Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 15 mar 2011 - Anul XVI, nr. 61 (4659)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Hoţii, la “cumpărături”

Trei magazine învecinate, sparte în aceeaşi noapte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei magazine de pe raza comunei Ostra au fost sparte de hoţi, în aceeaşi noapte, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Duminică, în jurul prânzului, poliţiştii din Ostra au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale din localitate, Ioan O., despre faptul că uşile de la două dintre magazinele sale, situate chiar în centrul comunei, în acelaşi imobil, prezintă urme de forţare, iar din interiorul acestora a observat că lipsesc mai multe bunuri.

La faţa locului, poliţiştii au constatat că cele reclamate se confirmă, fiind furate din cele două magazine bunuri de circa 1.830 de lei, spargerile fiind comise în noaptea de sâmbătă spre duminică (12/13 martie a.c.).

În timp ce făceau oamenii legii făceau cercetări, la faţa locului, s-a prezentat o femeie din comună care a reclamat că şi la spaţiul comercial pe care îl deţine şi care este situat la circa 70 de metri de cele două magazine, în curtea Şcolii de Arte şi Meserii Ostra, s-a dat o spargere, prejudiciul fiind de 130 de lei.

„Din toate cele trei spaţii comerciale s-au sustras bunuri constând în alimente, dulciuri, băuturi alcoolice şi ustensile de scris”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava, precizându-se că cercetările sunt continuate de către lucrătorii Poliţiei oraşului Gura Humorului şi ai Postului de Poliţie Ostra, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La sfârşitul săptămânii trecute a fost reclamat un furt şi dintr-o gospodărie de pe raza comunei Bosanci.

Persoane neidentificate încă au sustras o motocositoare, o bormaşină electrică, un flex şi o bicicletă, în valoare totală de circa 1.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei magazine învecinate, sparte în aceeaşi noapte.
 Vizualizări articol: 1489 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Trei magazine învecinate, sparte în aceeaşi noapte4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Re trimis de
(15 mar 2011, 11:42:02
Pana nu cu mult timp in urma romanasii dadeau lovituri in germania , case de vacanta , vile , telefoane , bancomate , magazine iar acum vad ca loviturile se dau pe terenul nostru , fain , chiar super fain . Dar de ce oare ? ....foamea fratilor , foamea . In epoca de aur nu prea aveai timp de furat pentru-ca toata lumea muncea . Acum insa dreptul la munca este ingradit . O sa devenim o tara de hoti , fura cei mari , furam si noi , furam tot ce se poate fura .....ca doar suntem in epoca jafului .
Sa speram ca la al XIV- lea Congres , base nu va mai fi ales

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei