Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 11 dec 2010 - Anul XV, nr. 292 (4583)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În noapte

Au furat două Dacii, pentru a sustrage produse pirotehnice de 40.000 de lei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pentru a sparge şi goli un garaj în care se aflau produse pirotehnice, în valoare de 40.000 de lei, folosite pentru focuri de artificii, trei indivizi au furat două autoturisme Dacia, de pe raza municipiului Suceava, informează Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

În cursul zilei de joi, Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată despre furtul a două Dacii Papuc, una de pe strada Alexandru cel Bun, cealaltă de pe strada Victoriei.

În aceeaşi zi, şi proprietarul unui garaj din zona Tătăraşi, care deţinea legal produse pirotehnice pentru focuri de artificii, a reclamat că persoane necunoscute i-au furat toată marfa, estimată la circa 40.000 de lei.

Poliţiştii au reuşit să stabilească trei suspecţi principali, în persoana numiţilor Florin Puşcaşu (26 de ani) şi Stelică Ursu (29 de ani), din comuna Adâncata, precum şi Vasile Pentiuc (36 de ani), din municipiul Suceava. 

„În noaptea de 08/09.12.2010, cei trei au sustras autoturismele menţionate, cu care s-au deplasat la garajul părţii vătămate, iar prin forţarea sistemului de închidere, au pătruns în interior, de unde au sustras produsele pirotehnice pe care le-au încărcat în autoturisme”, se arată într-un comunicat al IPJ Suceava.

Poliţiştii au găsit Daciile cu pricina abandonate, în pădure, pe raza comunelor Pătrăuţi şi Adâncata.

Iniţial, reprezentanţii IPJ Suceava au anunţat că a fost prins unul dintre suspecţi, Florin Puşcaşu, fiind găsită într-una din cele două maşini şi întreaga cantitate de produse pirotehnice sustrase. Puşcaşu a fost reţinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii urmau să-l prezinte în faţa procurorilor cu propunere de arestare preventivă.

În cursul zilei de ieri a fost reţinut şi un al doilea suspect, Vasile Pentiuc, iar oamenii legii încercau să dea de urmele celui de-al treilea.

Rămâne de văzut, însă, dacă oamenii legii vor avea probe suficiente împotriva celor trei suspecţi, surse judiciare mărturisindu-ne că probatoriul este destul de subţire.

Florin Puşcaşu şi Stelică Ursu au mai fost reţinuţi de poliţie în vara acestui an, alături de alţi cinci indivizi, după ce-au fost implicaţi într-o bătaie între mai mulţi tineri din Adâncata şi Siminicea, fiind cercetaţi penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi încăierare. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Au furat două Dacii, pentru a sustrage produse pirotehnice de 40.000 de lei.
 Vizualizări articol: 1775 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 2 voturi
Au furat două Dacii, pentru a sustrage produse pirotehnice de 40.000 de lei4.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei