Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 28 oct 2010 - Anul XV, nr. 254 (4545)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a fost exclus din PNL Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a fost exclus ieri seară din PNL Suceava. Decizia a fost luată în cadrul Biroului Permanent Judeţean al PNL Suceava cu unanimitate de voturi. Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a spus că toţi cei 19 membri ai Biroului prezenţi la şedinţa de aseară au fost de acord cu excluderea lui Şerban din PNL.

„Practic, s-a luat act de hotărârea Biroului Municipal al Organizaţiei PNL din Câmpulung, cea care a decis excluderea lui Gabriel Şerban din partid. Domnul primar Şerban este liber să facă ce vrea, să rămână independent sau să se înscrie în alt partid”, a spus Băişanu.

De precizat că decizia de excludere a fost luată în lipsa primarului Gabriel Şerban. Băişanu a explicat că prezenţa lui nu a fost necesară, în condiţiile în care primarul din Câmpulung Moldovenesc a fost invitat, în urmă cu două săptămâni, la şedinţa BPJ al PNL, când a declarat în mod ferm că-l susţine pe liderul PD-L Suceava, Gheorghe Flutur, pentru un nou mandat la preşedinţia Consiliului Judeţean Suceava. „Nu consider că este o pierdere. Faptul că s-a votat aşa este un lucru bun pentru organizaţia PNL din Câmpulung Moldovenesc. Domnul Şerban nu a câştigat el primăria, ci oamenii care l-au susţinut”, a spus Băişanu.

Gabriel Şerban este primul dintre primarii excluşi din partidele pe care le-au reprezentat în anul 2008 şi care ulterior şi-au declarat susţinerea faţă de Gheorghe Flutur.

Gabriel Şerban a ajuns primar al municipiului Câmpulung Moldovenesc în anul 2004 din partea Uniunii Pentru Reconstrucţia României, după care s-a înscris în PNL. Acesta a câştigat al doilea mandat de primar în 2008, din partea PNL, reuşind să-şi devanseze contracandidaţii încă din primul tur de scrutin.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a fost exclus din PNL Suceava.
 Vizualizări articol: 1732 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Primarul municipiului Câmpulung Moldovenesc, Gabriel Şerban, a fost exclus din PNL Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   L-au dezlegat trimis de
(28 oct 2010, 13:45:53
I-au facut un bine pana la urma urmei, fiindca l-au dezlegat de obligatia de-a mai mima aparteneta la PNL. Problema moralitatii ramane insa ca problema a celui ce trece dintr-o barca in alta pe timpul parcursului, ca si a celor ce il racoleaza. De fapt, este una din problemele grave ce afecteaza moralitatea si onoarea clasei noastre politice.
2.   Moralitatea..o necunoscuta trimis de
(28 oct 2010, 14:35:28
nimik nu ne mai surprinde cand auzim astfel de informatii referitoare la campulung mold,"orasul" tuturor posibilitatilor..acest domn' primar,un om foarte jovial si prietenos la prima vedere,si-a manifestat liber si deschis afinitatea fata de PDL in ideea ca fiind la mana domnului Flutur,va primi fonduri mai"grase" cu scopul de a putea castiga inca un mandat.paradoxul este ca domn' primar face ce face si isi pierde credibilitatea in fata majoritatii campulungenilor...face multe diferentieri pe zone,a felului cum se cheltuiesc banii publici.daca centrul si stadionul,2 cartiere campulungene arata cum mai arata,cartierul bodea parca nu apartine acestui oras....culmea este ca locuitorii cartierului bodea,platesc aceleasi impozite si taxe dar sunt extrem de marginalizati de domnul primar ..problema cea mai delicata o constituie craterele din "pamantul Bodei"ca asfalt nu mai e demult.....rusine fata de atitudinea dv,nu aveti stofa de manager si nu va implicati deloc in conducerea orasului!
3.   Excludere... trimis de
(28 oct 2010, 14:51:36
ideea este ca domn' primar ar trebui sa fie exclus de catre campulungeni si din conducerea orasului,deoarece indiferenta cu care ne trateaza edilul ne doare...v-am votat pt ca am vrut sa fie bine..dar am ajuns de rasul judetului...sunt comune care au conducatori gospodari si au facut ceva pt cei ce i-au ales....dv nu ati facut nimik bun,numai vorbe.sunt pdl-ist iar daca oameni ca dv vor fi primiti in partid eu imi dau demisia.demonstrati campulungenilor ca meritati inca o sansa,mergeti in tot orasul,ascultati problemele oamenilor,incercati sa-i ajutati,nu stati numai in birou sau in tari exotice..luati pulsul Campulungului,daca vreti sa fiti sprijinit...ceea ce ma indoiesc ca veti face.rusine pt "halul"in care ati adus Campulungul...daca va pasa de campulungeni nu faceti discriminari si ne amagiti cu proiecte care demareaza la anu...macar gropile astupati-le,daca glodul nu poate disparea

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei