Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Într-o singură noapte

O tânără de 33 de ani a furat de una singură 240 de kilograme de fier vechi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O tânără în vârstă de 33 de ani, din comuna Şcheia, este acuzată de poliţişti că a furat nu mai puţin de 240 de kilograme de fier vechi într-o singură noapte.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, în noaptea de duminică spre luni (28/29 noiembrie a.c.), dintr-o remorcă încărcată cu fier vechi, aflată în parcarea unei societăţi din comuna Şcheia, a fost furată o cantitate semnificativă de fier vechi.

Interesant este faptul că atât curtea societăţii cu pricina, cât şi parcarea erau asigurate cu pază proprie, însă paznicul de serviciu a ridicat din umeri, susţinând că habar nu are cum a fost furat fierul vechi. 

Poliţiştii au reuşit să dea în scurt timp de urma suspectului principal, fiind vorba de o tânără din comună, Maria Cuţitar, în vârstă de 33 de ani.

Potrivit oamenilor legii, tânăra a furat în acea noapte nu mai puţin de 240 de kilograme de fier vechi (bucăţi de tablă, tablă inox, ţeavă rotundă, ţeavă neagră din oţel, cămăşi de rulmenţi, o tolă de transformator pătrată).

În dimineaţa zilei de luni, Maria Cuţitar a dus fierul furat cu o căruţă la un centrul de colectare din Iţcani şi a declarat că provine din gospodăria proprie.

„Întreaga cantitate de fier vechi a fost recuperată şi predată reclamantului, prejudiciul fiind recuperat în totalitate”, se arată în comunicatul poliţiei, precizându-se că tânăra în cauză s-a ales cu dosar penal pentru furt calificat.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O tânără de 33 de ani a furat de una singură 240 de kilograme de fier vechi.
 Vizualizări articol: 840 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.5 din 4 voturi
O tânără de 33 de ani a furat de una singură 240 de kilograme de fier vechi2.554

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2010, 21:48:58
cat timp panzariu este sef la politie la scheia legea nu se aplica el este mana in mana cu hotii el isi ia dreptul si de la pazian din scheia care fura si conduce fara permis de doi ani bate femei in varsta cand ajungi la politie se ascund dosarele seful politiei tine tot cu cei rai el stie de toate furturile si hotiile
2.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2010, 22:06:31
politaiul panzariu din scheia ia bani de la pazian ferariu si ascunde ,dosarele ,oamenii batuti fac plangere la politie si nu se rezolva nimic ,pazian pune copii sa fure ,unde sunt banii care ia furat fata gherman din scheia de 16ani despre care sa scris in celelalte editii cine a luat acei bani de la ea ,de ce nu a investigat politia
3.   Comentariu trimis de
( 1 dec 2010, 22:38:27
toate  ☭ rile decase pe care au fost obligati si batuti in casa lui vasile ferariu zis pazian copii de tigani din scheia de frica au trebuit sa fure ca sa nu ii bata parintii cum este cazul gherman mihai afacut inchisoare cu74 furturi banii nu au fost recuperati de politie ci au fost luati prin forta si teriorizati si mama si bunica lui gherman mihai ,dupa ce sa eliberat fiind major a fugit in strainatate dar sora lui fiind minora au invatato sa fure fortat ei stiind ca legea nu ii face nimic pazian isi permite sa stea la restaurant cu dommnul panzariu seful politiei din scheia
4.   Comentariu trimis de
( 2 dec 2010, 14:57:34
IN LOC SA COMENTATI ARTICOLUL VRBITI DE LA ADAM SI EVA .HOATA A FOST IMBRACATA CU COSTUM CARE TE FACE INVIZIBIL DESCOPERIT RECENT.ATI UITAT SA SPUNETI CITI COPII ARE,POATE DE AIA A FURAT CA SA LE DEA DE MINCARE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei