Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

„Magistrală turistică”

Alai inaugural la finalizarea DN 17

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările de modernizare a Drumului Naţional 17 între Suceava şi Cluj vor fi recepţionate în prezenţa tuturor primarilor localităţilor traversate de acest drum. Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, a spus că modernizarea DN 17 va fi finalizată în maxim trei săptămâni, iar la inaugurarea investiţiei vor fi prezenţi toţi primarii localităţilor traversate de DN 17 din judeţele Suceava, Bistriţa-Năsăud şi Cluj.

„Dorim să inaugurăm acest drum într-un mod cu totul aparte. Am discutat cu omologii mei din judeţele Bistriţa-Năsăud şi Cluj şi vom pleca cu primarii de pe DN 17, începând cu primarul Ion Lungu, şi cu ceilalţi şefi de administraţii din Cluj şi Bistriţa, şi ne vom întâlni toţi în pasul Tihuţa, unde vrem să discutăm despre magistrala turistică <Şoseaua nordului>”, a declarat Gheorghe Flutur.

El a adăugat că la întâlnirea de pe pasul Tihuţa se va stabili un concept unitar de promovare a obiectivelor turistice din localităţile traversate de DN 17. Şeful administraţiei judeţene a explicat că fiecare primar trebuie să se gândească ce obiective turistice are în localitatea pe care o conduce şi cum pot fi promovate pentru a atrage cât mai mulţi turişti.

„Facem acest lucru pentru ca DN 17 să se poată numi o magistrală turistică. Pentru că are foarte multe puncte de vizitat, de la parcurile naţionale Rodna şi Călimani până la Bucovina noastră, cu mănăstirile şi celelalte obiective turistice”, a spus Flutur.

 

Primele panouri cu „Hai în Bucovina” vor fi montate în Iaşi, Neamţ şi Bistriţa-Năsăud

Pe de altă parte, Gheorghe Flutur a precizat că administraţia judeţeană va începe panotajul pentru promovarea Bucovinei. El a arătat că pentru început se intenţionează montarea a trei panouri cu mesajul „Hai în Bucovina” în judeţul Neamţ, şi câte două în Iaşi şi Bistriţa-Năsăud.

„În cursul zilei de joi am solicitat aprobările pentru plasarea de suporţi pentru pancarte cu brandul <Hai în Bucovina> în judeţele Iaşi şi Neamţ şi urmează să ne dezvoltăm şi în alte zone. În interiorul judeţului discut cu primarii şi cu asociaţiile de turism să respecte o anumită gândire şi să facem reclamă obiectivelor turistice din judeţul Suceava. În localităţile sucevene montarea panourilor publicitare revine în sarcina asociaţiile de turism şi a primăriilor”, a mai spus Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alai inaugural la finalizarea DN 17.
 Vizualizări articol: 2688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 9 voturi
Alai inaugural la finalizarea DN 173.759

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia iese la cislig gras la banii nostri! trimis de
(30 oct 2010, 18:51:58
Cu aceasta ocazie sa se stabileasca limitatoare de viteza pe tot traseul, asa ca la unguri, cu toate semnalizarile moderne.... in asa fel sa parcurgem in siguranta si cit mai repede pina la Cluj.
2.   ATENTIONARE CATRE I.P.J.SUCEAVA trimis de
(30 oct 2010, 19:51:23
CINE A DAT APROBARE SA SE CIRCULE PE VARIANTA OCOLITOARE LA IESIREA DIN FALTICENI SPRE DOLHASCA VA RASPUNDE,ACEL DRUM DE TARA NU INDEPLINESTE NICI O NORMA DE CIRCULATIE,SE POATE INTAMPLA O NENOROCIRE ORICAND,SA NU SPUNA CEI DE LA IPJ SI CONSILIU JUDETEAN CA NU STIU,SA DEA SPAGA INAPOI SI SA OPREASCA CIRCULATIA PE ACEL DRUM DE TARA CU UN SINGUR SENS CARE PE UNELE LOCURI NICI ACELA NU EXISTA,NE OMORATI DOMNILOR,CE O SA NE FACEM IN CONDITII DE IARNA,DACA VA MURI CINEVA ATUNCI POATE SE VA INTAMPLA CEVA...O SA ANUNTAM SI PROTV SI ANTENA 1 SI REALITATEA POATE NUMAI IEI VOR SESIZA AUTORITATILE,DRUMUL DIN TARA UNDE SA RASTURNAT AUTOBUZUL ERA AUTOSTRADA PE LANGA ACEASTA CARARE DE TARA,DOMNILOR DE LA MONITORUL VA ROG MERGETI LA FALTICENI SPRE DOLHASCA DAR PE JOS CA CU MASINA SAR PUTEA SA NU PUTETI TRECE TEFERI
3.   SA CALATORITI BINE SI DE TOT,MACAR PINA IN CONGO trimis de
(31 oct 2010, 03:03:43
SA NU UITI SA O CHEMI SI PE LEANA DIN PLESCOI SA TAIE PANGLICA CA SE LASA CU SCANDAL,HA,HA,HAAAAAAAA,D/LE PORTOCAL SEF,ESTI PENIBIL,AI INCEPUT SA PRINZI FLUTURI IN PRAGUL IERNII,HA,HA,HAAAAAAAAAA.S/A O IEI SI PE MAMUCA SA/I ARATI DRUMUL CHIAR DACA NU I S/A PUTUT TAIA DIN PENSIE SA CONTRIBUIE LA CONSTRUCTIA LUI ASA CUM AI INTENTIONAT SA FACI,HA,HA HAAAAAAAAAAA.
4.   Gluma zilei ....? trimis de
(31 oct 2010, 15:56:40
si podetele pana la gura humorului din sensul dinspre campulung au sa fie terminate in 3 spt sau 3 ani....?....alunecarea de versant din ilisesti la fel in 3 spt sau 3 cincinale ?sau restul de lucrari facute aiurea si fara cap in cat timp? 30 de ani de lucrari continuue?...hai sa fim seriosi!sa traiti bine!.......dar ca noi !rsrsr
5.   De fatada trimis de
( 1 nov 2010, 02:12:23
Sunt drumuri judetene catastrofal de rele, neintretinute, adevarat pericol public, vezi drumul Tarnita - Holda care da in drumul 17 B, V- Dornei -P-Neamt, apoi drumul 17B din V-Dornei la Holda , vezi ce a spus mai sus de drumul Falticeni -Dolhasca, ....mai bine ar purcede la refacerea acestor cai inainte de a ridica panouri publicitare inutile, oricum si cei din Neamt si din Iasi sau Bistrita sunt din regiuni vecine si stiu si fara panouri de Bucovina. Nu poluati inutil natura, fiti mai practici!
6.   FRUSTRARE trimis de
( 1 nov 2010, 09:55:35
RECLAMA E SUFLETUL COMERTULUI,DAR CAND VREI SA MERGI LA VORONET AI UN INDICATOR SCRIS DE MANA URCAT INTR-UN POM,LA INTRAREA IN BUKOWINA DINSPRE ARDEAL RECLAMA E O COLIBA DARAMATA IN PUTEFACTIE,IN OCCIDENT SUNT RECLAME PE ASFALT,VITEZA E LIMITATA IN LOCALITATI UNDE S-AR PUTEA EXTINDE LA 70 E VIZIBILITATE SI TU ESTI NEVOIT SA MERGI CU 50,CEL PUTIN IN BARGAIE E DEZASTRU,LOCALITATI LUNGI CU 50.
CAT PRIVESTE CLASIFICAREA DRUMURILOR ELE SUNT AUTOSTRAZI,EUROPENE SI NATIONALE ALE STATULUI SI CELE JUDETENE,COMUNALE DOAR AL REGIUNILOR,DE AIA SUNTEM IN CAPITALISM DAR CU MENTALITATEA DE COMUNISM.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei