Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9715 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5614 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grupul Noir Désir s-a destrămat

Grupul rock Noir Désir s-a destrămat, a declarat Denis Barthe, toboşarul acestei trupe franceze, în cadrul unei conferinţe de presă organizată, marţi, la Paris, la o zi după ce chitaristul Serge Teyssot-Gay a anunţat că a părăsit trupa, informează AFP.

"Noir Désir s-a desfiinţat", a declarat Denis Barthe, precizând că vorbeşte şi în numele celorlalţi doi membri ai trupei, solistul Bertrand Cantat şi basistul Jean-Paul Roy.

"Nu vom menţine Noir Désir în regim de respiraţie artificială din numeroase motive", a adăugat Denis Barthe, încurajându-şi fanii cu următorul mesaj: "Nu este sfârşitul lumii".

Luni, chitaristul Serge Teyssot-Gay a anunţat printr-un scurt comunicat de presă că a luat decizia de a părăsi grupul, evocând numeroasele sale dezacorduri cu Bertrand Cantat, dar şi un anumit "sentiment de indecenţă" în ceea ce priveşte situaţia trupei.

Noir Désir, devenit un nume de referinţă în rockul francez, cu şase albume de studio şi concerte intrate în legendă graţie energiei debordante manifestată pe scenă, a intrat într-o perioadă de inactivitate, după asasinarea actriţei Marie Trintignant în 2003, pentru care iubitul acesteia, Bertrand Cantat, a fost condamnat la o pedeapsă de opt ani de închisoare.

Grupul francez şi-a reluat repetiţiile după eliberarea condiţionată a solistului francez, în 2007, însă nu a mai lansat niciun album de studio după materialul discografic "Des visages, des figures", apărut în anul 2001.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Grupul Noir Désir s-a destrămat.
 Vizualizări articol: 841 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupul Noir Désir s-a destrămat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei