Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 mar 2011 - Anul XVI, nr. 66 (4664)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Bune auspicii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Multe evenimente în ultimele zile, din fotbal, dar nu numai. Lucian Bute a boxat fără emoţii, dar şi fără acute, într-un meci în care adversarul a fost mulţumit că a lungit-o până în runda a zecea. În celălalt mare meci de box, până să-i dea Vitali Kliciko întindere pe podea, cubanezul Solis a pus-o de o întindere la gambă. În repriza întâi! Vă daţi seama cum s-au simţit oamenii ăia care au dat banii pe bilet şi au avut parte mai mult de preludiu decât de acţiune. Trecând de la nobila artă la sportul alb, după isprăvile cremei tenisului masculin la Indian Wells, nu putem decât să remarcăm că Federer a ajuns clientul lui Djokovic, care îl bate pe unde-l prinde. Mai mult, cu această ocazie cei doi au făcut schimb de locuri în clasamentul ATP. Ca să mai ajungă să-şi încrucişeze racheta cu Nadal, Federer ar trebui să-şi propună să ajungă pe locul 4, ştiut fiind algoritmul de împerechere a capilor de serie în semifinale…

Trecând la fotbal, parcă li s-a trezit apetitul de gol „selecţionabililor”! Mutu, ca Mutu, dar Goian?! Şi nu în poarta oricui, ci a liderului Milan! Dar nici aceste reuşite nu pot să umbrească adevărata veste a sfârşitului de săptămână, sfertul de finală din Liga Campionilor dintre Şahtior şi Barcelona. Soarta fuse crudă cu Lucescu cel Bătrân, după Guardiola el va trebui să-l învingă şi pe Mourinho! Ştiu că am iscat zâmbete, ăsta era şi scopul. Nu că n-aş crede absolut deloc în şansa lui Lucescu, dar nici nu i-aş da mai mult de 15%, hai 20. Acum să vedem cât adevăr a fost în spusele antrenorului catalan când a indicat clar Şahtiorul ca fiind singurul adversar de evitat. Teoretic, Barcelona ar trebui să-şi pună la adăpost calificarea încă din meciul tur, de pe Camp Nou, căci un eventual scurtcircuit mai greu ar putea fi remediat la Doneţk. Mă hazardez să afirm că adevăratul spectacol va consta în partitura tactică a lui Lucescu şi a felului în care va fi pusă ea în practică. Pe Barcelona o cunoaştem cu toţii, inclusiv Mourinho, doar a eliminat-o anul trecut, dar asta nu i-a folosit deloc când a sosit în vizită cu Realul. Forţând o comparaţie, Şahtior, echipa unui alt recunoscut strateg, nu va fi învinsă la o diferenţă mai mare de două goluri. Ceea ce le-ar fi oricum suficient gazdelor, dar marea provocare pentru Mircea Lucescu o reprezintă limitarea încă şi mai mult a daunelor. Eu sper să reuşească, măcar aşa va avea o noimă şi meciul retur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bune auspicii.
 Vizualizări articol: 1380 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Bune auspicii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei