Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Decizie

Flutur va susţine în plenul PE activarea Fondului European de Solidaritate pentru zonele calamitate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, va susţine în plenul Parlamentului European activarea Fondului European de Solidaritate pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din lunile iunie - iulie 2010. Flutur a precizat că, la solicitarea Guvernului României, se va număra printre cei care vor fi prezenţi la Bruxelles în cadrul şedinţei Comisiei de bugete a Parlamentului European în care se va discuta despre activarea acestui fond. Şeful administraţiei judeţene a spus că întâlnirea de la Bruxelles ar urma să aibă loc până la sfârşitul acestui an.

„Mi s-a spus că voi merge în Parlamentul European să susţin din nou această cauză. Am înţeles că totul va fi în procedură de urgenţă. Când mă cheamă Comisia de Buget voi merge la Bruxelles pentru a susţine din nou activarea Fondului European de Solidaritate”, a spus Flutur. El a adăugat că judeţul Suceava ar putea să primească o sumă de circa patru-cinci milioane de lei pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din lunile iunie - iulie 2010.

De precizat că preşedintele Consiliului Judeţean Suceava a susţinut la începutul anului 2009, în plenul Parlamentului European, activarea Fondului de Solidaritate pentru înlăturarea efectelor inundaţiilor din vara anului 2008. În cursul anului trecut România a primit din Fondul de Solidaritate o sumă de 11,8 milioane de euro, din care patru milioane de euro au fost repartizați judeţului Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Flutur va susţine în plenul PE activarea Fondului European de Solidaritate pentru zonele calamitate.
 Vizualizări articol: 559 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Flutur va susţine în plenul PE activarea Fondului European de Solidaritate pentru zonele calamitate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   RUSINE!!! trimis de
(16 sep 2010, 12:47:07
Gica,uita-te ce ajutoare pentru sinistrati vin de Directia silvica Neamt si apoi vorbeste! O bataie de joc:deseuri de rasinoase cu titlul de cherestea.Ce sa faca bietii oameni cu flendurile acelea,dar sunt sigur ca baietii destepti portocalii au luat cheresteaua cea de calitate.Halal solidaritate si cine nu crede sa vina la primariile din zona Radauti sa vada!!!
2.   In teren ,nu vine nimeni??? trimis de
(16 sep 2010, 17:51:21
da,veniti la BRODINA,,sa vedeti ce ajutoare se dau oamenilor in realitate.pe hartie suntem cei mai priveligiati.............[numa clica primarului popescu]se fura ca in codru[se impart dupa bunul plac al lui popescu]cu acte in regula.produse alimentare vandute in magazinele acolitilor sai,case construite pentru sinistrati si donate celor ce poseda inca 1-2case,materiale de constructii vandute ,dar in acte trecute sinistratilor ,care nu au vazut nimic...etc

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei