Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 13 ian 2011 - Anul XVI, nr. 9 (4607)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Control pompieri

Amenzi de 10.000 de lei, după ce-au fost prinşi la fumat în Bazar

Joi, 13 Ianuarie 2011 (16:19:01)

Interzicerea fumatului în incinta Bazarului municipiului Suceava, intrată în vigoare încă din noiembrie 2010, dar ignorată de mulţi dintre comercianţi, dar şi de clienţii acestora, a adus, în urmă cu două zile, primele amenzi, în urma unui control inopinat al pompierilor.
Potrivit unui comunicat al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, Inspecţia de prevenire a organizat, miercuri, un control în Complexul Comercial Bazar, pentru depistarea celor care fumează în alte locuri decât cele special amenajate în acest sens.
În total, se arată în comunicatul celor de la ISU Suceava, au fost depistate în urma controlului un număr de zece persoane care fumau în spaţiile comerciale, contravenienţii fiind sancţionaţi cu amenzi cumulate în valoare de 10.000 de lei.
Reprezentanţii ISU susţin că au atenţionat conducerea Complexului Comercial Bazar asupra respectării interdicţiei fumatului în incinta spaţiilor comerciale şi au anunţat că va mai organiza astfel de controale în perioada următoare, vizate fiind şi alte obiective.
Măsura de interzicere a fumatului în Bazar şi în pieţele de pe raza municipiului a fost luată la începutul lunii noiembrie anul trecut şi a venit ca urmare a unui control al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă în Bazar, pentru verificarea normelor PSI (prevenirea şi stingerea incendiilor).
“Nu vrem să se repete ceea ce s-a întâmplat în 2009, când o parte mare din Bazar a ars. În toate centrele comerciale mari din lume fumatul este interzis. Cel mult, fumătorilor le sunt puse la dispoziţie spaţii special amenajate, vom face şi noi asta, în parcarea din spatele Bazarului”, declara Gelu Greceanu, şeful Administraţiei Pieţelor şi Bazarului.
 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Amenzi de 10.000 de lei, după ce-au fost prinşi la fumat în Bazar.
 Vizualizări articol: 1386 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Amenzi de 10.000 de lei, după ce-au fost prinşi la fumat în Bazar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei