Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 24 dec 2010 - Anul XV, nr. 303 (4594)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Evenimentele „Crăciunului în Bucovina” în perioada 24-27 decembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Concertul de Crăciun din acest an de la Catedrala romano-catolică Sfântul Ioan Nepomuk din municipiul Suceava va fi susţinut de tenorii formaţiei Distinto şi de Ianna Novac. Directorul Muzeului Bucovinei, Emil Ursu, a declarat că evenimentul va avea loc duminică, 26 decembrie, cu începere de la ora 19.30. Concertul pop-opera face parte din programul „Crăciun în Bucovina”.

În cadrul aceluiaşi program, vineri, la ora 11.00, la Suceviţa se desfăşoară o expoziţie gastronomică cu mâncare de post, organizată de Asociaţia Pensiunilor, iar în gospodării ţărăneşti din Vatra Moldoviţei, Mănăstirea Humorului, Coşna, Vama, Mălini, Straja, Botoşana şi Poiana Stampei vor fi programe de colinde.

În prima zi de Crăciun, la ora 17.00, ansamblul Ciprian Porumbescu va susţine un spectacol pe scena complexului Ariniş din Gura Humorului, iar la Poiana Stampei, la ora 18.00, administraţia locală organizează „Mândra seară de Crăciun”.

Duminică, în a doua zi de Crăciun, „Pornesc urăturile!”: la ora 13.00, au loc spectacole de urături şi obiceiuri de iarnă la Mănăstirea Humorului, Mălini, Vatra Dornei şi Suceviţa. La Gura Humorului, cu începere de la ora 17.00, vor concerta Distinto şi Hara, apoi Distinto susţine la Suceava concertul de Crăciun.

Luni, 27 decembrie, de la ora 11.00, în municipiul Suceava va fi parada cetelor de urători, iar la ora 13.00 începe Festivalul datinilor şi obiceiurilor de iarnă în comuna Ciocăneşti. La ora 15.00, respectiv 17.00, spectacole similare se vor desfăşura în municipiile Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc. La toate spectacolele din cadrul programului „Crăciun în Bucovina” intrarea este liberă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Evenimentele „Crăciunului în Bucovina” în perioada 24-27 decembrie.
 Vizualizări articol: 774 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.8 din 4 voturi
Evenimentele „Crăciunului în Bucovina” în perioada 24-27 decembrie2.854

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(24 dec 2010, 21:02:54
dar in radauti nu e nimic?
2.   Craciun in Bucovina trimis de
(25 dec 2010, 17:31:44
Programul complet al proiectului "Craciun in Bucovina" poate fi consultat pe site-ul Consiliului Judetean Suceava la adresele  ☭ ://www.cjsuceava.ro/cib/ro/craciun-in-bucovina.php si  ☭ ://www.cjsu
3.   Craciun in Bucovina trimis de
(25 dec 2010, 17:33:14
www.cjsuceava.ro/cib/ro/craciu
4.   Craciun in Bucovina trimis de
(25 dec 2010, 17:36:37
Mai multe detalii despre Programul "Craciun in Bucovina pot fi gasite pe site-ul Consiliului Judetean Suceava www.cjsuceava.ro, iar acolo sunt trecute doua programe: cel al actiunilor desfasurate in cadrul proiectului "Craciun in Bucovina" si cel al actiunilor desfasurate la initiativa autoritatilor locale si judetene.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Local

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei