Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2010 - Anul XV, nr. 303 (4594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Valoarea şi numărul anilor

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Mario Balotelli, italianul ăla de culoare care spunea acum vreun an că este cel mai bun din lume, a mai scăzut din pretenţii. Cică acum scopul său este de a deveni cel mai mai bun fotbalist, fiindcă deocamdată Messi ar fi singurul care-l întrece. Ultimele isprăvi ale lui Messi, în dubla postură de marcator şi servant, se pare că l-au redimensionat puţin pe cel alintat SuperMario. Oricum, nu e rău să existe încredere în sine, fie ea şi nemăsurată. Obişnuiţi deja cu ego-ul lui Balotelli, italienii au identificat trei jucători cam de aceeaşi vârstă cu acesta, dar care deja se află pe o treaptă superioară a evoluţiei ca fotbalişti. Doi dintre ei au fost prezenţi şi la turneul final din Africa de Sud, iar celălalt a uimit pe toată lumea la prima expunere în galantarul Ligii Campionilor. Să-i luăm pe rând…

Thomas Muller de la Bayern. Cel mi bun tânăr jucător de la mondiale, başca golgeter. Pe lângă talent, are şi însuşirea aceea nemţească de a şi-l preţui. De el putem fi sigur că nu se va irosi. Poate juca mai multe posturi cu aceeaşi dezinvoltură, nu se pierde în floricele, este eficienţa întruchipată.

Javier Pastore de la Palermo. După transferul lui Cavani la Napoli, nici o clipă rolul de fuoriclasse n-a rămas liber. În mod natural, acolo a fost aşezat argentinianul Pastore. L-a uimit până şi pe Messi la mondialul african, acesta declarând că nu-i vine să creadă când îl vede pe Pastore ce poate face cu mingea. O fi Messi băiat bun, dar sigur n-a fost vorba numai despre amabilitate.

Gareth Bale de la Tottenham. E un fel de Bolt al fotbalului. Şi mai bine ar prinde o comparaţie cu schiul. Nu face slalom printre steguleţe, ci coborâri extreme printre stânci. E galez, deci n-o să-l vedem pe la turnee finale. Spre uşurarea lui Maicon, care părea o locomotivă Diesel pe lângă un TGV. Iar Zanetti o locomotivă cu aburi!

Toţi aceştia au 21 de ani. Noi îi avem pe Torje, tot 21, care poate ar trebui să schimbe mediul, pe Stancu şi Tănase, ambii 23, care întârzie să devină certitudini. Până la 27 de ani, vârsta “prinţului” Cristea, mai e!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Valoarea şi numărul anilor.
 Vizualizări articol: 824 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Valoarea şi numărul anilor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei