Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 sep 2010 - Anul XV, nr. 205 (4496)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Lipsuri

Dificultăţi la Poliţia de Frontieră din cauza combustibilului insuficient

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Inspectoratul Judeţean al Poliţiei de Frontieră s-a confruntat cu dificultăţi din cauza cantităţilor insuficiente de combustibili. Problema a fost menţionată în raportul Prefecturii privind Modul de realizare a Planului de acţiuni pentru îndeplinirea obiectivelor cuprinse în Programul de Guvernare 2009 – 2010 în judeţul Suceava.

În document se spune că Poliţia de Frontieră a întâmpinat mai multe greutăţi datorită alocării insuficiente a necesarului de combustibil, cu repercusiuni asupra realizării unor activităţi de cooperare.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră, Ilie Poroch, a precizat că cantităţile insuficiente de combustibili au creat unele probleme, însă colaborarea cu celelalte structuri ale Ministerului Administraţiei şi Internelor nu a fost afectată în mod semnificativ.

„Uneori au fost mici disfuncţionalităţi, însă vreau să precizez că avem o colaborare foarte bună cu celelalte structuri ale MAI în acţiunile de cooperare pentru combaterea infracţionalităţii transfrontaliere”, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră.

Pe de altă parte, în raportul Prefecturii se mai precizează că în al doilea semestru al acestui an, la Poliţia de Frontieră s-au înregistrat şi întârzieri la plata utilităţilor, la care s-au adăugat penalităţile aferente.

În raportul Prefecturii se arată şi faptul că activităţile de curăţare şi întreţinere a fâşiei de frontieră au fost îngreunate de timpul nefavorabil, iar unele lucrări efectuate au fost deteriorate de inundaţiile care au avut loc la sfârşitul lunii iunie 2010.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dificultăţi la Poliţia de Frontieră din cauza combustibilului insuficient.
 Vizualizări articol: 1173 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.5 din 2 voturi
Dificultăţi la Poliţia de Frontieră din cauza combustibilului insuficient4.552

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei