Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   6 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 16 – 22 septembrie

Back to school!” - Peste 1.700 de premii instant pune la bătaie Iulius Mall Suceava până pe 19 septembrie 2010. Clienţii care fac cumpărături de minimum 70 lei câştigă instant, zilnic, 100 premii constând în rechizite şcolare (stilouri, ghiozdane, seturi carioci, seturi creioane colorate, seturi geometrice). Marele premiul al fiecărei zile se câştigă prin tragere la sorţi: o trotinetă!

 

Târg de Vinuri” – Până pe 21 septembrie 2010, vino în Iulius Mall la Auchan, la Sărbătoarea vinurilor! Alege-ţi vinul dintr-o varietate largă de soiuri, arome şi podgorii de pe întreg mapamondul! Cele 200 de sortimente de vinuri roşii, albe, rose, dulci, demi-dulci, seci şi demi-seci sau spumante provin din vestite podgorii din România, Italia, Franţa, Spania, Portugalia, Ungaria, Moldova, SUA, Argentina, Chile, Australia, Africa de Sud.

 

Interferenţe cromatice” – expoziţie de pictură semnată de Carmel Georgescu, care va sta pe simeze, la etajul Iulius Mall, până pe 30 septembrie 2010. Profesorul artistului plastic, Cristian Crihan, îşi apreciază astfel discipolul: <<Cum poate Dumnezeu să ne spună cât este de frumoasă Creaţia lui? Prin pictură! Iar cel care poate să "vorbească" cu El îşi pune pe şevalet o pânză şi cu sensibilitate aşterne culori cum îi spune inima. Şi dacă ar avea un nume, i s-ar spune: Carmel Georgescu>>.

 

Şcolăreşti la Cărtureşti” – Până pe 30 septembrie, ceainăria găzduieşte un târg cu tot ceea ce ai nevoie pentru ca materia şcolară să pară mai uşoară. Adică de la culegeri şi cărţi din programa de învăţământ până la, în premieră la Cărtureştiul din Iulius Mall, manuale şi rechizite. Ghiozdanele, caietele, stilourile, pensulele, acuarelele, şevaletele, plastelina sau lutul pentru modelaj au preţuri speciale, de târg. “Şcolăreşti la Cărtureşti” pune la bătaie tot ce-ţi trebuie pentru un start bun, dar colegul de bancă ţi-l alegi singur!

 

Lecţii de dans gratuite

Galleria Mall Suceava, vă invită în fiecare zi de septembrie, de luni până vineri, începând cu ora 18.30 la "Lecţii de dans gratuite" (Quick Step, Rumba, Latino, Slow Fox, Samba, Tango, Vals sau Cha Cha ). Lecţiile sunt oferite de Şcoala de dans Fly Dance Club (Suceava).


Sâmbăta, copiii au liber la distracţie

În fiecare sâmbătă, toţi copiii, însoţiţi de părinţii sau bunicii lor, sunt aşteptaţi la Galleria Mall Suceava la cea mai mare distracţie din weekend. Alături de Lucian Dragotă, copiii se vor distra pe cinste în spaţiul de joacă special amenajat, vor putea participa la un program interactiv doar pentru ei şi, bineînţeles, vor fi premiaţi cu cele mai simpatice jucării.

 

Maraton Foto 

18 – 19 septembrie 2010, Clubul Artelor Vizuale (Shopping City Suceava)

Ai un aparat foto? Vrei să îţi demonstrezi talentul fotografic? Atunci vino la “Clubul Artelor Vizuale” din Shopping City Suceava şi participă la Maratonul Foto. Maratonul foto este o «cursă fotografică», un concurs deschis tuturor celor interesaţi de fotografie, amatori sau profesionişti, care se desfăşoară într-o manieră originală: timp de 8 ore, fiecare «maratonist» va preda 6 fotografii cu 6 teme diferite, stabilite de către organizatori.

Punctul de plecare (în care se primesc şi temele maratonului) este Clubul Artelor Vizuale din Shopping City Suceava, iar după primirea temelor aveţi la dispoziţie 8 ore pentru a realiza fotografiile şi pentru a vă întoarce  să predaţi cele 6 fotografii. Locaţia pozelor poate fi în orice zonă a oraşului cu condiţia să fie pe temele primite. Sâmbătă, 18 septembrie începând cu ora 10:00, se vor extrage pe loc cele 6 teme. Duminică, 19 septembrie ora 16:00, are loc premierea câştigătorilor. Premiile, în valoare de 2500 lei, sunt oferite de Shopping City Suceava, magazinul Flanco şi Librăriile Alexandria.

Nu contează ce vârstă ai, sexul sau aparatul, vino şi participă! Exclus telefoanele mobile.

Înscrierile se fac pe adresa de e-mail: “fotomaraton@depestrada.ro”. Trebuie să conţină numele complet şi vârsta, iar în urma e-mail-ului veţi primi un număr de înregistrare pe baza căruia în ziua de 18 septembrie veţi primi un ecuson de participare. Data limită pentru înscrieri 17 septembrie 2010.

Regulament pe site-ul www.depestrada.ro.

 

Joi, 16 septembrie

Playground Cărtureşti– În fiecare joi, de la ora 17.30, Librăria Cărtureşti se transformă în spaţiu de joacă pentru… cei mari. În timp ce te relaxezi la ceai sau răsfoieşti ultimele titluri beletristice, poţi juca amuzantele jocuri ale copilăriei: Nu te supăra frate, Şah, Scrabble, Monopoly, Quatro, Mima, Rummy, Table, Uno şi alte boardgames. Aminteşte-ţi cât de liber te simţeai când erai copil şi vino să te joci, chiar dacă eşti mare! Poţi să îţi aduci prietenii sau jocurile tale. Hai! Cărtureşti oferă 30% reducere la produsele ceainăriei.

 

Petrecere la Giovani Pub

Seara lăutărească cu Lorenzzo şi Gina la Giovani Pub. Intrarea liberă.

 

The party is on fire!! - powered by A.S.U.S.

Program special dedicat studenţilor, unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!
Program special de fachirism!! Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava. De asemenea, barmanii v-au pregătit o serie de shot-uri şi cocktail-uri servite într-un mod neconvenţional!

Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

 

Vineri, 17 septembrie

Premiile „Crucea Ştefan cel Mare şi Sfânt”, ediţia a VIII-a

La Biblioteca Bucovinei „I.G. Sbiera” se va desfăşura vineri 17 septembrie a.c., începând cu ora 17:00, festivitatea de acordare a Premiilor „Crucea Ştefan cel Mare şi Sfânt”.

Societatea Culturală „Ştefan cel Mare - Bucovina” va acorda la cea de-a VIII-a ediţie premiile (I, II şi menţiune) la secţiunile Literatură, Ştiinţe istorice, Arte frumoase şi Muzică, precum şi Omul Anului 2009.

La manifestarea care va desfăşura în Sala de Arte „Elena Greculesi”, în cadrul căreia va fi prezentat şi un moment artistic, vor fi lansate cărţile: „Pătrăuţii de Sus şi Oamenii Săi”, de Dragoş Tochiţă, „Un sat în Bucovina, numit Cacica”, de dr. Mugur Andronic, „Scrieri istorice”, de Dionisie Olinescu (ediţie îngrijită de dr. Bogdan Niculică) şi „Curcubeu răstignit”, de Simion Gociu.

 

Expoziţia de pictură şi grafică “EXPO RETRO” a  artistului Vasile Anghel Siminiuc. Vernisajul are loc vineri, 17 septembrie, ora 17:00, la City Gallery (Shopping City Suceava).

Născut în 1949, în Suceava, Vasile Anghel Siminiuc este absolvent al Liceului Pedagogic şi al Şcolii de Artă Suceava şi este membru al Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti din România. A avut numeroase expoziţii personale de pictură şi grafică în oraşele: Suceava, Rădăuţi, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Iaşi şi Dossa (Italia) şi a participat cu lucrări de grafică şi pictură la expoziţiile organizate de filiala Uniunii Artiştilor Plastici Profesionişti Suceava la Cernăuţi, Paris, şi  în S.U.A., precum şi în ţară, la Arad, Bacău, Piatra Neamţ, Bucureşti, Vaslui şi Suceava.

Premii şi distincţii: 1987 şi 1989 Premiul II etapa Republicană “Cântarea României”, 1990 Premiul III Salonul de toamnă al artiştilor plastici amatori Suceava, 1997 Menţiune Fundaţia Culturală Bucovina, 2001 Premiul special pentru grafică “Lascăr Viorel”.

Expoziţia găzduită de City Gallery  sub numele de “EXPO RETRO” reuneşte aproximativ 70 de lucrări de grafică şi pictură şi reflectă moduri de abordare diferite în etape de lucru dintr-o perioadă mare de timp.

 

Retro Party în Club Babylon

Se anunţă o petrecere retro în Club Babylon din Suceava, în cadrul căreia vor predomina ritmurile hiturilor din ultimii 20 de ani. Super ofertă la cocktail ScrewDriver!
Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

 

Sâmbătă, 18 septembrie

Finală de bowling

Începând cu ora 10, în Bowling Strikers Club din Iulius Mall. În parteneriat cu Direcţia pentru Sport a Judeţului Suceava, Iulius Mall Suceava şi Asociaţia Clubul Sportiv al Surzilor “Tăcerea” Suceava, Bowling Strikers Club organizează “Campionatul de Bowling pentru Surdo-Muţi”, faza naţională.

 

Romanian Dance Party

Tot sâmbătă, 18 septembrie, tot în Bowling Strikers Club, însă de la ora 22. DJ&MC Papa Jacky vor mixa pentru clienţii clubului amatori de distracţie pe ritmurile N&D, 3 SUD-EST, Animal X, Voltaj, HI-Q, Funky DJ’S, O-ZONE, Akcent, DJ Project.

 

DJ Pytter în Giovani Pub

Club Party cu Dj Pytter şi show animatoare la Giovani Pub. Intrarea liberă. Rezervări: 0752 233 133 sau 0742 700 800.

 

I love HOUSE music în Club Babylon

Distracţie fără limite şi nebunie curată în Club Babylon Suceava, în cadrul programului I love HOUSE music!
Petrecerile vor miza pe un super mix cu muzică de club pregătit special de Dj Cioco şi o atmosferă incendiară creată de un spectacol special al celor mai sexy animatoare din Suceava. În weekend continuă şi super ofertele la whisky şi vodka!
De asemenea, organizatorii anunţă şi un show de fachirism bazat pe înghiţit şi suflat de flăcări, jonglerii cu mingi de foc şi diverse numere cu foc.
Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

 

Duminică, 19 septembrie

Teatru de păpuşi “Puppet” - Prichindeii sunt aşteptaţi la KidsLand, duminică, 19 septembrie, de la ora 12, la întâlnirea săptămânală cu eroii din basme şi poveşti populare.

 

 

Luni, 20 septembrie

Expoziţie„Din suflet, pentru suflet”

La Galeria de Artă „Auditorium” (corpul F, etaj I) a Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava se deschide luni, 20 septembrie a.c., la ora 16:00, expoziţia cu genericul „Din suflet, pentru suflet”.

Cele 50 de lucrări (tempera pe hârtie) au fost realizate de copiii sinistraţi din Suceviţa-Voievodeasa şi Milişăuţi, în tabăra organizată, în intervalul 14 iulie - 5 august a.c., la Cluj-Napoca.

Tabăra dedicată copiilor sinistraţi a fost organizată de Universitatea „Ştefan cel Mare” din Suceava” în parteneriat cu Universitatea Tehnică din Cluj -Napoca.

Lucrările vor fi vândute prin licitaţie şi fiecare copil va primi suma care îi revine ca autor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 1213 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Unde fugim de-acasă...0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Maratonul foto = pacaleala trimis de
(16 sep 2010, 11:12:54
Nu mergeti la maratonul foto pentru ca mergeti degeaba. Se cunosc deja castigatorii. E la fel ca anul trecul - Moscaliuc, membru principal din juriu, isi premiaza elevii sai, gen gay-ul de Emanuel. Pierdere de timp ...

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei