Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 11 aug 2010 - Anul XV, nr. 187 (4478)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Necesitate

Lucrările ISPA de pe principalele artere de circulaţie ale Sucevei vor fi amânate pentru luna septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Lucrările ISPA care ar putea paraliza traficul rutier pe principalele artere de circulaţie ale Sucevei vor fi amânate, urmând să li se dea prioritate la finele lunii august – început de septembrie.

Decizia a fost luată în comandamentul ISPA de ieri dimineaţă, când reprezentantul Poliţiei Rutiere, subinspectorul Lucian Daneliuc, s-a împotrivit categoric începerii lucrărilor ISPA pe Bulevardul Ana Ipătescu, care ar fi dus la blocarea a trei benzi de circulaţie, timp de aproape două săptămâni.

“Amânaţi începerea acestor lucrări cel puţin două săptămâni, cât să trecem de această perioadă critică. Numărul maşinilor care circulă în judeţ a crescut cu aproximativ 10.000 în luna august, odată cu sosirea celor care lucrează peste hotare. Dacă încep acum lucrările pe Ana Ipătescu blocaţi complet oraşul. Şi aşa sunt destule străzi închise total sau parţial şi se circulă greu”, le-a spus reprezentantul Poliţiei Rutiere constructorilor ISPA.

Aceeaşi poziţie a adoptat-o şi viceprimarul Viorel Seredenciuc, care le-a cerut celor de la Pfeiffer şi TMUCB să termine întâi lucrările începute în alte zone şi apoi să deschisă noi fronturi de lucru.

“Finalizaţi întâi străzile pe care se lucrează în prezent – nu sunt puţine, şi apoi nu aveţi decât să vă concentraţi pe lucrările de pe Ana Ipătescu, să le faceţi cât mai repede. Sunt străzi pe care s-a lucrat acum şase luni şi nici până acum nu au fost refăcute. Refaceţi cât mai multe, să aibă maşinile pe unde circula, şi apoi vom face şi aceste lucrări care sunt necesare, dar ar încurca prea mult traficul din oraş”, a spus Seredenciuc.

Pe bulevardul Ana Ipătescu trebuie făcute două mari cămine de canalizare chiar pe mijlocul străzii, iar pe lângă cele două benzi de circulaţie ocupate efectiv de şanţuri, o a treia ar fi blocată de utilajele folosite la săpături.

Practic, principala arteră de circulaţie a Sucevei ar fi trebuit să rămână deschisă doar pe o bandă de mers, pentru maşinile care vin din ambele direcţii, în vreme ce străzile ce puteau fi o alternativă de circulaţie sunt de asemeni închise total sau parţial de lucrări ISPA şi de termoficare. Strada Nicolae Bălcescu nu a fost deschisă nici până în prezent, după luni întregi în care a tot fost închisă şi redeschisă doar pentru câteva zile, în intersecţia din faţa Cinematografului Modern şi pe strada Mihai Eminescu încă se lucrează, pe Petru Rareş au început deja lucrări la reţeaua de termoficare, la fel şi pe Mihai Viteazu, încât, dacă închidea acum şi Ana Ipătescu pe trei benzi, cozile de maşini s-ar fi întins dintr-un capăt în altul al oraşului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările ISPA de pe principalele artere de circulaţie ale Sucevei vor fi amânate pentru luna septembrie.
 Vizualizări articol: 1201 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Lucrările ISPA de pe principalele artere de circulaţie ale Sucevei vor fi amânate pentru luna septembrie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei