Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2011 - Anul XVI, nr. 78 (4676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Recidivă

Contrabandist de 75 de ani, prins a doua oară cu maşina burduşită de ţigări

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bătrân în vârstă de 75 de ani a fost prins a doua oară în timp ce conducea o maşină burduşită cu ţigări de contrabandă, între cele două fapte existând un interval de aproximativ şase luni de zile. Cum anchetatorii au indicii clare că acesta este implicat într-o reţea de contrabandă cu ţigări, septuagenarul nu a mai scăpat de arest.

 

Vinerea trecută, cu jumătate de oră înainte de miezul nopţii, o patrulă a Poliţiei municipiului Suceava, aflată pe strada Cernăuţi, a tras pe dreapta un autoturism Dacia Logan despre care existau informaţii că transportă ţigări de contrabandă.

Maşina, care venea dinspre Siret, era burduşită cu baxuri de ţigări, în total, de pe bancheta din spate şi din portbagaj fiind ridicate 4.990 de pachete de provenienţă Republica Moldova.

La volan se afla Mihai Pînzaru, în vârstă de 75 de ani, din Siret, în timp ce în dreapta acestuia era o ucraineancă, Maria B., de 45 de ani.

Poliţiştii au evaluat marfa la suma de 45.000 de lei, confiscând-o, aceeaşi măsură fiind valabilă în cazul autoturismului Dacia Logan.

În cursul zilei de sâmbătă, cei doi au fost prezentaţi Judecătoriei Suceava cu propunere de arestare preventivă, magistraţii emiţând pe numele ambilor mandate de reţinere pentru 29 de zile.    

Cercetările sunt continuate de către ofiţerii Serviciului de Investigarea Fraudelor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celor doi şi a descoperirii eventualilor complici.

 

Prins în trafic cu peste 7.000 de pachete de ţigări, în septembrie 2010 

La 75 de ani, despre bărbatul din Siret nu se poate spune nicidecum că a făcut un transport ocazional. 

Pe 9 septembrie 2010, la ora 21.30, pe DN 2, în Dărmăneşti, acesta a fost depistat la volanul unui autoturism în care transporta 7.320 de pachete de ţigări, diferite mărci, de provenienţă Ucraina şi Republica Moldova, în acest dosar existând deja o condamnare împotriva sa, însă nu definitivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Contrabandist de 75 de ani, prins a doua oară cu maşina burduşită de ţigări.
 Vizualizări articol: 651 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 6 voturi
Contrabandist de 75 de ani, prins a doua oară cu maşina burduşită de ţigări3.756

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei