Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2010 - Anul XV, nr. 303 (4594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Concurs pentru selectarea unui designer român pentru proiectul "Drumul modei: dialog peste graniţe"

Institutul Cultural Român anunţă lansarea concursului pentru selectarea unui tânăr designer român care să participe la proiectul "Drumul modei: dialog peste graniţe", ce are ca scop promovarea dialogului intercultural între creatorii de modă din Armenia şi din cinci ţări UE, informează un comunicat.

Proiectul are ca scop promovarea dialogului intercultural şi a colaborării internaţionale prin intermediul modei şi va explora modul în care designerii din Armenia, Cehia, Danemarca, Germania, Marea Britanie şi România includ motive şi elemente specifice identităţii naţionale în lucrările lor recente.

Zece creatori de modă - cinci europeni şi cinci armeni - vor participa la seminarii internaţionale şi vor beneficia de rezidenţe în Armenia şi în Europa. Fiecare designer armean va face echipă cu un participant european şi, împreună, vor colabora la crearea şi producerea a patru ţinute complete (inclusiv accesorii) pentru colecţia generală a proiectului, incluzând în creaţiile lor elemente specifice patrimoniului cultural din Armenia şi din ţările europene. Colecţiile designerilor, reunind în total 20 de ţinute complete, vor fi prezentate într-o expoziţie itinerantă organizată în Armenia, Cehia, Danemarca, Germania, Marea Britanie şi România.

"Drumul modei: dialog peste graniţe" este un proiect organizat sub egida EUNIC (European Union National Institutes for Culture) de British Council, Goethe-Institut, Institutul Cultural Român (ICR), Institutul Cultural Danez şi Centrul Ceh, în parteneriat cu Consiliul Armean al Modei. Proiectul, derulat în perioada 2010 - 2012, este finanţat cu sprijinul Comisiei Europene, prin programul Cultura 2007-2013.

ICR caută un designer aflat la început de carieră, creativ şi ambiţios, cu experienţă în folosirea elementelor tradiţionale în creaţia de modă, dornic să lucreze cu designeri din alte ţări şi din medii culturale diferite.

Câştigătorul va beneficia de: lucru în echipă cu designer armean şi participare la seminarii internaţionale, rezidenţe în Armenia şi România, acoperirea costurilor de producţie (materiale, accesorii etc.) pentru colecţia formată din patru ţinute complete create de echipă, acoperirea costurilor de deplasare, cazare etc., precum şi participarea la o expoziţie internaţională itinerată în cinci capitale.

Termenul limită pentru înscriere este 21 ianuarie 2011. Condiţiile de participare la concurs sunt precizate pe pagina de internet a Institutului Cultural Român, www.icr.ro.

În intervalul 21 - 31 ianuarie 2011, un juriu independent se va întruni pentru a analiza dosarele primite, iar rezultatul deliberării va fi comunicat pe site-ul ICR.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Concurs pentru selectarea unui designer român pentru proiectul "Drumul modei: dialog peste graniţe".
 Vizualizări articol: 685 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Concurs pentru selectarea unui designer român pentru proiectul "Drumul modei: dialog peste graniţe"5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei