Google
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,6243 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta3,9431 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe Google+ Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |  Trimite pe Yahoo MessengerMessenger |   ø imagini |   ø fişiere video

Mâncare tradiţională

Friptură de porc, sarmale şi cozonac, în meniul de Revelion al pacienţilor de la Spitalul Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Prima masă pe care pacienţii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava o vor servi în 2011 este una tradiţională. Meniul de Anul Nou este unul copios, conţinând printre altele friptură de porc, sarmale şi cozonac.

Aşa a informat ieri conducerea unităţii, care s-a gândit să le o facă bolnavilor internaţi o surpriză şi să le ofere o hrană un pic mai diversificată, cu bucate specifice Sărbătorilor de iarnă.

 

400 de persoane îşi petrec Revelionul în Spitalul Suceava

Astfel, dacă vineri, 31 decembrie, pacienţii care nu au restricţii alimentare vor avea parte de un meniu obişnuit, cu ceai, pâine, unt şi şuncă la micul dejun, supă de fidea, cartofi ţărăneşti şi cârnăciori la prânz şi macaroane cu brânză, ceai şi pâine la cină, pe 1 ianuarie ei vor avea parte de o masă mai bogată. Meniul diversificat le va fi oferit la prânz şi va conţine supă de găluşte din griş, sarmale, friptură de porc, salată de sfeclă roşie şi cozonac. Duminică, hrana va fi la fel de consistentă.

De Revelion, în Spitalul Suceava se vor afla internaţi circa 400 de bolnavi. O singură secţie este închisă în această perioadă, respectiv Balneo-Fizio-Terapie, secţie care îşi va relua activitatea începând de luni, 3 ianuarie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Friptură de porc, sarmale şi cozonac, în meniul de Revelion al pacienţilor de la Spitalul Suceava.
 Vizualizări articol: 297 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Friptură de porc, sarmale şi cozonac, în meniul de Revelion al pacienţilor de la Spitalul Suceava5.053

Iulius Mall Suceava
AnnaCori
Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ,, catering" trimis de
( 3 ian 2011, 11:08:07
Aveti grija sa nu ii invatati cu narav sau mai rau,ii puteti inbolnavii si nu isi mai face efect nici un tratament ca sa ii salvati.Eu as spune sa o tineti tot asa ca merita saracii bolnavi.Ca daca nu ar disparea alimentele sau ar fi folosite numai pentru bolnavi ar trebui sa fie tot timpul meniuri sofisticate nu numai din CRACIUN in PASTE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Elia Studio - Salon de infrumusetare
Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei