Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2010 - Anul XV, nr. 303 (4594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

În prag de Crăciun

Zeci de copii şi bătrâni au primit cadouri din partea AODA

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Zeci de copii şi bătrâni au primit daruri, în prag de Crăciun, din partea AODA - Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştini - Evanghelici din Bucovina. Prima acţiune organizată de AODA a avut loc pe 16 decembrie, la Spitalul „Sf. Ioan cel Nou” din Suceava, unde aproximativ 80 de copii au primit daruri din partea reprezentanţilor AODA. Copiii erau internaţi la secţiile de chirurgie infantilă, ortopedie, TBC, şi s-au bucurat nespus de mult de cadourile oferite de Asociaţia Oamenilor de Afaceri Creştin Evanghelici din Bucovina. În pachete se aflau dulciuri (suc, ciocolată, napolitane, biscuiţi, bomboane, etc.).

 

Acţiune caritabilă la Betty Ice

O altă acţiune caritabilă, în prag de sărbători, organizată de AODA, s-a desfăşurat la fabrica de îngheţată Betty Ice, acţiune la care au participat 51 de copii. O parte dintre copiii implicaţi în acţiune sunt de la Centrul de Zi „Sf. Vineri” din Suceava, unii dintre aceştia provenind din familii defavorizate sau familii monoparentale. Centrul Social de Zi funcţionează din 2005 şi oferă zilnic copiilor asistaţi masă caldă, consiliere psiho-socială, asistenţă medicală, sprijin în efectuarea temelor. De cadouri, constând în încălţăminte, fursecuri, sucuri, produse alimentare, au beneficiat şi câţiva copii din Vaslui, care provin din familii defavorizate şi care urmează cursurile Şcolii Creştine Filadelfia din Suceava. Atât copiii din Centrul de Zi „Sf. Vineri”, cât şi cei din Vaslui au cântat colinde, amintind de marea sărbătoare a Naşterii Mântuitorului Hristos.

 

Daruri pentru copii şi bătrâni săraci din Rădăuţi

Pe 18 decembrie, AODA a organizat la Hotel Gerald’s o acţiune în care au primit daruri (încălţăminte, dulciuri, suc, fursecuri) 85 de copii, provenind dintr-un centrul de plasament din Rădăuţi, copii din familii defavorizate. 48 de bătrâni din Rădăuţi au primit încălţăminte, sucuri şi dulciuri din partea AODA. Bătrânii au primit cu lacrimi în ochi colindele, cadourile şi gândurile bune primite din partea reprezentanţilor Asociaţiei. „Aţi pus balsam pe inima noastră”, a mărturisit unul dintre bătrânii care sunt internaţi la azilul din Rădăuţi. Cadouri au primit şi cei şapte copii, unii dintre ei abandonaţi de părinţi, din Centrul de Plasament Pluto, din Vicov.

Miercuri, pe 22 decembrie, la Centrul de Refugiaţi din Rădăuţi au fost împărţite pachete cu dulciuri, din partea AODA, celor aproximativ 54 de refugiaţi. Preşedintele Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Creştini - Evanghelici din Bucovina, Dumitru Mihalescul, a spus că Asociaţia a mai pregătit 32 de pachete cu alimente, care vor fi împărţite câtorva bătrâni din Rădăuţi, familii numeroase, cu venituri financiare reduse, persoane singure şi bolnave.

„Prin aceste acţiuni, AODA doreşte să fie un sprijin pentru semenii aflaţi în nevoie, aducându-le bucurie acum când sărbătorim Naşterea Mântuitorului Hristos”, a completat Dumitru Mihalescul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zeci de copii şi bătrâni au primit cadouri din partea AODA.
 Vizualizări articol: 903 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zeci de copii şi bătrâni au primit cadouri din partea AODA0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei