Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 31 dec 2010 - Anul XV, nr. 307 (4598)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Finanţare

CJ Suceava a aprobat alocarea a cinci milioane de lei pentru refacerea podului din Vereşti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consilierii judeţeni suceveni au aprobat în şedinţa extraordinară de ieri rectificarea pozitivă a bugetului judeţului cu suma de 6,5 milioane de lei (65 de miliarde de lei vechi). Fondurile au fost alocate judeţului Suceava în şedinţa de săptămâna aceasta a Guvernului.

Potrivit hotărârii Consiliului Judeţean, o sumă de cinci milioane de lei va fi alocată pentru lucrările de refacere a podului din comuna Vereşti, de peste râul Suceava, afectat grav de inundaţiile din luna iulie 2010. De precizat că circulaţia rutieră pe podul din Vereşti a fost interzisă din această vară. Lucrările pentru refacerea acestui pod vor costa în total 6,82 de milioane de lei, investiţia urmând să fie finalizată pe parcursul unui an.

În acelaşi timp, consilierii judeţeni au aprobat alocarea unei sume de un milion de lei pentru plata unor restanţe la firmele „Alpine Bau” din Austria şi „Cominco Bucovina” Frasin, care realizează lucrările de construcţie la groapa ecologică de deşeuri din comuna Moara.

Nu în ultimul rând, diferenţa de 500.000 de lei a fost alocată pentru a se asigura o parte din cofinanţarea proiectului promovat de Asociaţia „Euronest” prin care Inspectoratele pentru Situaţii de Urgenţă din Regiunea de Nord vor fi dotate cu autospeciale pentru intervenţii.

În cadrul şedinţei de ieri a Consiliului Judeţean, preşedintele acestei instituţii, Gheorghe Flutur, a declarat că în cursul anului 2010, prin 21 de hotărâri, Guvernul României a alocat judeţului Suceava o sumă de 1.500 de miliarde de lei vechi, cea mai mare parte a fondurilor fiind pentru refacerea infrastructurii distruse de inundaţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava a aprobat alocarea a cinci milioane de lei pentru refacerea podului din Vereşti.
 Vizualizări articol: 547 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
CJ Suceava a aprobat alocarea a cinci milioane de lei pentru refacerea podului din Vereşti5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei