Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Taxă de protecţie

Flagrant la şantaj, într-o sală de jocuri

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un tânăr din municipiul Suceava şi-a petrecut noaptea de luni spre marţi în arestul poliţiei, după ce, susţin oamenii legii, ar fi ameninţat în repetate rânduri cu acte de violenţă un elev, cerându-i taxă de protecţie.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, acum două zile, în jurul orei 10:00, un elev al Colegiului Economic „Dimitrie Cantemir”, Teodor T., în vârstă de 18 ani, din Broşteni,  a sesizat poliţia despre faptul că, în urmă cu câteva zile, a fost acostat de un individ necunoscut care l-a ameninţat cu bătaia şi i-a cerut suma de 100 de lei.

Elevul le-a spus poliţiştilor că acelaşi individ l-a contactat şi telefonic şi i-a cerut bani, continuând să-l ameninţe.

Conform IPJ Suceava, cadre ale Biroului de Investigaţii Criminale Suceava, cu sprijinul altor structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor, au organizat luni după-amiază un flagrant, care a avut loc într-o sală de jocuri electronice.

Suspectul se numeşte Silviu Pipaş, are 26 de ani, iar asupra acestuia au fost găsite cele două bancnote a câte 50 de lei, ambele marcate criminalistic de poliţiştii care au pus la cale flagrantul.

Pipaş a fost reţinut pentru 24 de ore, iar ieri, în jurul orei 13.30, a fost dus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Suceava, poliţiştii au cerut arestarea preventivă a tânărului acuzat de şantaj.

Procurorul de caz a decis însă că tânărul în vârstă de 26 de ani, care nu are antecedente penale, poate fi cercetat şi în stare de libertate, motiv pentru care la ora expirării ordonanţei de reţinere (n.r.-15.30), Silviu Pipaş a fost eliberat din arestul poliţiei.

Deşi nu a vrut să dea nici o declaraţie, prieteni de-ai suspectului au venit cu o altă variantă: elevul care a reclamat că e şantajat ar fi avut de fapt o datorie de 100 de lei la Pipaş şi a înscenat toată povestea.

Rămâne de văzut ce vor stabili anchetatorii şi dacă dosarul va ajunge sau nu în instanţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flagrant la şantaj, într-o sală de jocuri.
 Vizualizări articol: 2063 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Flagrant la şantaj, într-o sală de jocuri5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei