Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2011 - Anul XVI, nr. 66 (4664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Bucovina TV, programe proprii 24 din 24

8 martie 2007! Zi importantă pentru doamne şi domnişoare, ca fiecare 8 martie de altfel, dar şi o zi care a însemnat un început de drum. Început de drum pentru BUCOVINA TV! Ca orice start, a fost unul frumos, emoţionant şi aşteptat, dar şi greu. Ca să porneşti bine, trebuie să îţi aduni toate forţele, să fii acolo cu inima şi mintea, să ai emoţii, să îţi faci griji, pentru ca totul să iasă bine. Echipa Bucovina TV a reuşit pentru că a ştiut să rămână o echipă, în ciuda tuturor inconvenientelor apărute pe drum.

Astfel, în 2011, Bucovina TV a împlinit patru ani! Patru ani în care am fost alături de dumneavoastră cu informaţii, reportaje, anchete, emisiuni incendiare, amuzante, relaxante, cu dimineţi active, cu sport, muzică şi bună dispoziţie. Întâi timid, apoi mai îndrăzneţi, spunem noi, am evoluat, şi nu pentru că am fi lipsiţi de modestie, ci datorită semnalelor primite…şi mai ales a celor primite de la dumneavoastră : telespectatorii. Tocmai de aceea, începând de pe 16 martie 2011, suntem în casele dumneavoastră cu programe proprii 24 de ore din 24. Ore în care veţi putea urmări emisiunile preferate, ştiri,  talk-show-uri, muzică pentru toate gusturile, divertisment şi, de ce nu, ceea ce doriţi să vedeţi, aşa că sugestiile dumneavoastră sunt bine venite.

Nu e uşor să emiţi 24 din 24 şi mai ales programe proprii! Îţi trebuie timp, răbdare, dăruire, informaţii, idei, să fii deschis, să accepţi critica şi să ai puterea să o faci constructivă. Că te verifică CNA-ul, că te mai impulsionează şeful, zis Bogdan Gheorghiu, că te împinge conştiinţa…, până la urmă contează produsul finit, care ajunge la telespectatori. Şi dacă faci ceea ce îţi place şi pui suflet, cu siguranţă iese ceva bun.

După patru ani de muncă, 24 de ore de programe proprii nu înseamnă puţin! Ne perfecţionăm, învăţăm, muncim în fiecare zi pentru a putea face ,,Paşi prin Bucovina”, pentru a rezista ,,Sara pe deal”, pentru a porni bine ziua cu ,,Bucovina activ” dimineaţa, pentru a ne informa la Ştirile Bucovina TV, pentru a putea avea ,,Dor de cântec”, pentru a fi în formă la ,,Bucovina Sport Action”, pentru a sta ,,La o vorbă cu Meşterul Manole”, pentru a ne aduce aminte cum e ,,În curtea şcolii”, pentru a fi la curent cu ,,Realitatea medicală” şi ,,Bucovina Medical” şi pentru a deschide drumul pentru noi emisiuni ce îşi vor face loc în grila de programe, emisiuni ce vor răspunde dorinţelor dumneavoastră.

Pentru o regiune puternică - Bucovina TV este alături de voi 24 de ore din 24!

 

Redacţia Bucovina TV

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bucovina TV, programe proprii 24 din 24.
 Vizualizări articol: 1394 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 5 voturi
Bucovina TV, programe proprii 24 din 243.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Extraordinar trimis de
(21 mar 2011, 19:18:01
mirobolant

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei