Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 ian 2011 - Anul XVI, nr. 9 (4607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Proiect

Întâlnire între reprezentanţii mediului de afaceri şi studenţii economişti de la Universitatea „Ştefan cel Mare”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Universitatea „Ştefan cel Mare” Suceava – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică este partener în cadrul proiectului „Practica studenţilor economişti. Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri”, cu Facultatea de Ştiinţe Economice a Universităţii din Oradea, ce are calitatea de coordonator inter-regional, proiect cofinanţat din Fondul Social European. Valoarea totală a proiectului se ridică la 20.941.500 de lei, iar perioada de implementare este 01.10.2010 – 30.09.2013.

Potrivit managerului teritorial, profesorul universitar doctor Elena Hlaciuc, „campania PRACTeam – de informare a studenţilor şi a mediului de afaceri cu privire la posibilitatea de a se înscrie în grupurile ţintă ale proiectului strategic <Practica studenţilor economişti. Parteneriat inter-regional pe piaţa muncii între universităţi şi mediul de afaceri>, s-a desfăşurat în perioada 10.12.2010 – 14.01.2011, la sediul universităţilor implicate în proiect, respectiv Universitatea <Ştefan cel Mare> Suceava – Facultatea de Ştiinţe Economice şi Administraţie Publică Universitatea din Oradea, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Universitatea de Vest din Timişoara – Facultatea de Economie şi de Administrare a Afacerilor”.

Proiectul se adresează următoarelor grupuri ţintă: 162 tutori de practică – angajaţi în cadrul organizaţiilor gazdă pentru practică cu care se vor încheia acorduri de practică; 1.620 de studenţi din ciclul I – studii universitare de licenţă; 810 studenţi din ciclul II – studii universitare de masterat.

Criteriile de selecţie a grupului ţintă I au fost – tutori din întreprinderi/organizaţii gazdă au fost  recomandarea din partea responsabilului de practică; angajamentul unităţii de practică de implicare în proiectul PRACTeam; decizia de desemnare a tutorelui de către conducătorul unităţii de practică/organizaţiei gazdă; angajamentul de implicare a tutorelui în proiect. Criteriile de selecţie a grupului ţintă II, format din studenţi ciclul I, licenţă au fost interes şi motivaţie, seriozitate, pregătire, experienţa extracurriculară.

Criteriile de selecţie a grupului ţintă III, format din studenţi din ciclul II masterat, au fost motivaţie, pregătire, experienţă extracurriculară. Informaţii suplimentare se pot obţine accesând paginile www.seap.usv.ro/practeam, www.practeam.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Întâlnire între reprezentanţii mediului de afaceri şi studenţii economişti de la Universitatea „Ştefan cel Mare”.
 Vizualizări articol: 1183 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Întâlnire între reprezentanţii mediului de afaceri şi studenţii economişti de la Universitatea „Ştefan cel Mare”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei