Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2011 - Anul XVI, nr. 66 (4664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Surupăceanu: Guvernul mi-a plagiat o iniţiativă legislativă

Luni, 21 Martie 2011 (16:40:23)

Deputatul PSD Mugurel Surupăceanu a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că Executivul i-a plagiat iniţiativa legislativă referitoare la eşalonarea datoriilor companiilor private către bugetul de stat, pe care a preluat-o şi adoptat-o ca Ordonanţă de Urgenţă în şedinţa de duminică.

Surupăceanu a spus că între iniţiativa sa şi Ordonanţa de Urgenţă există multe similitudini, el subliniind că, în pofida modificărilor operate, actul normativ este, în esenţă, unul şi acelaşi.

Deputatul PSD a arătat că, în urmă cu două luni, împreună cu patronatele Compirom şi Ugir 1903, a lansat o iniţiativă legislativă privind eşalonarea datoriilor companiilor private către bugetul de stat, dar şi bonificaţiile acordate.

El a arătat că a cerut dezbaterea în procedură de urgenţă a iniţiativei legislative şi a acuzat faptul că actuala putere a refuzat să pună pe ordinea de zi a Biroului permanent al Camerei iniţiativa.

"Faptul că Guvernul, actuala putere, nu a făcut acest lucru demonstrează că au blocat cu bună ştiinţă actul normativ în detrimentul companiilor private, dar în folos propriu, a făcut un act normativ aproape identic şi a ieşit în faţă cu o realizare legislativă care practic nu îi aparţine", a spus Surupăceanu.

El a arătat că este a treia oară când i se preiau iniţiativele legislative de către actuala putere. "Este a a treia oară când îmi sunt preluate iniţiativele de către actuala putere. Este un furt intelectual bine calculat, cu rol repetitiv", a spus Surupăceanu, care a precizat că iniţiativa sa privind impozitarea averilor i-a fost preluată de UNPR, iar legea antidrog, privind etnobotanicele, i-a fost preluată tot de către Executiv, care a transformat-o în Ordonanţă de Urgenţă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Surupăceanu: Guvernul mi-a plagiat o iniţiativă legislativă.
 Vizualizări articol: 1330 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Surupăceanu: Guvernul mi-a plagiat o iniţiativă legislativă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Ultima ora

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei