Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 oct 2010 - Anul XV, nr. 256 (4547)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sarcasm

Flutur: Mătuşile aduse de PSD din provincie n-au convins bucureştenii să iasă la miting

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Participarea la jumătate faţă de numărul anunţat, la mitingul din ziua moţiunii de cenzură, stârneşte încă satisfacţie în tabăra puterii. Vicepreşedintele PD-L Gheorghe Flutur a declarat, ieri, în conferinţă de presă, că prezenţa a „numai” 40.000 de nemulţumiţi, faţă de 80.000-100.000, cât a anunţat PSD, reprezintă o palmă puternică pe obrazul social-democraţilor. Cei care şi-au strigat nemulţumirea în faţa sediului Guvernului şi a Palatului Parlamentului au fost catalogaţi de Flutur drept „mătuşi din teritoriu”, care au încercat fără succes să scoată bucureştenii la miting.

„PSD a primit o notă de plată extrem de dură de la Capitală. Ei au mizat pe efectul bulgărelui de zăpadă, că îşi aduc ei câteva zeci de mătuşi din teritoriu, care scot bucureştenii la miting. N-a fost aşa. În loc de 80.000, ca în bancul de la Radio Erevan, au fost 40.000, în loc să dubleze cifra cu bucureşteni, n-a mai venit nimeni. Deci populaţia nu este adepta acestor manifestări şi mai puternică palmă pe obrazul PSD nici că se putea”, a spus Gheorghe Flutur.

 

Căderea moţiunii, apreciată în exterior ca semn de stabilitate politică, spune liderul PD-L

Acesta a afirmat că toate organismele şi agenţiile internaţionale apreciază căderea moţiunii ca un semn de stabilitate politică, nicidecum apocalipsa, „aşa cum doreau Ponta şi ceilalţi”.  

„Să faci mămăligă fără făină este politica PSD. <Vă mărim salariile până la 12.15, în prima zi când venim la guvernare>, cam ăsta e programul lor. Dar din ce făceau ei mămăliga, nu ştiu. E uşor de spus, e mai greu de făcut”, a declarat Flutur.

Liderul PD-L a afirmat că partidul său este unul care are curaj să-şi asume reformele şi treptat va adopta măsuri care vor duce la bunăstarea populaţiei şi din acest motiv va avea de câştigat. În ciuda măsurilor dure pe care le-a luat, oamenii vor analiza, la momentul alegerilor, că cel puţin în judeţul Suceava „câte ceva s-a făcut” şi vor aprecia asta, crede Flutur.  

„Încerc acum o ofensivă pentru aducerea de investitori în Suceava, fie autohtoni, fie străini, care să creeze locuri de muncă în industria alimentară, textilă, turism, în sănătate, prin parteneriate public-private. Asta nu se face cu mitinguri care seamănă a mineriade”, a mai spus Gheorghe Flutur.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur: Mătuşile aduse de PSD din provincie n-au convins bucureştenii să iasă la miting.
 Vizualizări articol: 1155 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.0 din 2 voturi
Flutur: Mătuşile aduse de PSD din provincie n-au convins bucureştenii să iasă la miting2.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Solidaritate?! trimis de
(30 oct 2010, 11:49:04
Cum sa mai existe acea solidaritate, fals ceruta de sus de la Cotroceni pana la mai marii de la putere, cand discursurile politice sunt absolut toate cu baioneta la arma si cu glontul pe teava? Nu exista nicio urma de fair-play, nici o cat de mica tendinta de-a inceta razboiul si, atunci, cum sa mai fie solidaritate? Si Ceausescu a incercat sa impuna dragostea cu frica si ati vazut ce-a iesit! Repet, ceea ce trebuie sa faca un sef al Administratiei Judetene face parte din fisa postului si este in conformitate cu juramantul depus, iar de modul cum face acest lucru dl Flutur, cetatenii isi vor spune parerea la alegeri, dar nici o regula a democratiei nu-i da dreptul sa-si desconsidere rivalii politici prin fel de fel de exprimari injurioase de genul "foamea-n gat", "funia si sapunul"", etc. Era bancul cu militianul ce se impingea intr-un gard pana ce l-a rupt. Morala bancului: cel mai destept cedeaza. In politica asta de azi, nu cedeaza nimeni, Doamne fereste!
2.   Nesimtire trimis de
(30 oct 2010, 11:56:51
....acesta e limbajul folosit de acest aducator de lumina sfanta si galeti la alegeri...da,la noi in judet prospera gastile pdl,ceilalti curand nu vor avea nici de mamaliga....noua ne-ati taiat salariile dar din randurile voastre ne puteti da un exemplu de sacrificiu????
2.1  RE: Nesimtire trimis de
(30 oct 2010, 12:52:15
Sacrificiu??? Pai cu stomacul gol nu pot conduce o tara! Ce vrei, sa-i apuce ameteala si sa le scada glicemia cand incep sa se gandeasca la binele tarii? Totusi asta ar cam fi singura scuza pentru toate greselile pe care le fac de cand sunt la putere.
3.   Asteptam ziua de apoi!!! trimis de
(30 oct 2010, 17:44:44
Dar mare tantalau poti fi ca sa gindesti asa,dupa teroarea pe care a-ti bagat-o in oameni cine mai are curajul sa iasa in strada decit pensionarii? Dar iti va veni rindul Flutur si sa vedem pe unde o sa scoti camasa caci tot urcusul are coboris ,asa ca mai ramine sa vedem!!!
4.   CARACTER ZERO trimis de
(31 oct 2010, 03:16:44
BAI FRAIERE,AM FOST LA MITING SI AM FOST ACOLO MULT MAI MULTI DECIT SPUI TU SI NU DUSI DE PSD CI DE DISPEREAREA CREATA DE VOI,GASCA CIUMEI PORTOCALII DACA AI SINGE IN ...VENA ,IN CALITATEA PE CARE O AI IN ACEA GASCA DE OAMENI DE NIMICA ORGANIZEAZA TU UN MITING CU SIMPATIZANTII PDL SA VAD CE RAHAT FACI.PRIN AFIRMATIILR PE CARE LE/AI FACUT IN PRESA DUPA ACEA ZI DEMONSTREZI CIT DE MARE AI AVUT MORCOVUL SI ACUM DE BUCURIE CA VA IESIT TARASENIA CU TINEREA PERLAMENTARILOR VOSTRI PE SCAUNE SCAPI DIN GURA PORUMBEL DUPA PORUMBEL.TI/AI FACUT IN ACESTE ZILE DUSMANI CIT NU GINDESTI DINDU/TI ARAMA PA FATA.AI ARATAT OAMENILOR CARE TE/AU ALES CE CARACTER AI SI ACESTIA VOR AVEA IN CONTINUARE MARI SURPRIZE CIND VOR VEDEA CE SPECIMEN AU ALES .TE/AI PREFACUTR PINA ACUM DESTUIL DE BINE INCERCIND SA DAI IMPRESIA OAMENILOR CA POT AVEA INCREDERE IN TINE DAR VIATA TE/A DAT DE GOL

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei