patrula a pornit în urmărirea acestuia, cu autospeciala de poliţie care avea în stare de funcţionare sirena şi semnalele acustice.

În final avea să se dovedească o cursă de durată, deoarece urmărirea începută la Rădăuţi s-a terminat tocmai la Vicovu de Jos. Mai întâi, autoturismul fugar s-a îndreptat spre comuna Marginea, şi, după ce a traversat această localitate, şi-a continuat deplasarea pe ruta Horodnic de Sus, Voitinel, Vicovu de Jos, Vicovu de Sus.

În oraşul Vicovu de Sus, autoturismul Alfa Romeo a reuşit să ocolească un baraj format din maşini de poliţie şi s-a îndreptat, din nou, spre Vicovu de Jos.

 

A tras la picioare, dar l-a lovit în torace

Ajuns în Vicovu de Jos, autoturismul cu numere britanice a intrat pe o stradă înfundată, şi după ce a oprit, din maşină au coborât doi pasageri şi conducătorul auto. Autospeciala de la poliţia rădăuţeană care pornise iniţial în urmărire a ajuns după câteva secunde în locul unde oprise fugarul şi agentul de poliţie de la volan a plecat imediat în urmărirea şoferului care încerca să dispară în noapte. Pentru că risca să-l piardă, agentul de poliţie a efectuat somaţiile verbale, acestea fiind ignorate de fugar, după care a executat un foc de avertisment în plan vertical. Pentru că nici de această dată conducătorul autoturismului Alfa Romeo nu a avut nici un fel de reacţie, agentul a tras un alt foc în zona picioarelor, însă glonţul l-a lovit pe urmărit în zona toracelui.

Poliţiştii i-au acordat primul ajutor rănitului, Ovidiu Gheorghe Ursachi, în vârstă de 29 de ani, din Vicovu de Sus,  după care l-au transportat la Spitalul Municipal Rădăuţi.

Potrivit celor afirmate de lucrătorii de poliţie, tânărului, care mirosea a alcool, i-au fost ridicate probe biologice de sânge, apoi acesta a fost diagnosticat de medicii rădăuţeni cu „plagă împuşcată hemitorace stâng”, situaţie în care a fost transferat la Spitalul de Urgenţă din municipiul Suceava.

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, Doina Motan Ganea, a declarat că pacientul prezenta o plagă împuşcată în rinichiul stâng şi dublă plagă în intestinul subţire.

„S-a intervenit cu o echipă mixtă, urolog şi chirurg, şi s-a efectuat nefrectomie stângă (extirpare rinichi - n.r.), iar chirurgul a făcut o enterectomie segmentară (a extirpat porţiunea împuşcată din intestinul subţire - n.r.). Pacientul este stabil şi se află internat în Secţia de Anestezie Terapie Intensivă”, a precizat Doina Ganea Motan.

 

De ce fugea Ursachi

Conform primelor cercetări efectuate de lucrătorii de poliţie, tânărul avea permisul de conducere suspendat, numerele maşinii nu erau cele reale, astfel că va fi cercetat sub acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui autoturism având permisul suspendat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şofer fugar împuşcat de un poliţist.
 Vizualizări articol: 989 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.47/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 17 voturi
Şofer fugar împuşcat de un poliţist4.5517

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pacat! trimis de
( 9 mai 2011, 11:06:25
Amator politistul care l-a ranit! Trebuia tras la picioare si nu in plin. Individul asta a ramas fara un rinichi, fara o bucata de intestin, nu o sa mai poata face nici puscarie pe caz de boala, se va pensiona si statul ii va plati si pensie! Bravos!
Dragi politisti, hotarati-va! Trageti ori in cap ori in picioare, macar sa stim o treaba!
2.   Curios trimis de
( 9 mai 2011, 11:11:12
Da in masinuta asta nu era nimic..............?
ceva de tras pe nas, vreun chistol, vreo tigara........ca nu fugea el asa de nebun daca nu avea permis de conducere? pedeapsa e cam mica pentru conducere fara permis si nu merita chiar un glont!~
3.   D-le CHRONOS... trimis de
( 9 mai 2011, 11:23:42
Da-mi voie sa-ti raspund...ai si dreptate in ceea ce spui dar...daca tu dupa ce alergi dupa cineva cativa metri,mai esti capabil sa tintesti direct la picioare esti intr-adevar un sniper,apoi sa avem in vedere si arma cu care s-a tras mai mult ca sigur este un pistol carpati(nu stiu daca iti imaginezi cum arata)care daca nu esti la 2 metri de tinta ai 99% sanse sa impusti o cioara...oricum d-l politist are acoperire legala...cine l-a pus pe baietasul de Anglia sau Irlanda sa fuga daca era nevinovat...cumva politistii mananca oameni?Oricum in acel oras trebuie linistiti vreodoi "baietasi" si dupa aia mai vb...
4.   Doar o vorbă să-ţi mai spun... trimis de
( 9 mai 2011, 11:29:33
Vicov.

Mai trebuie să spun ceva?
4.1  RE: Doar o vorbă să-ţi mai spun... trimis de
( 9 mai 2011, 23:57:43
Nu, chiar nimic. Dupa titlu puteau sa scrie doar ce-ai zis tu si era de ajuns laughing QED
5.   Ptr foxman trimis de
( 9 mai 2011, 11:34:23
nu cred ca era deoarece veneau de la radauti si nu aveau de unde sa aiba tigari.de tras pe nas se poate sa fii avut.chistoale nu cred ca e in stare ala de asa ceva.dar pacat ca la nenorocit pe viata,era el prost asa cum era dar nah pacat ca la distrus.nu trebuia sa traga politistul.de cand e legea asta sa se traga?asa ca in vestul salbatic?ar trebui tras la raspundere politaliul asta.se trage ca la vanatoare de animale salbatice.
5.1  RE: Ptr foxman trimis de
(10 mai 2011, 00:02:02
"de cand e legea asta sa se traga?asa ca in vestul salbatic?"
de mult timp, dar se vede ca esti pe langa. pentru ce crezi ca au politistii armament? de jmecheri? nu frate sa le foloseasca conform legii!!!! mai documenteaza-te.
6.   I-si merita soarta! trimis de
( 9 mai 2011, 11:41:27
Pacat ca l-a ranit asa de rau,dar sa-i fie invatatura de minte.Alta data cand i-i face semn un politist, sa opreasca si sa lase figurille si impresiile care le au cocalarii astia care se cred nustiu cine..intreb si eu -in strainatate avea tupeul sa faca ce a facut in Romania? ... acolo cara saci cu spinarea,mesteca mortar cu lopata,umbla mai mult ascunsi sa nu-i intrebe politia de sanatate,i-si cumpara o rabla si se intorc "La voi in Romania" unde nu mai pot de smecheri... Politia ar trebui sa aiba mai multa autoritate si respect cum are si in strainatate iar populatia din Romania mai multa educatie si nu s-ar mai intampla atatea cazuri ... parerea mea !
7.   Smecheri trimis de
( 9 mai 2011, 11:41:53
Tot ce pot spune e ca imi pare rau ca astfel de actiuni se intampla mult prea rar! Peste 50% din smecherii de Jicuv nu au permise iar politia stie si nu ia nici o masura. Fac accidente care nici macar nu sunt raportate pentru ca, de, sunt smecheri si mituiesc politia. Pacat de baiatul asta ca a sfarsit impuscat dar e doar din vina lui. Daca s-ar face razii mai dese in zona Vicovului si nea Matei de la circulatie ar amenda baietasii fara permis in loc sa se joace de-a politistul cu scuteristii poate ca astfel de intamplari nu vor mai avea loc. Multi dintre acesti smecherasi umbla beti sau drogati, fac raliuri de parca drumurile ar fi ale lor si politia se face ca nu vede. Halal de tara am ajuns! Pe vremea impuscatului se temeau toti de militie ca de dracu' , acum beau cot la cot cu ei si ii doare in c.r . Domnu' sefu' de post de la Vicovu de Jos, ce se aude de cel car a intrat cu masina in sura la Maftei si nici nu are 18 ani? Sau daca tacsu e consilier local si are crasma in centrul satului este imun in fata legii? Dar na! Spune Romania, trage apa si sa plecam cu totii la mama dracului ca aici nu se mai poate trai!!!
8.   .. trimis de
( 9 mai 2011, 12:00:36
in ultimul timp se mac trage aiurea.....! cine le da voie asa...?
9.   Asa merita..... trimis de
( 9 mai 2011, 12:08:28
isi merita soarta...toti cei care umbla ilegali pe strada isi merita aceeasi soarta... .mofturi si impresii pe capul lor....mai fac si accident si mai omoara doamne fereste pe careva...au facut bine politistii...cei care comenteaza ca de ce au tras politistii...spuneti voi cum ati proceda sa il opriti pe dobitoc? ce trebuia sa faca sa se puna in genunchi sa il roage sa se opreasca?
10.   Romania trimis de
( 9 mai 2011, 12:25:57
sa se bucure ca mai traieste...in tarile mai civilizate decat noi...politistii mai aveau pe langa pisoalele din dotare, si o ditamai pusca...si o folosesc farsa sa se uite...bravo lor...in schimb in romania daca un politist foloseste arma...se pune intrebarea .de ce a folosito?....hai sa avem pardon..la ce li sau mai dat politistilor armele..?..sa aiba greutate in plus pe partea dreapta?...in romania e prea strict regimul armelor si munitiilor..dupa cum ziceam...daca se intampla asta ...de exemplu in turcia...anchetatorii trebuiau sa stea o ssaptamana sa ii gaseasca bucatile de creier sarite...eeeh da dupa parerea unora...in romania politia in loc de pistol ar trebi sa aiba in dotare..PRASHTIA....
10.1  RE: Romania trimis de
( 9 mai 2011, 12:48:50
Ai dreptate shadow, in Romania legea tine cu infractorii nu cu oamenii cinstiti. Daca li s-ar da voie politistilor sa isi foloseasca armamentul din dotare mai des poate ca s-ar mai rari numarul smecherilor tupeisti de 2 lei. Asa, tot politistul este vinovat ca de ce a tras...
11.   Foarte nasol trimis de
( 9 mai 2011, 12:50:00
Imi pare rau de ce a patit acest tanar si nu-i doresc la nimeni sa pateasca asa ceva. Nu stiu ce se intampla in Vicov, Cajvana dar probabil oamenii cu bani de acolo se cred mai sus de lege. Vad ca cineva scria ca politistul nu l-ar fi putut nimerii in picioare cand fugea dupa el. Total gresit l-ar fi putut nimerii in picioare foarte usor daca ar fi cunoscut cum sa foloseasca o arma de calibru mic si cum sa o tina si cum sa traga cu acesta. Glontul se roteste odata ce iese pe teava daca ai acelasi pistol tot timpul chiar daca e el Carpati si faci trageri repetate cu acel pistol incepi sa inveti traictoria implentata glontului. Problema e ca majoritatea dintre acesti agenti doua bete nu au habar cum sa foloseasca o arma, o folosesc foarte rar iar atunci cand fac consecintele sunt grave.
11.1  RE: Foarte nasol trimis de
( 9 mai 2011, 23:56:24
"cum sa foloseasca arma", "cum sa o tina", "cum sa traga", spune tu cum ca oricum in domeniul asta esti pe langa. traiectorie implementata , dar lasa-ne.... comenteaza cazul in sine nu te baga la date tehnice ca s-ar parea ca esti un pic varza.
12.   Bravooo.... trimis de
( 9 mai 2011, 12:56:12
imi pare tare bine ca l-a impuscat,trebuia sa-l nimereasca in cap ca nu-i parea nimanui rau dupa asa un prost...unde au muncit gj-ii astia de se cred asa smecherii?au dat in cap in strainatate si fac contrabanda.sa-i vedem pe toti la mititica.e plin vicovu de astia ca ei.asteptam cat mai multe actiuni de acest fel....
13.   Ulciorul la apa ... trimis de
( 9 mai 2011, 13:22:06
daca unii il compatimesc pe asta impuscatu', treaba lor, inseamna cu nu cunosc persoana in chestiune. din cate stiu au mai fost cateva cazuri in care acest domn a fugit de politie, care a evitat sa foloseasca armamentul. avandu-se in vedere ca acest specimen e cunoscut drept consumator de droguri, contrabandist, are dosare pentru conducere fara permis, etc, il felicit pe politistul care a tras. iar cei care il plang... ca vai de mine, ce face el fara un rinichi .. asta e, o sa se pishe mai putin! ca daca dadea chiar in seara aia peste unul de asta care ii tine partea cu masina, beat, fara permis si cu numere false cred ca isi cam schimba parerea.
14.   Comentariu trimis de
( 9 mai 2011, 13:31:41
Ca sa nu se mai dea asa interesanti si destepti gen Cezar sv
15.   Comentariu trimis de
( 9 mai 2011, 13:33:21
Propun sa umblam toti drogati,beti,fara permis,cu masina neinmatriculata si sa se desfiinteze politia..poate e mai bine asa...
16.   Pt toti.... trimis de
( 9 mai 2011, 13:35:57
va dati cu parerea cand nimeni nu va cere acest lucru,nu va bucurati de raul altuia oricand puteti cade si voi ca el,fiecare face in dreptul lui si va da raspundere mai departe,poate va racaie ceva ....intradevar ca a facut ca a dres ,asta este treaba lui...
17.   "Nemuritorul" trimis de
( 9 mai 2011, 15:11:55
Asa i cunoscut "GJ" cel mare in zona.
Cum i-a fost norocul.....Politia asa trebuie sa actioneze cu toti de teapa lui si o sa fie ordine in zona Jicovului.
Doamne Fereste,nu trebuie sa moara nimeni dar cativa cam merita ceva "boabe"la calcaie.....Mai ales ca sunt forte de ordine in zona.
18.   Vorba lumii...! trimis de
( 9 mai 2011, 17:13:40
Parerile sunt pro si contra, care comenteaza in cunostinta de cauza care comenteaza doar sa se afle in treaba , problema e ca ati vazut ce-a zis ministrul de interne "politisti sa foloseasca armamentul din dotare ca de aiai il au" chiar daca politisti au salarii de ra..t .....
Parerea mea e ca politistul si facut treaba si as vrea sa vad mai multi ca el iar vicovanul a primit ce-a meritat, asa s-au invatat sa faca ce vor pe unde vor si cum vor, fara a mai tine cont de legi si institutii ale statului , manati insa de credibilitatea scazuta a acestei institutii ( chiar presedintele tarii si mici guvernanti au condus la acesata situatie jenanta)
19.   Vorba multa trimis de
( 9 mai 2011, 17:27:55
Fratilor, nu trebuie somat de trei ori sa stea, o singura data si dai la scafarlie sa se invete minte. Nu e vina nimanui ca acest individ nu a inteles ca traieste la un loc cu oameni, nu cu oameni alesi de el, cocalari cum zice un coleg de comentariu, traieste la un loc cu oameni civilizati care isi vad de treburile lor, fara dorinta expresa ca un individ ca acesta sa le creeze disconfort. Faptul ca a fost inpuscat in torace si nu in picioare cum zic unii, eu zic ca dobitocul s/a aplecat si de aceea a fost nimerit in rinichi. Datoria noastra este sa nu incurajam astfel de indivizi.
20.   BINE I-A FACUT POLITISTUL .., trimis de
( 9 mai 2011, 17:42:18
POLITIA ROMANA , BRAVO ! ASA TREBUIE ACCTIONAT ! E PLINA TARA DE HOTI SI DERBEDEI SI LEGEA E PREA BLANDA CU EI. DIN ACEASTA CAUZA NU- I MAI POTI STARPI ! MI-AR PLACE SA TRAGA POLITISTI SI IN HOTII CARE FURA FIER DE PE CALEA FERATA SI PUN IN PERICOL SIGURANTA FEROVIARA.SA FIE ,POLITISTI DOTATI CU PISTOALE MAI DE "UNIUNEA EUROPEANA " SI SA FIE BUNI OCHITORI ...DECAT O TRAGADIE MAI BINE DOUA -TREI "CIORI "RANITE
21.   Animale fara stapan trimis de
( 9 mai 2011, 17:58:50
Acesti GJiii si clanul lor di V de jos si Straja ,se cred mari balene ,dar an fpnd sunt niste HOTI,FALSIFICAORI, TEPARI,SI CONTRABANDISTI ,dar mai au si legaturi cu uni Pol de frontiera
22.   Politistul este un infractor.... trimis de
( 9 mai 2011, 18:59:52
....si sper sa fiti in asentimentul meu.Sezonul de vanatoare la mistret se deschide abia pe 1 august.Si armamentul folosit nu poate fi considerat eficient .Trebuie dotati cu "ceska zbrojovka" sau cu aruncatoare de grenade .JMECHERUL este singura specie de vanat din romania care nu a inregistrat scadere in ultimii 20 de ani.
23.   .... trimis de
( 9 mai 2011, 19:01:14
problema lor ce fac in Vicov fiecare se descurca cum poate asa a fost si asa va fi insa...uneori trebuie sa sti sa respecti !
23.1  RE: .... trimis de
( 9 mai 2011, 20:14:14
e vorba de * varu sandel eu sunt seful strazilor
24.   YYYYYY trimis de
( 9 mai 2011, 19:12:36
Eu nu m-am dat mare si nici nu am zis ca ce a facut juniorul din Vicov e bine, ba din contra ar fi putut nenorocii el pe altcineva aflanduse la volan. Eu am zis ca ambii au gresit. Politistul ca nu-si cunoaste arma si nu stie cum sa traga cu o arma letala de foc iar Vicovanu ca e Vicovan.... Ar trebui sa le dea agentilor si pistoale neletale de timpul celor cu gloante de cauciuc dar na, de unde atata minte?
24.1  RE: YYYYYY trimis de
( 9 mai 2011, 20:11:41
CELOR CARE FAC ASEMENEA fapte...conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducerea unui autoturism neînmatriculat şi conducerea unui autoturism având permisul suspendat..etc .le dedic melodia din titlu ...si urmatorul sfat: desteptul invata din greseli ,,,iar prostul le repeta... Sa zica juniorul mersi ca n-a omorat pe nimeni si ca a scapat cu viata...
24.2  RE: YYYYYY trimis de
( 9 mai 2011, 20:15:20
e vorba de * varu sandel eu sunt seful strazilor
25.   De la vicov va deranjez trimis de
( 9 mai 2011, 20:25:47
pt. cezar, foarte bine ma bucur sa aud asa ceva trebuia inpuscat si celalalt care era cu elwinking
trebuie adusi politisti noi la vicov inarmati cu pistoale de calibru mare si ak 47.
pt. ovidiu, ficiu pune mana pe munca ocupate de familie mai mergi la biserica si lasa prostiile ca nu merge, la londra ai frecat menta cu matzele si tepele de munca nu te ai putut tine.
pt. smecherii din vicov, sunteti pe cale de disparitie ca speciile rare de animale daca nu va inpusca cineva va omoara viteza, amin.

26.   Nici cu politia ,nici cu infractorii trimis de
( 9 mai 2011, 21:55:47
o fi gresit mamica baiatul,dar sa-l impusti si sa-l mutilezi pe viata nu cred ca e corect.trebuia prins,imobilizat cumva nu impuscat.condamnare sa fi avut si tot este interzis sa ucizi.citesc in ziarul acesta si am vazut atatia politisti infractori[contrabanda de la vama siret]de ce nu se aplica legea corect?ce e mai grav,sa conduci o masina fara carnet si fara acte sau sub uniformele statului sa fie ascunsi infractorii cei mai periculosi[spagarii,coruptii ,contrabandistii cu averi de afaceristi ]
27.   Politisti fara minte trimis de
( 9 mai 2011, 23:03:16
Din ce s-a declarat aici nu cred ca totul este adevarat. Eu am vazut aceasta masina in acea seara cum trecea cu o viteza de peste 200 de km pe ora dinspre Falcau spre comuna Straja si cobora inspre Radauti. Deci traseul nu este cel descris in articol. La viteza care o avea iesea fum din roti si la cea mai mica denivelare stergea asfaltul numai cu scantei masina. PE urmele lui era o masina de politie de frontiera berlina marca straina. In spate la un km a trecut cu o viteza de 160-180 km la ora un 4X4 tot al politiei de frontiera care era sa stearga 2 gura casca care s-au pus pe mijlocul drumului sa vada scena dintre urmarit si prima masina de politie. Eu personal am vazut cum era sa-i faca praf.
Oameni obsedati. Tot articolul este in mare parte fals formulat. Multe lucruri nu se potrivesc cu ceea ce scrie in articol.
27.1  RE: Politisti fara minte trimis de
( 9 mai 2011, 23:15:23
radualin...ia-o mai usor,ca la cum vad ca precizezi vitezele,poate o sa te ia politia in loc de radar
28.   Banul ochiul dracului trimis de
( 9 mai 2011, 23:23:35
fotbalistul a tras ca asta facea mai multi bani decat el si colegii lui din posturile de politie ulma brodina straja si cei din frontiera?sau nu le-a dat destui bani?problema e alta si unii si altii au pistoale,numai ca unii il au in dotare la uniforma si cand il folosesc e legal.tabara cealalta sunt infractori.ziarele scriu,noi citim si comentam pro,contra [infractiune?]
29.   Afoni dar comentatori trimis de
( 9 mai 2011, 23:36:59
unul spunea ca nu e legea sa tragi. pune mana desteptule pe legea privind uzul de arma si apoi comenteaza.
altul (cezarsv) se da rotund cu miscarea glontului cand iese din teava - documenteaza-te si apoi vorbeste. la cate trageri din fuga ai participat? mai vb dupa ce faci si tu vreo 25 - 27 de puncte dupa alergare.
in rest, bravo politisti dar cred ca va mai trebuie cartuse ca de lucru (impuscat) ar fi, dar nu fiti partinitori, legea e pt. toti.
astia in strainatate sunt mielusei ca aici prima miscare esti arestat si dus la politie, apoi vad ei cat de nevinovat esti.
numai de bine.
30.   Prostia unora trimis de
(11 mai 2011, 20:17:36
eu nu inteleg de ce ii freaca pe unii grija de ce fak altii .Sunt fel si fel de dobitoci care imi poarta de grija ji mie si altora precum ovidiu gj .Ei ar trebui sasi vada de treaba lor si sa nu se mai bage in seama..... {cu asa zisele stiri care sunt la curent}

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei