Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 apr 2011 - Anul XVI, nr. 78 (4676)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Care autobază?!

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cinci etape disputate în această primăvară, avem confirmarea că singurele echipe care se luptă pentru titlu în România sunt chiar cele care încheiaseră turul pe podium. Pentru cel care încercase să transforme Paştele în Paşte Fotbalistic, doar uitare. Uitare la teve, desigur, unde are supuşii săi prea plecaţi de-acasă. Egalul Stelei la Timişoara ar fi trebuit să pună capăt oricăror pretenţii în Ghencea, dar sminteala nu se dă dusă cu una, cu două. Cu toate acestea, Steaua n-a ieşit prea şifonată după meciul cu Poli. Cârţu ne-a arătat că foloseşte autobaza doar atunci când n-are alternativă şi poate că la vară el va face transferurile. Steaua a perseverat în atac şi oricare dintre cele trei ocazii din repriză puteau însemna trei puncte, dar atentul Pantilimon şi-a răscumpărat greşeala din sezonul trecut, când a făcut victoria cadou unei Stele mult mai terne decât cea de sâmbătă. Cât despre abia debutatul Maicon, valoarea acestuia a fost măturată dintr-un gest cu dosul palmei de către „atotevaluatorul”.

Chiar dacă liderul dă semne că se clatină (degeaba dădea lecţii Dorinel despre cum ar trebui să joace naţionala, dacă el joacă la fel de meschin ca Răzvănel în deplasare!), privit ca un bloc, podiumul s-a separat consistent de pluton. Doar despre Gaz Metan, dacă va fi făcut vreo ispravă în Giuleşti, s-ar putea spune că a micşorat distanţa faţă de primul loc, dar ce folos dacă distanţa faţă de podium s-a mărit?!

Începutul de April a cam limpezit apele şi prin alte părţi. Seria „Singur acasă” a luat sfârşit şi pentru Mourinho, învins pe Bernabeu de Gijon. L-aş bănui de premeditare, numai să nu-i lase Barcelonei satisfacţia ruperii acestui record de 9 ani! În marele derby de la Milano, Interul a pierdut la scor de forfait în faţa unui Milan grevat de prezenţa lui Ibra, dar sărutat pe frunte de o anume zeiţă. Cu preţul unui roşu, Chivu a amânat înscrierea celui de-al doilea gol, după cum o mai făcuse în câteva rânduri prin plasament perfect în calitatea sa mai rară de fundaş central. Acolo unde ar fi jucat şi la naţională, dar să nu ne mai facem sânge rău... În Anglia, un nou 0-0 revoltător al lui Arsenal pe teren propriu, în faţa unei alte cenuşărese, Blackburn. În schimb, Manchester United converteşte în victorie un 0-2 la pauză cu West Ham şi deocamdată nu se mai văd piedici pe drumul spre un nou titlu.

Încheiere cu tenis. Cu regulă diferită de împerechere a capilor de serie faţă de turneele de mare şlem, Nadal (nr. 1) l-a întâlnit pe Federer (nr. 3) în semifinală la Miami. Sau poate s-a întâlnit cu fantoma lui Federer, împotriva căreia a reuşit două break-uri în fiecare set, 6-3, 6-2! Finala cu Djokovic n-am prins-o în timp util, oare chiar să fi rămas sârbul neînvins în 2011?!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Care autobază?!.
 Vizualizări articol: 888 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Care autobază?!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei