Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Accident cu trei răniţi

Răsturnaţi în drum de un şofer care a depăşit pe linie continuă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei oameni au ajuns la spital, luni seară, după ce autoturismul cu care se deplasau a fost lovit violent de un şofer care intrase în depăşire pe linie continuă. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 18.15, pe DN 2, în zona în care se virează spre DC 37A, care duce spre satul Măriţei.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, Iulian Bârsa, în vârstă de 34 de ani, din comuna Dorneşti, aflat la volanul unui autoturism Opel Astra, circula pe direcţia Siret-Suceava.

Conform Poliţiei, într-o zonă cu linie continuă, unde vizibilitatea este foarte proastă, acesta s-a angajat în depăşirea unui autotractor, moment în care a lovit violent un Opel Vectra, al cărui şofer, aflat în faţa sa, pe acelaşi sens, tocmai vira stânga spre a intra pe drumul comunal ce duce spre Măriţei.

După cum ne-au explicat poliţiştii, şoferul din faţă, Virgil S., în vârstă de 44 de ani, din municipiul Suceava, a semnalizat stânga şi a virat regulamentar spre drumul comunal, fără a avea cum observa maşina ce venea de după autotractor. Lovită în partea lateral-stânga, maşina care circula regulamentar s-a răsturnat la marginea carosabilului.

Şoferul de 44 de ani, soţia acestuia şi un pasager în vârstă de 32 de ani, din Gura Humorului, au ajuns la spital, două dintre victime fiind scoase de sub maşină cu ajutorul echipajului de „Descarcerare” al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava. Din fericire, cei trei nu au suferit leziuni foarte grave.

Şoferul care a depăşit pe linie continuă, protejat şi de airbaguri, a scăpat fără leziuni de pe urma impactului. Poliţiştii i-au verificat cu etilotestul pe cei doi şoferi, în ambele cazuri rezultatul fiind 0.

Acest accident vine la numai o zi după ce alţi trei oameni nevinovaţi au căzut victime unui şofer care a depăşit în orb. Duminică seară, în comuna Dorneşti, un tânăr de 21 de ani, care a depăşit în vârf de pantă, a lovit violent o maşină care venea regulamentar din sens opus. Cei trei pasageri din această maşină, printre care şi un copil în vârstă de trei ani, au ajuns la spital, cu leziuni grave.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Răsturnaţi în drum de un şofer care a depăşit pe linie continuă.
 Vizualizări articol: 2456 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 3 voturi
Răsturnaţi în drum de un şofer care a depăşit pe linie continuă1.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei