Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În afara legii

Trei şcoli particulare din judeţ au fost desfiinţate de către Ministerul Educaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei unităţi de învăţământ particular din judeţul Suceava au fost propuse pentru desfiinţare de către Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP), măsura fiind luată ca urmare a faptului că aceste instituţii nu au mai şcolarizat de câţiva ani de zile. 

Agenţia Română de Asigurare a Calităţii în Învăţământul Preuniversitar (ARACIP) a transmis o notă tuturor inspectoratelor şcolare judeţene prin care le solicita să verifice şi să analizeze situaţia unităţilor de învăţământ propuse spre desfiinţare şi să comunice eventualele neconcordanţe.

Astfel, conform Inspectoratului Şcolar Judeţean Suceava, „au fost propuse spre desfiinţare trei unităţi şcolare particulare din judeţ, începând cu anul şcolar 2010-2011, pentru că nu au mai şcolarizat de mulţi ani de zile, iar metodologia prevede ca aceste unităţi care nu mai au activitate ani la rând să fie desfiinţate”.

Este vorba despre Grădiniţa cu Program Normal Câmpulung Moldovenesc, din cadrul Centrului de Studii „Ştefan cel Mare şi Sfânt Bucovina” Suceava, Grupul Şcolar „Grigore Tăbăcaru” Rădăuţi – Asociaţia Pedagogică „Grigore Tăbăcaru” Bacău, şi Şcoala Postliceală „Humanitas” România – Suceava.

Pentru aprobarea metodologiei de evaluare instituţională în vederea autorizării, acreditării şi evaluării periodice a organizaţiilor furnizoare de educaţie, „se consideră desfiinţat/ desfiinţată nivelul de învăţământ, specializarea, calificarea profesională pentru care organizaţia furnizoare de educaţie autorizată să funcţioneze provizoriu nu a mai şcolarizat, din diferite motive, o perioadă minim egală cu ciclul de şcolarizare”.

ARACIP a înaintat Ministerului Educaţiei propunerile de ridicare a autorizaţiilor de funcţionare provizorie pentru cele trei unităţi. Acestea, cu cel puţin şase luni înainte de încetarea definitivă a activităţii, aveau obligaţia de a se adresa Inspectoratului Şcolar pentru a preda toate documentele de evidenţă şcolară.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei şcoli particulare din judeţ au fost desfiinţate de către Ministerul Educaţiei.
 Vizualizări articol: 766 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Trei şcoli particulare din judeţ au fost desfiinţate de către Ministerul Educaţiei1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si alte socoli particulare produc diplome false trimis de
(12 aug 2010, 12:59:19
imi exprim si eu pararea pentru ca cei ce citesc articolul sa stie unde fac scoala si daca diploma este valabila sau nu.ex.centrul id suceava al Univ.Spiru Haret neacreditat verificati la ministerul Educatiei diplomele id nu sunt valabile desi institutii ale statului le primesc de la angajati care pe baza lor sunt avansati in grad exemplu politisti,sau banci care angajeaza personal pe post cu studii superioare absolventi cu astfel de diplome-avizat cec bank suceava care a angajat la falticeni,rasca,etc personal ce a prezentat diplome nerecunoscute de Minister.angajari si avansari pe documente ce au valoare de HARTIE IGIENICA
2.   Completare trimis de
(12 aug 2010, 13:02:06
pe linga faptul ca aceste avansari,inaintari in grad,ocupari de posturi,concursuri etc se fac pe fata fara concurs anuntat,acest lucru se face dupa ce postul deja sa ocupat,pentru ca nu a existat niciodata pe adresele de net ale acestor institutii astfel de anunturi-rog sa se sesizeze Parchetul daca nu si din cadrul lor fac master la spiru haret??????????????????????

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei