Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fără conştiinţă

Atacat în stradă şi tâlhărit, în timp ce-şi transporta fratele infirm

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost tâlhărit în stradă, în timp ce-şi transporta, într-un cărucior, fratele infirm. El a fost atacat de doi indivizi, unul dintre aceştia smulgându-i o pungă în care avea documentele sale şi ale fratelui şi o infimă sumă de bani. Fapta s-a petrecut vineri seară, în jurul orei 21.30, pe DJ 178, între satele Ilişeşti şi Braşca.

Din ancheta poliţiei rezultă că victima, Mihai B., în vârstă de 50 de ani, domiciliată în Bălăceana, se deplasa între cele două sate, transportându-şi fratele cu handicap locomotor, Gheorghe B., în vârstă de 48 de ani. La intrarea în satul Braşca, doi indivizi care îi urmăriseră au sărit pe fratele mai mare, atacându-l din spate şi lovindu-l. Unul dintre ei i-a smuls victimei punga pe care o avea în mână, după care ambii au dispărut, la adăpostul întunericului.

„Prada” tâlharilor a fost derizorie. În pungă se aflau mai multe acte, printre care şi paşapoartele celor doi şi suma de aproximativ 50 de lei.

În urma cercetărilor demarate de Poliţie, în cursul zilei de sâmbătă s-a reuşit identificarea unuia dintre atacatori, cel care i-a smuls bărbatului punga.

Este vorba de Mihai Cherariu, în vârstă de 24 de ani, din comuna Drăgoieşti, individ cu antecedente penale. El a fost reţinut de Poliţie, în baza ordonanţei pentru 24 de ore, după care procurorul de caz l-a înaintat Judecătoriei Suceava, cu propunere de arestare preventivă. Având în vedere probatoriul existent, magistraţii au concluzionat că acesta reprezintă un pericol pentru societate, astfel că au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 20 de zile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Atacat în stradă şi tâlhărit, în timp ce-şi transporta fratele infirm.
 Vizualizări articol: 535 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Atacat în stradă şi tâlhărit, în timp ce-şi transporta fratele infirm5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei