Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 4 oct 2010 - Anul XV, nr. 233 (4524)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pregătiri

Udrea a anunţat, ieri, la Suceava, startul campaniei electorale

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a anunţat, ieri, la Suceava, startul campaniei electorale pentru alegerile locale din 2012. Ministrul a fost la Suceava împreună cu preşedintele PD-L, Emil Boc, şi alţi lideri ai partidului şi membri ai cabinetului Boc la Consiliul de Coordonare Judeţean al Organizaţiei PD-L Suceava.

În discursul său, Elena Udrea a evocat precedentele campanii electorale încununate de succes ale PD-L şi a spus că partidul său „poate câştiga şi alegerile din 2012, şi pe cele din 2014”.

„Când vrei o guvernare bună şi în interesul românilor, nu-ţi mai rămâne timp pentru întâlniri cu partidul, şi asta nu e bine. De aceea, tonul care se dă astăzi, la Suceava, trebuie continuat în toate organizaţiile în perioada următoare, pentru că, de fapt, dăm astăzi startul campaniei electorale”, a afirmat Udrea.

Ea a spus că, deşi campania electorală începe cu alegerile în interiorul partidului, acestea sunt importante, pentru că strâng echipa, arată liderii şi priorităţile. „În timpul acesta, Guvernul Emil Boc face ce trebuie, face ce a promis în campanie şi, cu bună credinţă şi cu competenţă, încearcă să rezolve toate problemele care au venit asupra României, aşa cum au venit asupra întregii lumi”, a arătat Elena Udrea, care şi-a invitat colegii să vorbească electoratului cu curaj şi mai ales cu convingerea că „alţii în locul nostru nu ar fi putut face ce facem noi azi”.

Potrivit ministrului, liderilor opoziţiei „mai mult decât o suspendare nu le poate coace mintea”, „n-au soluţii, se contrazic” şi „singurul cântec pe care îl cântă împreună credibil pe televiziunile mogulilor este doar suspendarea, pe care l-au cântat şi în 2007, dar acum nu mai au pârghiile pe care le aveau”.

 

Turcan compară liderii opoziţiei cu Alcoolicii anonimi

Un atac vehement la adresa opoziţiei a avut şi deputatul Raluca

Turcan, care a vorbit la întrunirea de la Suceava despre apariţia unei noi „specii”, cea a „suspendacilor”, „nişte oameni trişti, care nu se mai pot bucura de viaţă şi care toată ziua nu se gândesc decât cum să-l suspende pe preşedintele României”. „Singurul lor scop în viaţă este să-l suspende pe preşedintele României. În acelaşi timp, problemele acestor suspendaci sunt agravate de privitul la televizor. Pentru că se uită toată ziua la televizor, se mobilizează ei înşişi şi nu ştiu ce să mai scornească să ajungă la suspendarea preşedintelui. De asta mă gândesc că şedinţele acestor suspendaci seamănă cu întrunirile Alcoolicilor anonimi. Vine domnul Victor Ponta şi spune: <Eu sunt Victor Ponta şi sunt suspendac>. <Bună, Victor>. <Eu sunt Crin şi sunt şi eu suspendac>. <Bună, Crin>. Apare şi Mirciulică şi spune < şi eu sunt suspendac, decât că am pierdut alegerile>. Şi uite aşa, oamenii ăştia, supăraţi tare pe viaţă pentru că de trei ani şi jumătate n-au mai suspendat pe nimeni, acum au o preocupare”, a afirmat Turcan. Ea l-a invitat pe preşedintele PD-L, premierul Emil Boc, să gândească un program guvernamental pentru suspendaci, cum ar fi „Adoptă un suspendac”, „poate le facem şi lor, şi dvs. viaţa mai frumoasă”. „Poate le facem o terapie ocupaţională, să nu mai stea să bată apa-n piuă toată ziua, poate că le dăm şi cărţi, poate îi îndemnăm să meargă la plimbări în aer liber şi în felul ăsta să vadă că probleme românilor sunt cu totul altele decât probleme lor şi orgoliile lor rănite. Cam asta este realitatea din România. Dacă ne uităm la opoziţie, seamănă cu Alcoolicii anonimi”, a spus Turcan.

 

„Drumul pe care am pornit este unul corect”

În opinia Ralucăi Turcan, preşedintele PSD, Victor Ponta, îşi conduce partidul în proiecte ancorate în trecut şi flutură simboluri comuniste jignind victimele sistemului comunist. „Aceasta este opoziţia. Din păcate, în momentul de faţă ei au şi pârghii de influenţă şi de manipulare, dar noi nu trebuie să ne lăsăm manipulaţi. Drumul pe care am pornit este unul corect, chiar dacă este greu, chiar dacă este anevoios. Avem datoria să le spunem oamenilor că acest drum este corect şi să nu se lase amăgiţi de aşa-zisele programe guvernamentale ale celor din opoziţie, care sunt formate doar din iluzie şi iresponsabilitate”, a afirmat Raluca Turcan.

 

Pentru Boagiu, suspendarea lui Băsescu este „o nebunie”

Mai ponderată, Anca Boagiu a făcut apel la unitatea PD-L şi şi-a invitat colegii să se uite mai puţin la televizor, iar pe parlamentari „să fiţi solidari atât cu preşedinta Camerei Deputaţilor, cât şi cu politicile pe care Guvernul le promovează”, apreciind intenţia opoziţiei de a-l suspenda pe preşedintele României, Traian Băsescu, drept „o nebunie”. „Să fim solidari în a ne atinge ţelul de a moderniza România şi să-i lăsăm pe cei care au gânduri nebune să se ducă, în nebunia lor, acolo unde le este locul, iar noi să facem ceea ce trebuie să facem pentru România, pentru a o duce acolo unde am promis, în rândul statelor europene puternice”, a spus ministrul Anca Boagiu.

Boagiu şi Turcan deţin în PD-L funcţia de vicepreşedinte, iar Udrea este secretar executiv.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Udrea a anunţat, ieri, la Suceava, startul campaniei electorale.
 Vizualizări articol: 985 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 2.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 2.3 din 3 voturi
Udrea a anunţat, ieri, la Suceava, startul campaniei electorale2.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Invata de la stele.............. trimis de
( 4 oct 2010, 20:12:11
Vrei sa fii onorat - onoreaza / Vrei sa ai demnitate - fii intelept / vrei sa fii respectat - respecta / Cine are de intels sa inteleaga,cine nu,sa nu citeasca.Sa auzim de bine !!!!!!!
2.   Abureala trimis de
( 4 oct 2010, 22:14:03
din cate se observa cu ochiul liber, domnii si doamnele de la pdl adopta acelasi vocabular ca si marele comandor al natiei romane, adica unul de mahala. degeaba se cere profesionalism de la acesti oameni, daca ei nu-l pot nici macar simula ... ca sa ma fac inteles, DISPARETI, JAVRE MINCIUNOASE !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei