Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Probleme în trafic

Principala arteră de circulaţie a Sucevei, blocată complet două nopţi la rând

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Două zile la rând, luni şi marţi, principala arteră de circulaţie a Sucevei, Calea Unirii, va fi închisă complet circulaţiei rutiere, pe porţiunea cuprinsă între Sala Sporturilor şi sensul giratoriu de la Bazar.

Lucrările ISPA, care presupun traversarea străzii cu o conductă de fontă, din dreptul Bazarului până la benzinăria OMV, vor afecta traficul rutier din Suceava începând de luni, de la ora 19.00, şi până a doua zi, la ora 07.00 dimineaţa. În timpul zilei de marţi se va da drumul din nou la circulaţie pe Calea Unirii, pentru ca seara, de la 19.00, să fie din nou închisă, până a doua zi dimineaţa.

Viceprimarul Sucevei Viorel Seredenciuc a explicat că, din cauza acestor lucrări, luni şi marţi, de la ora 19.00, traficul rutier de pe Calea Unirii va fi deviat spre Iţcani, pe strada Traian Vuia şi pe strada Gheorghe Doja.

 

Trasee speciale pentru autobuzele TPL

Blocarea circulaţiei rutiere pe Calea Unirii, două zile la rând, va afecta şi cursele autobuzelor TPL, care, pe perioada desfăşurării lucrărilor ISPA, vor circula pe trasee speciale.

Mai exact, autobuzele de pe linia 2 vor circula între Gara Burdujeni şi centrul Sucevei prin Iţcani, pe strada Traian Vuia şi pe strada Gheorghe Doja, în vreme ce autobuzele de pe linia 4 vor circula doar până la podul peste apa Sucevei. Acolo, călătorii vor trebui să coboare din autobuz şi să urce în alt autobuz, care vine de partea cealaltă a podului.

De exemplu, cei care vor să ajungă din centru în Burdujeni vor trebui să coboare la Sala Sporturilor, să meargă pe jos, peste pod, până la următoarea staţie de autobuz, fie cea din faţa Iulius Mall, fie cea din faţa Bazarului, unde vor urca în autobuzele care vin din Burdujeni şi fac cale întoarsă de la rond, sau să se urce în autobuzele de pe linia 2, care fac un ocol prin Iţcani.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Principala arteră de circulaţie a Sucevei, blocată complet două nopţi la rând.
 Vizualizări articol: 2618 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Principala arteră de circulaţie a Sucevei, blocată complet două nopţi la rând3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si biletul? trimis de
(30 oct 2010, 12:45:56
Bine, bine, coboram dintr-un autobuz si urcam in altul, dar cu biletele cum facem? Sau pana la Carrefour platim 2 bilete dus si 2 intors? Ca nu toata lumea are abonament!
2.   Atentie trimis de
(31 oct 2010, 23:07:03
va fi oarecum simplu pt ca aceasta oprire a circulatiei se face DOAR PE TIMPUL NOPTII.Nu cred ca tu mergi dimineata la 6 la cumparaturi.sunt afectati cei care lucreaza in turele de noapte sau de dimineata si trebuie sa treaca podul.acuma 2 nopti nu vom muri.trebuie sa dam dovada de toleranta.nu fi-ti rai.si cu biletul...mergi pe jos 2 statii.:D

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei