Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 aug 2010 - Anul XV, nr. 188 (4479)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac în grup

Jefuit pe stradă de două femei şi un bărbat de etnie romă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat în vârstă de 48 de ani a fost atacat pe stradă şi tâlhărit, în noaptea de marţi spre miercuri (10/11 august a.c.), pe raza municipiului Suceava, de trei persoane de etnie romă, un bărbat şi două femei, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean într-un comunicat de presă.

Incidentul vine la o zi după ce o adolescentă de 16 ani, din aceeaşi etnie, a atacat un bătrân pe strada Oituz şi l-a lovit cu pumnii în încercarea de a-l jefui, victima având noroc că prin zonă trecea un ofiţer de poliţie aflat în concediu care a intervenit şi a reţinut-o pe agresoare.

Potrivit poliţiei, marţi seară, în jurul orei 23:30, judiciariştii Secţiei de Poliţie Burdujeni au fost sesizaţi prin 112 de Gavril N., din comuna Stroieşti, despre faptul că, în timp ce se deplasa pe strada Nicolae Iorga din municipiul Suceava, a fost acostat de trei persoane, un bărbat şi două femei, care, după ce l-au lovit, l-au deposedat de portofel şi telefonul mobil.

Victima le-a povestit poliţiştilor sosiţi în câteva minute la faţa locului că jaful s-a petrecut cu puţin timp înainte, în jurul orei 23:20.

Gavril N. se deplasa dintre Gara Suceava (Burdujeni) spre pasarela de pe strada Nicolae Iorga, în momentul în care a fost acostat de cele trei persoane de etnie romă. Bărbatul i-a cerut un foc, să-şi aprindă o ţigară, iar la câteva secunde după l-a lovit puternic, victima prăbuşind-se la pământ. Apoi, agresorul, precum şi femeile care îl însoţeau s-au năpustit peste victimă şi au continuat să-l lovească, după care i-au sustras din buzunarul interior al vestei portofelul în care avea cartea de identitate şi două carduri, iar din tocul de pe curea i-au smuls telefonul mobil, în valoare de 200 de lei.

Deşi au scotocit imediat zona, cu mai multe patrule, suspecţii nu au mai fost de găsit.

Oamenii legii încearcă acum să le dea de urme după semnalmentele oferite de victimă.

„Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, în vederea identificării autorilor şi recuperării prejudiciului”, a declarat, ieri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, inspectorul principal Gabriel Panţiru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Jefuit pe stradă de două femei şi un bărbat de etnie romă.
 Vizualizări articol: 807 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 4 voturi
Jefuit pe stradă de două femei şi un bărbat de etnie romă5.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Asa e in romania. trimis de
(12 aug 2010, 11:22:10
Probabil ca primesc ajutor social ca sunt defavorizati. Ce bine ar prinde o repatriere masiva in India la ei acasa. Nu pe toti doar 99%, 1 % sa ramana pentru ca sa putem spune ca avem diversitate culturala.
2.   ?? trimis de
(12 aug 2010, 11:55:21
Stau si ma intreb cu ce naiba au gresit stramosii nostri de s-a sucarit Dumnezeu atat de tare incat ne-a trimis aceste specimene superbe ale rasei umane...
Off..Adolfe...Antonescule...un sunteti voi sa faceti curatenie??
p.s. "crestinii" va rog sa va abtineti de la comentariile de genu "ca sunt si ei oameni" La ce oameni ati mai vazut voi un comportament ca al tiganilor?? Astia nu-s oameni..sunt paraziti..
3.   Tigani trimis de
(12 aug 2010, 12:20:37
am mai scris, tiganii si nu numai ei , nu merita nici un fel de ajutor social din partea statului, si chiar daca vor sa le dea, sa le dea conditionat : 8 ore de munca/zi. Strazile sunt murdare, gunoaie peste tot, sa fie pusi la munca..... ne-am saturat de ei, ce sa mai zic de straini, saracii, sunt ingroziti de tiganii nostri.....
3.1  RE: Tigani trimis de
(12 aug 2010, 14:43:45
no ca ei is bolnavi.... nu pot munci. vaiiii cum sa munceasca ei cand ”munca e pentru muncitori”( a spus unul la tv treaba asta, tot o boraciune de tigan). ii urasc, nu pot sa ii sufar. au inceput sa ii scuture autoritatile un pic, si acu e invazie de ciori in spital( cel putin in radauti). nu au asigurare dar e obligat medicul sa-i tina 3 zile internati. si ia uite de ce nu sunt bani, pentru ca beneficaza de servicii unii care nu contribuie cu nimic la asigurari, sau impozite sau ceva de genul. si mai sunt si al draq de enervanti si de agresivi. aproape ca sar la bataie daca neaga medicul ca ar avea vreo afectiune. ma gandesc sa umblu cu un cutit ceva la mine ca eu ma pun in gura cu ei si maine poimaine mai ajung si eu vedeta de ziar, postmortem.
4.   Politia is face treaba cum trebuie???????????????? trimis de
(12 aug 2010, 12:33:17
si in iticani tot tigani fac legea in gara o sai rugam pe gabori sa nu mai doarma noptile in care sunt de servici eu am vazut personal cum seara trag masinile dupa blocuri in parcari si fac putin NANI is obositi
4.1  RE: Politia is face treaba cum trebuie???????????????? trimis de
(12 aug 2010, 12:42:29
Mai sunt si care nu dorm...stau la "Bar 24" pe Gh. Doja.laughing) Cine stie, cunoaste..
5.   Ciorile trimis de
(12 aug 2010, 12:35:37
E interesant cum pe de o parte străinii sunt oripilaţi de ţigani şi ni-i trimit pachet înapoi în România de prin toate ţările vestice dar pe cealaltă parte ne acuză că suntem rasişti şi că nu îi ajutăm să se integreze. Păi noi am încercat şi nu am reuşit, ce-ar fi să încercaţi voi, dacă nu... trimişi pachet înapoi în Asia, în India, Mongolia sau de unde dracu' au venit şi să-şi ia şi manelele cu ei.
6.   Politia rom asa is ei trimis de
(12 aug 2010, 12:38:23
eu personal iasi inpusca pe tigani am fost atacat alaltaieri in gara la iticani de 4 tigani borati pe la ora 22.30 cand ma intorceam de la serviciu si nici un miros de gabori in gara MAI VREI ORDINE SA FIEEEEEEEEE
7.   Hopa trimis de
(12 aug 2010, 13:33:18
Stati hopa ca m-ati zapacit: ori 2 barbati si o femeie, ori 2 femei si un barbat, ca vad ca se tot schimba de vreo 3 ori agresorii. Nu ca ar conta, dar de amorul artei.

Greu blestem pe capul nostru intr-adevar...astia ne mai trebuiau in Romania, ca aveam de toate. Si ma grav decat astia cu fuste colorate si mustati, sunt tiganii cocliti de Ilfov, cu X6-uri, arme si alte cele. Aia reprezinta pericolul mare.

Si mai trist e, ca chiar daca i-am trimite inapoi in India, credeti ca aia or sa ii vrea? o sa zica precum Sarkozy, sa ni-i luam naibii inapoi !!!
Iar de impuscat, desi imi tot trece prin cap, nu putem sa ii impuscam...si atunci?
7.1  RE: Hopa trimis de
(12 aug 2010, 14:56:50
pai ai de la conducere is tot tigani . tot fura si dau in cap la altii, in loc sa munceasca. nu ati vazut oltenii? mi-e groaza cand merg in bucuresti, pur si simplu nu fac diferenta intre romani si tigani, numai mahalageala e acolo. daca dau de un moldovean sau bucovinean, parca l-am prins pe Dumnezeu de un picior. nu sunt indieni, am tot cautat informatii despre originea tiganilor, si cert este ca nu sunt indieni, mai spurca si numele altei natii in afara de a noastra. sunt o combinatie intre populatia din nordul indiei(la granita cu pakistan) si persi (din care s-au format popoarele arabe), si au luat ce e mai rau de la ambele popoare. erau asanumitii nomazi, nestatornici si neadaptati . obiceiurile lor vechi sunt o combinatie intre cele arabesti si cele indiene, plus ce au mai cules de la altii, pe care i-au parazitat.
8.   Sa facem ca nemtii trimis de
(12 aug 2010, 16:07:26
Nemtii ii impusca direct in cap si asa scapa de borati. M am saturat de ei si de cersitul lor pana peste cap. Daca le ar taia ajutorul social ar castiga multi bani statul asta de 2 bani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei