Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 4 mai 2011 - Anul XVI, nr. 103 (4701)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Să râdem cu poliţiştii

„Iepuroaică cu şapte iepuraşi” şi „raţe mature”, furate de hoţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

În plină perioadă de criză se fură orice, inclusiv păsările din poiată şi iepurii din cuşti. Două fapte de acest gen au fost sesizate recent poliţiei, într-unul din cazuri autorul fiind depistat imediat. Modul în care au relatat poliţiştii comiterea acestor fapte nu poate decât stârni hohote de râs, asta chiar dacă vorbim până la urmă de furturi, de hoţi şi de oameni păgubiţi.

 

În buletinul de presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava de duminică am aflat că unui bătrân în vârstă de 87 de ani din Dolhasca i-au fost furate 11 păsări. Fapta s-a petrecut în noaptea de 28 spre 29 aprilie a.c., prejudiciul fiind estimat la suma de 350 de lei.

Foarte riguros în evaluarea prejudiciului şi descrierea faptei, poliţistul care s-a ocupat de caz a întocmit un raport de eveniment din care aflăm că bătrânului i s-au furat „raţe mature de rasă autohtonă” şi în grădină, lângă gard, au fost „identificate” două capete de păsări abandonate.

„Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a constatat că autorii au pătruns în curtea locuinţei prin escaladarea gardului, după care au sustras din coteţul de păsări, situat în spatele locuinţei, opt păsări de curte şi trei raţe mature de rasă autohtonă. În grădină, lângă gard, au fost identificate două capete de păsări abandonate, respectiv unul de raţă şi unul de găină. S-au dispus măsuri adecvate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului”, precizează poliţia într-un comunicat de presă.

 

Iepuroaica şi cei şapte iepuraşi, furaţi de un copil de 13 ani 

Ieri, poliţia ne-a informat despre un nou caz de furt, de această dată hoţul, un copil de 13 ani, furând iepuri. Fapta s-a petrecut luni, în comuna Pătrăuţi, păgubita sunând la 112 la ora 17.30 şi anunţând că „persoane necunoscute i-au sustras din gospodărie o iepuroaică cu şapte iepuraşi”. Fapta s-a petrecut în timp ce femeia nu era acasă. Din ancheta poliţiei rezultă că minorul de 13 ani a scos iepurii din cuşcă, i-a pus într-un sac şi apoi a ieşit cu ei în stradă, încercând să-i vândă.

„Prejudiciul, în valoare de aproximativ 100 lei, a fost recuperat în totalitate, fiind predat părţii vătămate”, se precizează în raportul de eveniment al poliţiei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Iepuroaică cu şapte iepuraşi” şi „raţe mature”, furate de hoţi.
 Vizualizări articol: 1805 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 4 voturi
„Iepuroaică cu şapte iepuraşi” şi „raţe mature”, furate de hoţi4.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Pașiol na hui sadistschih miliții trimis de
( 4 mai 2011, 11:29:27
lasaț uăi copchilu-n paci! dacî la iel n-o vinit iepurașu di paști asta însamnî cî îel îi mai prost dicît copchii ștabilor? doar o făcut șî iel taman la fel ca ștabii: io văzut, io placut, io luat. fraierilor!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei