Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 ian 2011 - Anul XVI, nr. 9 (4607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Locuri de muncă

O bună parte din salariaţii Termica vor fi preluaţi la noua societate de termoficare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Realizarea unei noi societăţi de termoficare a municipiului Suceava, începând de anul acesta, va însemna şi asigurarea locurilor de muncă pentru o parte din actualii angajaţi ai Termica, precum şi crearea de noi locuri de muncă.

Reprezentanţii firmei Adrem Invest Bucureşti, care a câştigat licitaţia de realizare a noii centrale termice, se află de marţi la Suceava, pentru a pune la punct condiţiile contractuale ale investiţiei care se ridică la aproximativ 50 de milioane de euro.

O primă întâlnire a reprezentanţilor firmei cu primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut loc acum două zile:

“Marţi m-am întâlnit cu reprezentanţii companiei care va realiza noua centrală termică - Adrian Bodea, preşedintele Adrem Invest Bucureşti, şi Bogdan Antonescu, consilierul preşedintelui. Ei sunt veniţi la Suceava să definitiveze oferta tehnică şi financiară, ca urmare a desemnării lor drept câştigători ai licitaţiei de realizare a unei noi centrale termice, care a avut loc pe 26 noiembrie. Ni s-a adus la cunoştinţă că vor să-l angajeze la ei pe actualul director al Termica şi că în perioada următoare, după ce vor începe investiţiile, vor face un transfer cât mai mare de specialişti de la actuala societate de termoficare către noua societate. E un lucru bun, pentru că Termica are specialişti, iar intenţia lor arată că vor să facă un lucru serios la Suceava”, a declarat primarul municipiului reşedinţă de judeţ.

Contractul de realizare a noii centrale termice, dimensionată la necesităţile Sucevei, va fi semnat în maxim o lună de zile, termenul limită fiind 20 februarie, când expiră cele 90 de zile în care este valabilă scrisoarea de garanţie depusă pentru licitaţie.

În aceste condiţii, lucrările de construire a noii centrale, care va funcţiona pe gaz metan şi biomasă, vor putea demara în această primăvară, pentru a fi funcţională peste doi ani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O bună parte din salariaţii Termica vor fi preluaţi la noua societate de termoficare.
 Vizualizări articol: 1925 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
O bună parte din salariaţii Termica vor fi preluaţi la noua societate de termoficare1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ... trimis de
(13 ian 2011, 12:14:14
Dupa ce domnul Placinta batea din gura ca o catea ca ,,viitorul o sa fie Termica,, si ca incalzirea pe gaz metan o sa fie cea mai costisitoare > o sa fie director la viitoarea centrala pe gaz metan! de kakat ai fost de kakat esti malinarule! De obicei capitanul vasului paraseste ULTIMUL corabia ! nu fuge ca lichelele politice!
Sa vedem peste 2-3 ani ce o sa ramana din Termica (prada hotilor de fier vechi) si sa dea Dumnezeu ca incalzirea termica de la noua centrala privata sa fie la un pret cat de cat decent...ceea ce nu cred!...apropo domnu primar...cu ce bani o sa platiti facturile la incalzire pentru toate cladirile ce apartin de primarie(scoli ,gradinite, sedii) ca pana acum nu prea ati achitat facturile la Termica !??? se stie de datoria colosala pe care ati avut-o si pe care ati reusit sa o stergeti prin niste chestii ,,dubioase,,.
2.   De gindit in perspectiva... gospodareste trimis de
(13 ian 2011, 19:17:20
Si cind nu va mai fi gaz metan, ca doar se va termina in citiva ani, cum va fi!? De ce nu se pastraeaza si centrala actuala ca doar carbuni sunt!
3.   Comentariu trimis de
(13 ian 2011, 23:13:43
Draga centrala privata pe gaz metan si biomasa,te rog,ca atunci cand ai sa incepi furnizarea caldurii si apei calde,sa-mi platesti pentru tranzitarea pe PROPRIETATEA MEA a tevilor,ca eu nu am nevoie de caldura ta si imi strica estetica apartamentului.Daca nu vrei,ti le muti pe afara ca de nu,ti le tai.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei