Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Pumnul şi palma

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Apreciez în aceeaşi măsură tiqui-taca Barcelonei sau a Spaniei, dar şi jocul „cu negrele” al lui Mourinho. Cu Inter, o echipă evident inferioară catalanilor, i-a reuşit. În schimb, Realul s-a crezut prea devreme egala Barçei. Îmi place şi Ronaldo, dar niciodată mai mult ca Messi. Portughezul joacă mai mult pentru sine, indiferent din ce echipă a făcut parte. Din păcate pentru el, este metrosexual şi pe teren! Rareori o să vedem la el pase precum acelea ale lui Messi din repriza secundă. Revendică sfidător cartonaşul galben, bruscându-l pe Guardiola. Messi îl obţine pe furiş, pentru o simulare naivă.

Cu toate acestea, scorul de 5-0 m-a enervat prin proporţiile lui. L-aş aşeza lângă alte scoruri recente, mincinoase şi ele: Portugalia-Spania 4-0 şi Arsenal-Şahtior 5-1. La primul meci, Ronaldo a dat cu banderola de pământ fiindcă Nani i-a stricat un gol. Vroia să umilească fantomele unor campioni mondiali fără vlagă şi fără motivaţie, dintre care făceau parte şi niscai coechipieri madrileni. Şi noi i-am bătut cândva pe nemţi cu 5-1 în amical şi la ce ne-a folosit? Mai mult i-a folosit lui Pleşan, care a prins valul perfect şi l-a călărit până l-a secat. Cât despre celălalt rezultat înşelător, mulţi l-au luat peste picior pe Lucescu ăl bătrân când spunea că ai lui au fost cam la acelaşi nivel cu tunarii. El a avut mult mai repede dreptul la recurs, după doar două săptămâni luându-şi revanşa, ba chiar a urcat apoi pe primul loc în grupă. Mourinho va ţine mai mult timp frustrarea în el, dar şi când va avea ocazia s-o elibereze...

Luni seară, Barcelona s-a prezentat ca un student eminent, care a tras cel mai uşor bilet. Două mingi deviate fericit, apoi i-a tratat pe adversari ca la coridă, ameţindu-i cu capa şi răpunându-i cu încă trei lovituri. Nu-i diferenţa reală, dar de data asta aşa s-a scris istoria. Care se repetă numai când ai de-a face cu fraieri. Iar Mourinho cică n-ar fi. Dacă îi dai o palmă (la manita!), rişti să-ţi dea un pumn.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Pumnul şi palma.
 Vizualizări articol: 890 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Pumnul şi palma0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei