Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bâte în cap

Trei fraţi, bătuţi măr după un scandal plecat de la oi şi caş

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei fraţi, proprietari de oi, au fost bătuţi măr de membrii unei alte familii de ciobani, conflictul plecând de la o neînţelegere a acestora legată de oi şi caş şi de la păhărelele de rachiu date peste cap de agresori.

Sâmbătă după-amiază, în jurul orei 14.40, oamenii legii de la Postul de Poliţie Horodniceni au fost alertaţi de către Pavel Vornicu, în vârstă de 38 de ani, localnic, acesta cerând ajutor după ce el şi fraţii săi, Petru Vornicu, de 49 de ani, şi Viorel Vornicu, de 51 de ani, fuseseră atacaţi cu bâtele, pe un câmp, de patru indivizi, consăteni. Ei au indicat şi cine sunt agresorii, fiind vorba de membrii unei alte familii de ciobani din sat, cu care aceştia aveau o înţelegere.

Din ancheta derulată de Poliţie rezultă că cei trei fraţi, proprietari a 140 de oi, s-au înţeles cu Mircea Cristeacu, în vârstă de 48 de ani, să le ţină animalele o perioadă de timp, contra a 70 de kilograme de brânză lunar.

Părţile au bătut palma, însă sâmbătă, când fraţii au mers la stâna lui Cristeacu să-şi ia brânza, nu au fost întâmpinaţi deloc cu braţele deschise.

Când au aflat pentru ce îi caută cei trei fraţi, proprietarul, Mircea Cristeacu, un frate al său, Petru Cristeacu, şi fiul în vârstă de 16 ani al unuia dintre ei, ajutaţi de un angajat de la stână, au tăbărât pe cei trei cu bâtele pe care le aveau asupra lor. Luaţi prin surprindere, cei trei fraţi nu s-au putut apăra, încasând lovituri repetate în cap, necesitând ajutor medical de urgenţă chiar în locul unde s-a petrecut agresiunea.

În cazul a doi dintre ei, leziunile încasate sunt grave. Pavel Vornicu a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava, unde i s-a stabilit diagnosticul traumatism cranio-cerebral sever, contuzie oculară ochi stâng, plagă suturală pleoapă inferioară stânga, excoriaţii, traumatism pumn stâng, la o primă estimare a medicilor acesta având nevoie de 35 de zile de îngrijiri medicale pentru a-şi reveni. Unul dintre fraţii săi, Petru Vornicu, a ajuns şi el la Spitalul Municipal Fălticeni, fiind diagnosticat cu un traumatism cranio-cerebral acut deschis şi comoţie cerebrală.    

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală şi loviri sau alte violenţe care va fi soluţionat procedural”, a declarat inspectorul principal Gabriel Panţiru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, precizând că în momentul agresiunii toţi cei patru bătăuşi se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei fraţi, bătuţi măr după un scandal plecat de la oi şi caş.
 Vizualizări articol: 2410 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Trei fraţi, bătuţi măr după un scandal plecat de la oi şi caş3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super trimis de
( 4 oct 2010, 14:30:44
:D
2.   ......... trimis de
( 4 oct 2010, 16:42:31
asa e viata

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei