Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2010 - Anul XV, nr. 254 (4545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 28 octombrie – 3 noiembrie

Cupa Toamnei la Şah - Alexandria Librării

În perioada 29-31 octombrie, Alexandria Librării, împreună cu Shopping City Suceava, organizează cea de-a doua ediţie a concursului Cupa Toamnei la Şah – Alexandria Librării 2010. Copiii cu vârste cuprinse între 8-16 ani se pot înscrie în librăria Alexandria din Shopping City Suceava inclusiv astăzi. Jocurile se vor disputa în sistem eliminatoriu pe suprafaţă mare de joc: 3 x 3 metri. Semifinalele, finalele, precum şi festivitatea de premiere vor avea loc duminică, 31 octombrie. Primii trei clasaţi vor fi premiaţi cu cărţi oferite de partenerii Alexandria Librării: editurile Girasol, Rao, Corint Junior, Universul Juridic şi Neverland. Câştigătorul ediţiei precedente este Mirăuţă Marius - Suceava. Fotografii de la eveniment găsiţi pe http://www.librariilealexandria.ro/Evenimente/SahSvFc/SV/slide.html. Desfăşurarea concursului  “Cupa toamnei la Şah” : 28 - 30 octombrie - fazele preliminare, 31 octombrie - etapele finale, acordarea premiilor.

 

„Festivalul ofertelor spectaculoase”,  la Auchan!

“Festivalul ofertelor spectaculoase” la Auchan!Până pe 2 noiembrie, hipermarketul din Iulius Mall Suceava pune la dispoziţie peste 500 produse cu preţuri promoţionale. Timp de 15 zile, clienţii îşi vor umple cărucioarele cu preparate din carne, lactate, dulciuri, articole de îngrijire personală şi menaj, îmbrăcăminte, electronice, electrocasnice, cărţi şi jucării, toate la oferte greu de refuzat! Cumpărătorii vor avea parte de surprize şi vor beneficia de reduceri de până la 50%, dar şi de produse cadou la fiecare achiziţie. Campania promoţională se va desfăşura pe aleea centrală din Auchan.

 

Învaţă să dansezi la Galleria Suceava!

Galleria Mall Suceava vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18:30, la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha).
Lecţiile de dans sunt oferite de Şcoala de Dans Fly Dance Club - Suceava.

 

Nuanţe de moment, expoziţie de fotografie de nuntă

Până pe 31 octombrie, Galleria Suceava vă invită să vizitaţi expoziţia de fotografie "Nuanţe de moment". În cadrul expoziţiei vor fi prezentate o serie de fotografii de nuntă realizate de-a lungul anilor de studioul de fotografie sucevean Deluxe Photography.
Expoziţia poate fi vizitată gratuit în cadrul spaţiului special amenajat de la parterul complexului Galleria Suceava.

 

 

Joi, 28 octombrie

Petrecere la Club Hollywood 

Club Hollywood te invită la cea mai tare petrecere şi promite să facă cinste cu multe shoturi din partea casei, cu multe premii şi surprize, într-o atmosferă incendiară întreţinută de animatoare profesioniste şi cea mai bună muzică!

Nu rata cea mai tare distracţie! Rezervări:0755 571 749.

 

Seară bucovineană, la Padrino

La Padrino, începând cu ora 22:30, seară bucovineană, cu formaţia Cetina. Dacă e joi, e seara studenţească, cu reducere de 20% după ora 24:00. Rezervări 0742 365 859.

 

Contraste, expoziţia de fotografie  

Clubul Artelor Vizuale din incinta Shopping City Suceava organizează, la ora 17:00, vernisajul expoziţiei de fotografie „Contraste”. Cei care doresc să vadă Cernăuţiul prin ochii unor artişti fotografi precum sunt Andrey Saulyak, Igor Timofiychuk  şi Taras Perun sunt aşteptaţi să descopere contraste ucrainene.

 

 

Vineri, 29, octombrie

Expoziţie -  „Din tezaurul arhivistic sucevean”

La Muzeul de Istorie Suceava se deschide vineri, la ora 13:00, expoziţia cu genericul „Din tezaurul arhivistic sucevean”.

Realizată de Arhivele Naţionale Suceava în colaborare cu Muzeul Bucovinei, expoziţia, prilejuită de sărbătorirea Zilei Arhivelor Naţionale (31 octombrie 2010) marchează totodată împlinirea a 65 de ani de existenţă a arhivelor sucevene.

Expoziţia deschisă la Muzeul de Istorie Suceava cuprinde documente originale din secolele XV-XIX, administrate de Arhivele Naţionale Suceava şi Muzeul Bucovinei.

 

Dublă lansare de carte, la Biblioteca Bucovinei

Sala de lectură a Bibliotecii Bucovinei „I.G. Sbiera” din municipiul Suceava va găzdui, la ora 17:00, o dublă lansare de carte.

Vor fi lansate volumele poeţilor brăileni Diana Corcan „Tubaj cu şarpe” (Editura Brumar, Timişoara, 2010) şi Dan Bistricean „Amiaza omului cu felinar”(Editura Opinia, Brăila, 2010), cărţi care vor fi prezentate de criticul literar Isabel Vintilă. 

Organizat sub egida Consiliului Judeţean Suceava de biblioteca publică suceveană şi Societatea Scriitorilor Bucovineni, evenimentul îl va avea ca moderator pe poetul Alexandru Ovidiu Vintilă.

 

Octombrie Layd`s Night

La Padrino, Octombrie Layd`s Night, unde primele 50 de doamne/domnişoare, după ora 22:30, vor fi răsfăţate cu câte un cocktail din partea barmanilor noştri. Rezervări 0742 36 859.

 

„Identităţi”

„Identităţi” – Expoziţie colectivă de pictură semnată de artiştii Silvia Anton şi Neculai Ciochină, ambii din Iaşi, precum şi de Tudor Meiloiu, din Bucureşti. Vernisajul: vineri, de la ora 17:00, la etajul Iulius Mall.

 

 

Sâmbătă, 30 octombrie

La Gura Humorului

„In memoriam Gil Ioniţă”

Seria manifestărilor cu genericul „Întâmplări în Oraşul cu Oameni” continuă în această săptămână la Pizzeria „La Bomba” din Gura Humorului cu un spectacol de muzică folk „In memoriam Gil Ioniţă”.

Spectacolul, la care intrarea este liberă, care va avea loc sâmbătă 30 octombrie a.c., începând cu ora 21:00, va fi susţinut de Tiberiu Virgil Ioniţă, Florin Gabriel Bejan şi Adi Beznă.

 

Halloween Party, la Office`s Club

Office`s Club organizează Halloween Party. Cel mai „urât” va primi 100 de euro şi un card de reducere V.I.P. Rezervări la 0735 168 111.
 

Halloween Party, la Padrino

Restaurantul Padrino organizează cel mai tare Halloween Party, la care participanţii vor fi „speriaţi” cu multe premii. Cea mai tare costumaţie va fi premiată cu 100 de euro şi un card de reducere V.I.P. Rezervări 0742 365 859. Restaurant Padrino - 0330 112116, www.restaurantpadrino.ro.

 

Toyota Suceava Drift Series – Finala Campionatului Naţional de Drift

Timp de două zile, 30 şi 31 octombrie 2010, parcarea Shopping City Suceava va fi gazda Toyota Suceava Drift Series, adică a finalei Campionatului Naţional de Drift, care va reuni cei mai talentaţi piloţi de drift din întreaga ţară.

Evenimentul este organizat de Toyota Suceava şi Shopping City Suceava, împreună cu Federaţia Română de Drift (FRD) şi cu sprijinul King of Europe (KOE).

Sâmbătă, în prima zi a competiţiei Toyota Suceava Drift Series, se va da startul sesiunilor de antrenamente libere pentru acomodarea cu traseul, urmând ca în intervalul 12.30 – 14.30, publicul să poată opta pentru Taxi Drift. În a doua jumătate a zilei, piloţi se vor întrece în demonstraţii de îndemânare pe parcursul sesiunii de calificări, ei fiind apreciaţi pentru viteză, unghiul derapajului, modul de abordare al traseului şi spectacolul pe care îl oferă.

Duminică, în prima parte a zilei, publicul va urmări din nou piloţii în timpul antrenamentelor libere şi va avea ocazia de a-i însoţi pe circuit. Adrenalina va atinge cote maxime pe parcursul competiţiei propriu-zise, adică între orele 15.00 şi 17.00, când spectatorii vor fi martorii luptei dintre piloţi pentru un punctaj cât mai mare şi un loc cât mai bun în clasament.

Pentru o mai bună vizualizare a spectacolului automobilistic circuitul va dispune de un ecran de 8/4 metri, pe care se vor transmise imagini în timp real de la carele de filmare amplasate pe pistă.

 

Next Generation Models, la Iulius Mall

Next Generation Models 2010– Caravana care caută cele mai frumoase fete din Bucovina soseşte sâmbătă, la Iulius Mall. Domnişoarele care vin la preselecţie trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 12 şi 20 ani şi o înălţime de peste 1,70 m. Evenimentul se va desfăşura în zona Atrium, la parterul centrului comercial, de la ora 13:00, când nume importante din domeniul modei îşi vor prezenta colecţiile de primăvară/vară 2011. Frumuseţile selectate vor participa la finala Next Generation Models, din 29 noiembrie, de la Teatrul Naţional Bucureşti, unde va fi anunţată câştigătoarea titlului de “Cel mai bun tânăr model al anului 2010”. Detalii pe www.bestmodels.ro

 

Atelier de creaţie pentru copii

Atelier de creaţie pentru copii– Dacă vrei să te distrezi, inventezi şi colorezi, ia-ţi prietenii de mână, în fiecare săptămână! Iulius Mall te aşteaptă cu idei, culori şi artă! Sâmbătă, de la ora 12:00, la KidsLand, copiii vin cu grădiniţa sau cu părinţii să se distreze la Iulius Mall.

 

Caravana Miss Universe

Caravana Miss Universe - Sâmbătă şi duminică, 30 şi 31 octombrie, între orele 12:00 şi 20:00, în Iulius Mall, la Quartz Cafe, are loc preselecţia Miss Universe. Concurentele beneficiază de servicii de coafură şi machiaj, precum şi de şedinţe foto profesionale.

 

Cupa Liceelor la Fotbal

Cupa Liceelor la Fotbal,  30 - 31 octombrie, la Iulius Mall, terenul Quartz. Liceenii se vor întrece la fotbal, iar probele eliminatorii încep la ora 10:00. Organizatori: Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava şi Direcţia  Judeţeană pentru Tineret şi Sport.

 

Festival Naţional de Dans Sportiv, la Galleria Suceava

Începând cu ora 08:00, Fly Dance Club Suceava, împreună cu Galleria Suceava, vă invită la Festivalul Naţional de Dans Sportiv.
Festivalul concurs va cuprinde următoarele probe: Concurs Precompetiţional, Concurs Neoficial, Concursuri oficiale, Open Basic Standard, Open Basic Latino, Open Standard, precum şi Open Latino.
Galleria Suceava va asigura premii în vouchere de cumpărături şi aparate de aer condiţionat, dar şi cupe şi medalii câştigătorilor, precum şi diplome de participare tuturor concurenţilor.
 

 

Halloween Weekend!

În timpul zilei, începând cu ora 14:00, The English Teachers şi Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară invită toţii elevii în Club Babylon Suceava la Halloween Ball! În cadrul acestui eveniment, toţii elevii vor participa la o serie de concursuri specifice printre care amintim Parada Costumelor, Miss Wiched, Jack-O-Lantern, Concurs de decoraţiuni, Creepy Food şi o serie de concursuri de echipă. Costumele şi măştile sunt obligatorii! Înscrierile se fac la profesoara Monica Lepcaliuc sau la orice alt profesor de limbă străină. În serile de sâmbătă şi duminică, petrecerile continuă în adevăratul stil babilonian cu un mix de lumini şi muzică înfiorător de plăcută, precum şi cocktailuri speciale şi animatoare deghizate în vrăjitoare generatoare de senzaţii tari! În serile de joi, vineri şi luni va fi program normal de club, program generat de petrecerile de după balurile bobocilor din această săptămână. Rezervări şi informaţii la : +4 0758 536 725.

 

Hollywood SUSHI-BAR

Hollywood SUSHI-BAR are onoarea de a vă invita la ANIVERSAREA DE 1 AN, la cea mai tare petrecere de HALLOWEEN, cu multe premii şi surprize din partea casei, iar cea mai excentrică şi reuşită ţinută va fi premiată cu 100 EURO!!! Nu rataţi cea mai tare distracţie! Rezervari:0755571749

 

 

Duminică, 31 octombrie

Magic Halloween, Zona Food – Shopping City Suceava

Începând cu ora 16:00, copiii sunt aşteptaţi în Zona Food din Shopping City Suceava la Magic Halloween. Distracţia începe cu teatru de păpuşi, piesa Ivan Turbincă, după care îşi va face apariţia în scena Magicianul Christianis, cu un program senzaţional de magie şi iluzionism, momente vesele, fachirism şi animale exotice. Copiii sunt invitaţi să participe la concursul de costume, cu personaje cât mai spectaculoase, iar la final vom alege şi Cel mai interesant dovleac, concurs pentru care cei mici trebuie să aducă câte un dovleac decorat.

Câştigătorii concursurilor vor primi premii din partea Media Galaxy, Flanco, Alexandria Librarii, Inmedio şi reviste Cutezătorii. Magie, veselie şi multe surprize la Magic Halloween

 

Expoziţie de animale şi produse tradiţionale la Vatra Dornei

Prima ediţie a Expoziţie de animale şi produse tradiţionale, care va avea loc duminică, la Vatra Dornei, de la ora 11.00, la pensiunea Casa Muntelui, aduce în faţa gospodarilor din judeţ, în premieră, zece vaci Saroleze, aduse din Franţa.

La expoziţie, la care vor participa şi fermieri francezi, vor fi prezentate, pe lângă vacile aduse din Franţa, ovine de carne din Irlanda, precum şi produse tradiţionale din lapte şi carne.

 

Teatru de păpuşi “Puppet”

Teatru de păpuşi „Puppet”. Prichindeii sunt aşteptaţi în Iulius Mall, la KidsLand, duminică, de la ora 12:00, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

Halloween Kids Party

Halloween Kids Party- Spectacol cu dansuri, cântece şi costume oferit în Iulius Mall de Grupul Vocal Cheia Sol din Botoşani. De la ora 16:00, micuţii spectatori vor avea parte de multe surprize: facepainting, clovni şi dulciuri, toate ca să alunge spiritele rele.

 

 

Marţi, 2 noiembrie

Poveşti la Cărtureşti

Pofteşti poveşti? Hai la Cărtureşti!– de la ora 17:30, orice copil care pofteşte poveşti este aşteptat în ceainăria din Iulius Mall să servească celor mari un meniu complet de copilărie savuroasă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei