Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 4 dec 2010 - Anul XV, nr. 286 (4577)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pentru Crăciun

Brazi la 25 de lei bucata, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor ca de sărbătorile de iarnă să simtă în casă parfumul bradului şi să împodobească pomul de Crăciun pot cumpăra brazi naturali începând de la numai 25 de lei bucata, de la Direcţia Silvică Suceava. Cei care vor o variantă şi mai ieftină pot opta pentru molid, care se vinde începând de la 12,5 lei.

Pentru sărbătorile de iarnă din acest an, Direcţia Silvică Suceava poate oferi la vânzare un număr de 8842 de brazi şi molizi.

“Persoanele interesate să cumpere brazi sau molizi trebuie să se adreseze ocoalelor silvice. Anul acesta avem disponibili 6765 de brazi şi 2077 de molizi, care vor fi puşi la dispoziţia oamenilor dacă există solicitări”, a declarat şeful Direcţiei Silvice Suceava, Mihai Miheţiu.

Cei mai ieftini brazi de Crăciun scoşi la vânzare de DS Suceava sunt cei la 25 de lei, cu o înălţime cuprinsă între 0,75 – 1,3 metri. Brazii cu dimensiuni cuprinse între 1,3 metri şi 2 metri costă 31 de lei, iar cei care au o înălţime de maxim trei metri costă 37,2 lei, cu tot cu TVA.

Pentru cei care vor să folosească molid în loc de brad, drept pom de Crăciun, preţurile sunt aproape înjumătăţite. Astfel, un molid cu o înălţime de până la 1,3 metri costă 12,5 lei, cei de până la 2 metri – 18,6 lei, iar cei de până la 3 metri – 24, 8 lei.

În urmă cu câţiva ani, brazii Direcţiei Silvice erau aduşi şi scoşi la vânzare în pieţe, dar, după modificarea legislaţiei, care impune condiţii speciale pentru comercializarea acestora, singurele locuri în care mai sunt scoşi la vânzare sunt sediile ocoalelor silvice din judeţ.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Brazi la 25 de lei bucata, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava.
 Vizualizări articol: 1235 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 5 voturi
Brazi la 25 de lei bucata, scoşi la vânzare de Direcţia Silvică Suceava3.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei