Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 dec 2010 - Anul XV, nr. 288 (4579)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

25.000 de turişti sunt aşteptaţi în judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cel puţin 25.000 de turişti sunt aşteptaţi să viziteze judeţul Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă. Declaraţia a fost făcută de preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, la deschiderea de duminică seara, de la Gura Humorului, a manifestărilor cuprinse în cadrul proiectului „Crăciun în Bucovina”. Flutur a participat alături de primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, şi de prefectul judeţului, Sorin Popescu, la aprinderea luminilor din bradul de Crăciun din centrul acestui oraş, eveniment la care humorenii au fost prezenţi în număr foarte mare.

După acest moment, oficialităţile şi humorenii s-au mutat pe podul din centrul oraşului, de peste pârâul Humor, la punctul de plecare al mocăniţei care va plimba turiştii pe un traseu de aproximativ doi kilometri.

„<Crăciun în Bucovina> este un program european, care se desfăşoară de astăzi şi până pe 7 ianuarie 2011. Este un program care va aduce foarte mulţi turişti şi vă cer tuturor să fiţi gazde bune pentru cei care vor veni în Bucovina. Până la urmă trebuie să facem echipă, să fim uniţi şi să dăm dovadă că ţinem la zona noastră, la tradiţiile şi obiceiurile noastre. Trebuie să dăm dovadă că ţinem la Bucovina şi până la urmă trebuie să aducem cât mai mulţi turişti”, a spus Flutur.

El a amintit că în perioada 10 – 11 decembrie, zona Humor va fi vizitată de o delegaţie de ambasadori ai mai multor ţări din Europa.

Şeful administraţiei judeţene, împreună cu celelalte oficialităţi, au participat apoi la inaugurarea curselor mocăniţei din parcul Ariniş.

De precizat că primarul din Gura Humorului, Marius Ursaciuc, le-a oferit primele două bilete pentru mocăniţă lui Gheorghe Flutur şi prefectului Sorin Popescu. După ce au trecut prin „tunelul timpului”, preşedintele  CJ Suceava a spart o sticlă de şampanie de locomotiva mocăniţei, dând astfel startul curselor.

Plimbările cu mocăniţa vor fi gratuite pe toată perioada proiectului „Crăciun în Bucovina”. Traseul mocăniţei are aproape doi kilometri, iar pe marginea liniei ferate au fost montate 112 panouri care au fost desenate de copii cu diverse teme de Crăciun şi de iarnă. De precizat că atât pe scena din zona punctului de plecare a mocăniţei, unde este amenajat şi un vagon restaurant, cât şi pe scena din zona sosirii au fost organizate spectacole de colinde, susţinute atât de artişti locali, cât şi de Ansamblul „Ciprian Porumbescu” din Suceava.

„Mă bucur că au venit aici atât de mulţi oameni. Sper ca zilnic să fie aşa. Mă aştept ca în Bucovina să avem 25.000 de turişti în această perioadă a sărbătorilor. Mai ales că dorim să prelungim sărbătorile şi pe stil vechi. Iar aici, la Gura Humorului, vom avea plimbări gratuite cu mocăniţa, două scene pe care vor fi organizate spectacole, preparate tradiţionale, şi cred că va fi un succes. Sper să avem şi vreme bună şi mulţi turişti”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 25.000 de turişti sunt aşteptaţi în judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă.
 Vizualizări articol: 854 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25.000 de turişti sunt aşteptaţi în judeţ în perioada sărbătorilor de iarnă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   *** trimis de
( 7 dec 2010, 11:56:28
La un moment dat(probabil) îţi vei da seama
Până şi tu ...că ajunge , gata , ajunge ! ! !
Nu poţi să fi în haine de domn...o puşlama
Nu poţi să râzi la infinit când totu’n jur...plânge

Viaţa’i eterică şi funebră (deşi pare,acum,că stă pe loc)
Mă uit la capul tău şi nu văd rezervorul pentru creier
Urlăm la porţi singulare(cât,oare?!) ,,semnate’’ de Boc
Revino’ţi,domnule ! ! ! mai poţi...? (eu nu mai sper).
2.   111 trimis de
( 7 dec 2010, 22:06:43
njs9jw9fjwe9fj9evk0ekv0dicv9id
3.   Bucovineanul minune trimis de
( 7 dec 2010, 22:18:24
Dumnezeu a trimis pe aceste meleaguri binecuvântate de el un om deosebit, înzestrat se pare cu puteri supraomenești deoarece in aceste zile mai multe asezari ,locuite de oameni,din Bucovina au fost scoase din bezna înfiorătoare primind iluminat public după ce acesta a lipsit mai multe luni de zile.acest supra om a demonstrat ca lumina poate fi adusa oamenilor si de sarbatorile de iarna si nu numai de sarbatorile pascale.daca cunoaște cineva pe acest om sa/i sugereze ca la anul sa nu mai de/a iluminat public pentru ca se vor îngrămădi si mai multi turiști,in special cei străini sa vadă ce nu au văzut in viata lor, întunericul iadului pe pământ.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei