Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Unde fugim de-acasă...

Perioada 12 - 18 august

Last minute: reduceri şi premii de vară la Shopping City Suceava

Pentru luna august, magazinele din Shopping City Suceava îşi aşteaptă clienţii cu reduceri de până la 80% şi oferte speciale la colecţiile de primăvară / vară,  iar dacă încă nu v-aţi bucurat de concediu sau de câteva zile de relaxare, puteţi câştiga unul din premiile oferite la tombolă. 

Până pe 29 august 2010, toţi cei care fac cumpărături în valoare de minim 50 lei din orice magazin din Shopping City Suceava vor putea câştiga unul din premiile săptămânale: grătare oferite de hipermarketul Carrefour, weekenduri pentru relaxare la Pensiunea „Cai de Vis” şi marele premiu: un sejur de zece zile în străinătate pentru două persoane oferit de Dream Travel. Profitaţi de reduceri şi premii de vară Last minute la Shopping City Suceava. 

 

În perioada 11 -15 august, în Galleria Mall Suceava va avea loc Campionatul de Ping Pong Galleria, concurs adresat amatorilor, dar şi celor mai avansaţi în acest sport.

La această competiţie s-au înscris 64 de iubitori ai tenisului de masă, care au intrat în competiţie de miercuri, orele 14.00. Competiţia a atras jucători atât din Suceava, cât şi din Rădăuţi, Botoşani, Bucureşti, chiar şi un român stabilit în Statele Unite ale Americii.
Campionatul a debutat cu meciurile din preliminarii, meciuri obligatorii şi eliminatorii pentru toţi participanţii, urmând ca cei 32 de participaţi rămaşi să fie grupaţi în opt grupe a câte patru participanţi, cei mai buni doi din grupă promovând în fazele superioare ale competiţiei. Semifinalele, finala mică şi finala mare, sunt programate a se desfăşura duminică, 15 august 2010, astfel: prima semifinală la ora 14.00, iar a doua la ora 15.00, finala mică de la ora 16.00, iar marea finală de la ora 17.00
Toţi participaţii vor avea posibilitatea să câştige unul dintre premiile consistente puse la bătaie de organizatori. Pentru marea finală premiem cu un televizor LCD, locul 1 şi un aparat de aer condiţionat, locul doi. În finala mică, oferim premiu în bani în valoare de 300 lei, pentru locul 3, precum şi un premiu în bani în valoare de 200 lei pentru locul 4. De asemenea, se vor acorda şi o serie de menţiuni speciale, în valoare de 100 lei fiecare.

 

Festival de astronomie, până pe 14 august

Planetariul Universităţii „Ştefan cel Mare” din Suceava şi Căminul Cultural „I.G.Sbiera" din Horodnic de Jos organizează în perioada 9-14 august 2010, la Horodnic de Jos, Festivalul Naţional de Astronomie „ Nopţi de Perseide”, ediţia a V-a.

La festival participă un număr de 15 astronomi amatori, elevi studenţi, profesori ingineri şi alţi pasionaţi ai cerului din Bucureşti, Bârlad, Cluj, Fălticeni, Horodnic de Jos, Marginea, Solca, Suceava şi Vaslui.

 

Joi, 12 august

Club Babylon - A.S.U.S. Summer Session


Program special dedicat studenţilor unde cei mai petrecăreţi şi neconvenţionali studenţi vor fi recompensaţi cu premii din partea casei!

Petrecerea incendiară este organizată cu sprijinul A.S.U.S. - Asociaţia Studenţilor din Universitatea Suceava şi va fi întreţinută de Dj Cioco rezident Club Babylon Suceava.

Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

“Playground Cărtureşti” -  Ceainăria librăriei Cărtureşti se transformă în fiecare joi, de la ora 17.30, în spaţiu de joacă, de data aceasta pentru adulţi. Cei mari sunt sfătuiţi să uite de stresul de la serviciu şi să retrăiască, preţ de câteva ore, bucuria pe care o au copiii atunci când se joacă. Librăria îi aşteaptă la partide amuzante de Şah, Table, Catan, Monopoly, „Nu te supăra frate!” sau Activity. În plus, cei prezenţi vor beneficia de o reducere de 30% la produsele ceainăriei.

 

 

Vineri, 13 august

Club Babylon - Lick Shot power with Tequila

O super petrecere, cu un special club mix cu Dj Cioco, în cadrul căreia Club Babylon va oferi „metri de tequila din partea casei” şi va continua „super ofera de 3 lei pe shot”!

Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

 

De vineri, 13 august, şi până duminică, 15 august, cei care apreciază podoabele sau obiectele decorative handmade au o nouă întâlnire cu artizanii. Cercei, mărgele, accesorii din mătase şi tul, broşe, coliere aparte, centuri, gentuţe, rame foto, obiecte de îmbrăcăminte şi multe alte exponate atrag iubitorii genului la tradiţionalul Târg de Obiecte Handmade de la parterul Iulius Mall.

 

 

"La Fierarie" PUB BOEM

 

Se întâmplă vineri de vineri,
ca folkiştii să s-adune
Şi să cânte pân-prin zori
cele mai alese nume.
De prin lume culese:
iubiri, vise ş'amintiri
Pentru publicuri alese
ce tresaltă în simţiri.

Vineri 13.08, de la orele 21:00 : Daniel BUGA, Ana Maria BORDEAN şi Adrian BEZNĂ

Intrarea e liberă

 

 

Sâmbătă & duminică. 14-15 august

Bikini Party!

Distracţie fără limite în cadrul programului Bikini Party by Dj Cioco! Cele mai sexy şi dezinhibate petrecăreţe se vor bucura de premii surpriză din partea organizatorilor.

Petrecere întreţinută de super animatoare! Intrarea gratuită!

Bowling Strikers Club din Iulius Mall îi aşteaptă în acest weekend pe toţi petrecăreţii la Summer Party. Sâmbătă, 14 august, şi duminică, 15 august, DJ Mc Papa Jacky va electriza atmosfera din Bowling Strikers Club cu muzică bună şi multă distracţie.

 

“Motor SHOW 14 – 15 august 2010

Parcarea Shopping City Suceava

Sâmbătă, începând cu ora 16:00,  şi duminică, începând cu ora 12:00,  va avea loc în parcarea Shopping City Suceava  MOTOR SHOW, eveniment care se adresează în primul rând motocicliştilor şi adepţilor motociclismului, dar şi publicului larg.

Motociclişti aparţinând cluburilor din Moldova: Free Wolf, Şoimii Nemţeni, Bukowina Bullets, Nord Gang Riders, East Side  Dogs şi Zimbrii Botoşani vor participa la  demonstraţii moto şi diverse concursuri.

Invitaţi speciali ai evenimentului sunt Lemon Bikers, din Bucureşti, unul din puţinele cluburi de stunt din România. Cei patru cascadori (doi băieţi şi două fete) au pregătit un spectacol senzaţional de motociclism.

 

Teatru de păpuşi “Puppet”- Prichindeii sunt aşteptaţi să descopere lumea personajelor din basmele fantastice, duminică, 15 august, de la ora 12.00, în zona KidsLand din Iulius Mall.

 

Luni 16 august

Expoziţie postumă de pictură

Galeria de Artă „MiGal” din municipiul Suceava va găzdui pe data de 16 august a.c., la ora 11:00, o expoziţie postumă de pictură a artistei sucevene Svetlana Beatrice Smoleac (16 august 1955 - 18 septembrie 2001).

Expoziţia, organizată de părinţii regretatei artiste, le oferă tuturor celor care au preţuit-o pe Svetlana Smoleac, atât pentru calităţile profesionale de medic generalist, cât şi pentru cele de sensibil creator plastic, prilejul unui moment de evocare a chipului său luminos, de rememorare a caracterului său optimist şi echilibrat care nu a lăsat să transpară, până-n ultima clipă, suferinţa produsă de boala necruţătoare care a răpus-o.

 

Atelierul de vacanţă – Până pe 15 septembrie, în fiecare luni (de la ora 18.00) şi în fiecare joi (ora 15.00), Cărtureşti îi găzduieşte pe copiii care vor să asculte poveşti. În timp ce părinţii vor răsfoi o carte sau vor savura un ceai rece, cei mici vor descoperi o lume a artei, jocului şi poveştilor. De asemenea, copiii vor avea ocazia să-şi confecţioneze propriile costumaţii pentru piesa de teatru în care vor juca. Micii actori vor deveni ei înşişi personajul  preferat şi vor susţine, la final de vacanţă, scenete care au ca temă principală poveştile.

Cărtureşti aniversează primii 10 anide carte, ceai, muzică şi dichis. Cu această ocazie, toată luna august, clienţii Cărtureştiului primesc o Carte de fidelitate care oferă reduceri între 10 şi 20% la titluri beletristice sau ceaiuri gratuite


Admiratorii de frumos pot viziona în continuare expoziţia fotografică “Originalitatea imaginarului pueril”. Cele 35 de lucrări în acuarelă, semnate de artista Oana Gabriela Bejinari, vor sta la etajul Iulius Mall până pe 22 august.

Iulius Mall ţi-a aranjat şi în acest weekend o ieşire reuşită alături de prieteni! Până pe 22 august, la cumpărături în valoare de minimum 70 lei, poţi câştiga unul din cele 120 de premii zilnice care constau în grătare moderne, bonuri valorice pentru preparate din carne şi sticle răcoritoare de bere.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Unde fugim de-acasă....
 Vizualizări articol: 701 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.3 din 3 voturi
Unde fugim de-acasă...3.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Unde vezi trimis de
(12 aug 2010, 20:32:17
Fugiti unde vedeti cu ochii ca e de jale in Romania. Primeam un e-mail acum cateva zile in urma si spunea cineva ca cica nici macar painea de pe o zi pe alta nu ai cum sa o castigi acolo.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei