Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 16 sep 2010 - Anul XV, nr. 218 (4509)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Părăsită de asociaţi

SC Drumuri şi Poduri SA pierde procesul cu CJ Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Firma Consiliului Judeţean Suceava, SC Drumuri şi Poduri SA, a pierdut procesul în care a contestat desemnarea câştigătorului licitaţiei organizată de administraţia judeţeană pentru întreţinerea şi repararea drumurilor în următorii trei ani. Firma suceveană s-a judecat cu Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri din cadrul Consiliului Judeţean, instituţie care este unicul acţionar la SC Drumuri şi Poduri SA. Reamintim că această firmă a contestat atribuirea lucrărilor de întreţinere şi reparare a drumurilor judeţene către asocierea formată din trei firme botoşănene, Transporturi Auto, SC Con 2000, SC Big Conf, şi firma suceveană SC Calcarul SA Pojorâta. Desemnarea câştigătorului licitaţiei s-a făcut la sfârşitul lunii mai a.c., iar din cauza contestaţiilor depuse lucrările de întreţinere a drumurilor din judeţ au fost sistate.

De precizat că SC Drumuri şi Poduri SA Suceava a participat la licitaţie într-o asociere cu firmele SC Bitu Nova Bucureşti şi SC SUCT Suceava, împreună cu care a şi depus contestaţia faţă de rezultatul licitaţiei. Între timp însă, SC Bitu Nova Bucureşti şi SUCT Suceava au anunţat că se retrag din asocierea cu SC Drumuri şi Poduri SA Suceava. Din acest motiv, la termenul de judecată de ieri, reprezentanţii Direcţiei de Drumuri şi Poduri a Consiliului Judeţean Suceava au susţinut că SC Drumuri şi Poduri SA şi-a pierdut calitatea procesuală. Astfel, direcţia de specialitate a CJ Suceava a solicitat ca instanţa să admită excepţia lipsei calităţii procesuale active, ceea ce ar fi însemnat ca firma de drumuri a administraţiei judeţene să piardă procesul.

 

SC Drumuri şi Poduri SA nu mai are calitate procesuală pentru a contesta licitaţia

Până la urmă, aceasta a fost şi decizia instanţelor sucevene, care au hotărât că SC Drumuri şi Poduri SA nu mai poate fi reprezentantul celorlalte două firme împreună cu care a participat la licitaţie. Instanţa a admis şi lipsa calităţii procesuale active a firmei Consiliului Judeţean.

Directorul SC Drumuri şi Poduri SA Suceava, Constantin Jardă, a anunţat că în ciuda acestei decizii, firma pe care o conduce va face recurs, urmând că continue procesul în instanţă.

Dacă firma administraţiei judeţene nu va avea câştig de cauză, lucrările de întreţinere şi reparare a drumurilor judeţene vor fi atribuite asocierii dintre cele trei firme botoşănene cu firma din Pojorâta.

Consiliul Judeţean Suceava a organizat la sfârşitul lunii mai licitaţia în vederea atribuirii acordului cadru având ca obiect execuţia de lucrări de întreţinere şi reparaţii pe drumurile judeţene, precum şi servicii de deszăpezire, pentru o perioadă de trei ani, cu o valoare de 100 de milioane de lei.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului SC Drumuri şi Poduri SA pierde procesul cu CJ Suceava.
 Vizualizări articol: 1357 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
SC Drumuri şi Poduri SA pierde procesul cu CJ Suceava3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei